Soustředění 2016 je za námi

Soustredeni_Nivnice_2016 _305

Ve dnech 6.-11.8.2016 se již po „šesté“ uskutečnilo tradiční letní soustředění a to v Nivnici, konkrétně v kempu Nivnická Riviéra. Letos nás odjelo celkem 41. 36 hráčů a 5 trenérů. Věkově od kategorie minižáků až do kategorie dorostu. A ještě je potřeba dodat, že bylo celkem 35 chlapců a 1 Julča :).

Fotogalerie ze soustředění ZDE.

Na Nivnické Riviéře máme k dispozici vše co potřebuje pro letní přípravu. Díky spoustě travnatých ploch, beach hřišti, blízkému lesíku s běžeckou tratí, bazénu, tenisovým kurtům a téměř vždy slunečnému počasí  je zde spoustu možností na pestré tréninky a všechny tréninkové dávky se zde lépe „vstřebávají“ :).

Tým minižáků a mladších žáků letos trénoval společně pod vedením trenérek Diddy Dvořáková a Katky Všetičkové. Soustředění bylo zaměřeno z velké části na rozvoj rychlosti, koordinace a z míčových činností jsme se věnovali hlavně přihrávkám. Nezapomněli jsme vše okořenit i tréninky na obranu, kde dominovaly úpolové cvičení :), k nimiž nám skvěle posloužila místní tráva :). Celý pobyt se letos nesl ve znamení „challengů“, olympijských her a přidali jsme spoustu retro her z našeho mládí :). Skákali jsme gumu, panáka, hráli bumbrlíka, skákali jsme v pytli :).

K letošním výzvám patřilo hlavně zvládnutí švihadlové a míčové školky 🙂 a i když jsme díky dešti míčovou školku nestihli po natrénování předvést, tak za švihadlo si všichni zaslouží pochvalu. Kluci a Julča si vyzkoušeli i modernější hry třeba baseball. Taky se vydali na běžecký track se staršími žáky. Každý den byli vyhlášení za nejlepší výkony Olympionici dne. Volno trávili v bazénu, na písku či lovením Pókemonů :). 

Starší žáci trénovali s Mirkem Losem a Michaelou Skalkovou. Své tréninkové dny zahajovali ranní během a rozcvičkou ještě před snídaní :). Během dne je čekalo je spoustu posilovacích cvičení s vlastním tělem, či tělem spoluhráče :). Stejně jako mladší žáci i starší měli v letošním programu zařazeno spoustu cvičení a her na přihrávky. Věnovali se i dalším útočným a obranným činnostem. Zahráli si beach handball, využívali bazén, sledovali olympiádu  a i oni lovili Pokemóny :).

Nejstarším týmem byli mladší a starší dorostenci. Ti se letos užívali soustředění pod tréninkovými lahůdkami Mildy Janoška. A že jim  pan trenér ze svého „tréninkové arzenálu“ namíchal pestrý koktejl cvičení, her a soutěží 🙂 si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. Samozřejmostí bylo každodenní posilování za využité téměř každé větve :), každé lavičky, či kousky zdi chatky :). Kluci si vyzkoušeli i hody oštěpem, diskem a koulí. 

Kluci se bavili sportem neustále. K jejím oblíbeným hrám patřila tenis-házená, hráli baseball, beach handball a po celou dobu soustředění plnili různé „olympijské“ disciplíny. Radost z olympijských medailí pak vítězové měli obrovskou :).

Comments are closed.