Staří páni bronzoví :)

logo_zapasy

V sobotu 20.8.2016 se Rožnovské družstvo starých  pánů opět zúčastnilo VI. ročníku Memoriálu Oty Halfara. Loňské zlato sice „chlapi“ pod vedením trenéra Jardy Hanáka neobhájili, ale přidali si do své sbírky „bronz“, asi po vzoru našich letošních Olympioniků v Riu :).

Turnaje se zúčastnily 4 týmy. Hrálo se systémem každý s každým, s hrací dobou 2 x 15 minut.

V prvním utkání proti Valašskému Meziříčí jsme byli nesehraní a doplatili jsme, kromě tragické fyzičky, na ztráty míčů na hranici 9m hodu, z nichž nás  soupeř trestal rychlými útoky.  Porážka asi o 3 branky byla zbytečná.

Ve druhém utkání jsme proti trpělivě hrající Lesaně zvládli první půli, která skončila remízou. Ve druhé půli jsme však dokázali vstřelit soupeři pouze 2 branky, zatímco soupeř se dostal do jednoznačného náskoku a výhra mu neunikla.

Poslední utkání proti Valašskému Meziříčí – starým pánům (doplněným hráči z druhé týmy VM) jsme měli od prvních minut pod kontrolou a připsali jsme si konečně vítězství :
).

Zleva nahoře – M.Krupa,J.Hegner,Š.Španihel,J.Tvrdý,M.Kučerka,M.Janošek,Trenér Jarda Hanák
Spodní řada zleva: P.Křenek,L.Novotný,Z.Rohan,D.Krupa
Leží: M.Diviš

Náš tým byl doplněn bývalými hráči, kteří s aktivní házenou skončili již v dorostenecké kategorii, a vypomohl nám Štěpán Španihel.
Nejstarším našim hráčem byl brankář Josef Tvrdý, který letos slaví 70 let a my se přidáváme ke gratulantům a přejeme vše nejlepší.

Díky za pohodový turnaj, který byl odehrán v přátelské atmosféře, patří Aleši Zwettlerovi.

Pořadí:
1. TJ Lesana – II.liga
2. Valašské Meziříčí – 3. liga
3. TJ Rožnov pod Radhoštěm – staří páni
4. Valašské Meziříčí – staří páni

Comments are closed.