3 kolo ČP: Rožnov p. R. – TJ Cement Hranice 23:34 (11:20)

logo_zapasy

Po prohře s extraligovým týmem Hranic se s letošním ročníkem poháru loučíme. Utkání s celkem z nejvyšší soutěže si užili jak hráči na hřišti, tak i fanoušci v hledišti.

Fotogalerie z utkání ZDE

Výsledky celé soutěže ZDE


3 kolo ČP: Rožnov p. R. – TJ Cement Hranice  23:34 (11:20)

hranice

Na utkání s extraligovým celkem jsme se těšili a myslím, že ostudu jsme neudělali. Prvních 15 minut jsme se drželi, ale potom nám zkušenější soupeř začal brankově odskakovat.Trápili jsme se v postupném útoku a soupeř z rychlých útoků dával jednoduché branky. Musím ale celé družstvo pochválit za bojovný výkon. Dali jsme příležitost i mladším hráčům z dorostu a myslím že výkon Vojty i Petra byl velice dobrý a prosadili se i střelecky, Vojta 5 a Petr 1 branku. Také výkon všech tří brankářů byl velice dobrý. Hodně mě překvapil výkon Tomáše Měrky kterému se zápas opravdu podařil. Tome vydrž. Chci taky poděkovat družstvu Hranic, které přijelo v plné sestavě a k zápasu se postavili jako profíci. Bylo to pohledné utkání, myslím že si to užili i diváci, kteří přišli podpořit naše kluky, ale také fanoušci Hranic kteří dělali tomuto zápasu výbornou kulisu. Tímto bych fanouškům chtěl moc poděkovat. Gratulujeme soupeři a přejeme ať dojdou co nejdále. Ještě jednou všem velký dík.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra, Měrka – Slovák, Křenek (2), Zuzaňák (5), Pšenica (4), Dobiáš (3), Závorka (1), Špůrek (1), Smejkal (3), Španihel, Kubiš, Tovaryš (1), Kulišťák (2), Kačmarik (1)


2 kolo ČP: Trnávka – Rožnov p. R.    0:10k  původní výsledek 25:23 (15:10)

Letošní pouť soutěží Českého poháru končí pro muže ve 2. kole po prohře v Trnávce – tak zněla naše původní zpráva. Ale dle rozhodnutí Disciplinární komise ČSH byl výsledek utkání změněn na stav 10:0 kontumačně pro nás.

K utkání jsme odjeli ve velmi oslabené sestavě, s mnoha dorostenci.Tento zápas byl opravdu něco, už dlouho jezdím s kluky na házenou, ale to co předvádělo družstvo domácích, to jsem nezažil. V prvním poločase, v trháku, nekompromisně složili našeho nejzkušenějšího hráče Tomáše Kolečka, který po brutálním zákroku byl mimo hru nejméně 10 minut, následovala modrá karta. Myslel jsem si, že máme to nejhorší za sebou, ale mýlil jsem se. Hráči domácích hráli neuvěřitelně, připadal jsem si ne na házené, ale na zápase amerického fotbalu. Náš hráč David Petřek má zlomené zápěstí, a Marek Smejkal rozražené obočí a něco s okem. Našim hráčům musím vystřihnout poklonu jak tento v uvozovkách zápas v házené zvládli, i když jsme prohráli, kluci bojovali až do konce, ale na vítězství to tentokrát nestačilo. Byli velmi zklamaní, musím taky pochválit oba arbitry, kteří co viděli, tak nekompromisně trestali na obou stranách. Chválím oba brankáře Měrku a Sekyru za dobrý výkon a třetího brankáře Kovandu za dobrý výkon v poli. Kluci máme týden se dát zdravotně do pořádku a o víkendu nám to začne. Doufám, že družstvo mužů se zamyslí a nenechá za sebe hrát dorostence.

Sestava a branky: Sekyra, Měrka – Slovák (5), Petřek (1), Zuzaňák (9), Koleček (2), Kačmarik, Kulišťák D. (1), Smejkal (2), Kovanda, Kubiš (3)


1. kolo – Krmelín – Rožnov p. R. 20:26 (10:14)

krmelin

Zpočátku jsme měli  trochu obavy z venkovního hřiště, ale postupem času si kluci na povrch zvykli a soupeři nedali žádnou naději na lepší výsledek. První poločas byl celkem vyrovnaný, až na konci jsme soupeři odskočili na 4 branky, a pak už jsme si zápas pohlídali. První soutěžní utkání jsme zvládli, na můj vkus bylo více technických chyb a hlavně neproměněných vyložených šancí. Musím pochválit celé družstvo za bojovný výkon, oba brankáře a dva mladé kluky Vojtu a Kaču, kteří se mezi muži neztratili. Taky chválím posilu Ivo Tovaryše, který svou zkušeností si dirigoval jak obranu, tak i  útok,kde byl velice platným hráčem. Kluci díky a uvidíme se na hale.

Sestava a branky: Kovanda, Sekyra – Slovák (2), Petřek D. (3), Kulišťák D. (6), Křenek T. (2), Zuzaňák V. (5), Dobiáš (1), Závorka (1), Kubiš (2), Tovaryš (4)

Comments are closed.