Mladší žáci: Zlín A_ch – RpR 41: 16 (23:8)

logo_zapasy

Na závěr sezóny jsme vysoko podlehli chlapcům ze Zlína….

Výsledky celé soutěže naleznete ZDE


Zlín A_ch – RpR 41: 16 (23:8)

V sobotu jsme hráli poslední utkání letošní sezóny ve Zlíně. Mysleli jsme, že vůbec neodjedeme. Někteří kluci onemocněli, a druzí zase neprojevili zájem vůbec hrát. Nakonec jsme zápas odehráli, bohužel s velikou prohrou.  Přesto chci pochválit těch 9 kluků ,kteří hráli až do konce a nevzdávali už předem prohraný zápas.

Také děkujeme těm pár rodičů, kteří nás celou sezónu podporovali a pomáhali s dopravou dětí. 

Sestava a branky: Kvapil – Melichařík, Všetička (4), Valášek, Bystroň, Borák, Kutěj V. (5), Kutěj D. (6), Pončík (1)


RpR – Vsetín 27:9 (17:4)

Ve čtvrtek jsme odehráli poslední utkání na domácím hřišti. Klukům se dařilo, pomáhali si jak v obraně, tak v útoku . Bylo vidět, že je házená baví. Rodiče opět skvěle povzbuzovali. V sobotu 6.5. nás čeká poslední zápas letošní sezóny ve Zlíně. 

Sestava a branky: Janošek – Melichařík (1), Borák, Valášek, Krčma (3), Hejný, Oharek (3), Sosnowski (1), Dvořák (4), Doruška (1), Všetička (4), Bystroň, Janošek (1), Kutěj V. (5), Kutěj D. (4)


Zlín B_d – RpR 34:29 (20:13)

Zlínská děvčata jsem porazit nedokázali.V první polovině nepracovala obrana. Nepřesná střelba na bránu.  Ve druhé polovině kluci skóre téměř dotáhli , o dvě branky ,ale tempo neudrželi. 

Sestava a branky: Janošek – Melichařík, Borák, Krčma (3), Sosnowský, Dvořák (3), Doruška, Všetička (5), Kutěj V. (10), Kutěj D. (8)


RpR – Holešov  30:15 (13:7)

Po minulém týdnu se dali kluci trochu dohromady a v sobotu nastoupili na domácím hřišti proti týmu z Holešova. I přes pár chybiček ,uhráli krásný vítězný výsledek. Tentokrát nemůžeme jmenovat nejlepší hráče, protože se snažili opravdu všichni. Jak v obraně tak v útoku si pomáhali jako tým.

Děkujeme také rodičům a příbuzným,  kteří přišli kluky povzbudit. Všichni jsme tak strávili pěkné sportovní dopoledne. 
 

Sestava a branky: Janošek – Melichařík (2), Dvořák (2), Krčma (7), Bystroň, Kvapil (3), Doruška (2), Všetička (3), Kutěj V. (11), Pončík

Foto z utkání ZDE


Valašské Meziříčí – RpR  26:20 (11:8)

Klukům se moc nedařilo,  nebo spíš chyběla snaha a chuť do hry. V obraně stáli, v útoku bez snahy a hodně střel brankáři přímo do rukou. Ani atmosféra počas celého zápasu nebyla dobrá.  Padla červená karta za nevhodné a nesportovní chování hráče z Valmezu. 

Sestava a branky: Kvapil – Melichařík (1), Dvořák (1), Valášek, Krčma (3), Bystroň (1), Borák, Doruška (4), Sosnowski (4), Kutěj Vít (5), Kutěj Dan (1), Pončík


RpR – Zubří A 19 : 37 (7:18)

Na dnešní utkání jsme nastoupili v menším počtu. Díky slabé obraně, nepřesným přihrávkám a střelám do břevna skončil zápas výhrou dívek ze Zlína. 

Sestava a branky: Kvapil – Melichařík (3), Oharek (1), Valášek, Bystroň, Dorňák (3), Borák, Doruška (1), Kutěj V. (8), Kutěj D. (1)


RpR – Zubří A  19 : 37 (7:18)

Ze začátku vyrovnaná hra se obrátila ve prospěch Zubří. Při nasazení našich méně zkušených hráčů, získal soupeř větší převahu a už se nám nepodařilo skóre srovnat. Kluci chybovali hlavně v nepřesných přihrávkách, bylo dost přešlapů a nepřesných střel. V posledních 10 minutách jsme ještě zabrali a podařilo se pár pěkných branek, ale na lepší výsledek už to nestačilo. 

Sestava a branky: Janošek, Kvapil – Melichařík (1), Oharek, Valášek, Krčma (3), Borák (1), Dvořák, Dorňák, Doruška (4), Všetička (2), Kutěj V. (7), Kutěj D. (1), Pončík


Bystřice p.H. A – RpR 25 : 20 (16:11)

bystricepodhostynem

 

Po prvních 15 minutách vyrovnané hry , přišel velký útlum.  Po ne zrovna spravedlivých rozhodnutí rozhodčích , kluci ztratili  motivaci hrát. Přestali bránit a snažit se a výsledek byl jasný. 

Sestava a branky: Janošek – Melichařík, Oharek, Valášek, Krčma, Borák, Sosnowski (1), Dorňák (3), Kvapil (2), Doruška, Všetička (6), Kutěj V. (6), Kutěj D. (1), Pončik (1)


Na podzim přešli do ml.žáků kluci z „miňásků“. Někteří více či méně nadaní pro házenou, ale všichni s chutí hrát. Odehráli jsme 12 zápasů. V bráně byl úspěšný Matyáš Janošek. Nejvíc vstřelených branek dal Ondřej Všetička /84 branek/ ,který své zkušenosti sbíral i na trénincích a zápasech starších žáků / 3 branky/. Mezi naše další nejlepší hráče patřil Vít /36 branek/ a Dan /25/ Kutěj. I na mnohých těchto brankách těchto třech hráčů se podíleli i ostatní kluci týmu / např. pěknou přihrávkou danému střelci/. V tabulce jsme skončili na 5. místě. Závěr sezóny jsme zakončili turnajem ve Velké Bystřici, kde jsme odjeli s mladšími kluky z družstva. Kluci se zde mohli plně prosadit, co v nich je. Ukázali, že umí, a přivezli si domů pohár za 3.místo. Než začneme na jaře hrát první zápas s Bystřicí p/H 26.02.2017, čeká pro změnu ty starší kluky dvoudenní turnaj v Olomouci, kde odjedeme 18.02.2017. Určitě bych nechtěla opomenout i rodiče, kteří s námi na zápasy na podzim jezdili a pomohli také na turnaji „Dobiáše“.Těm patří velký DÍK !!

Co nás  jen trochu mrzí je, že někteří rodiče se na kluky během sezony nepřišli podívat, jak se z házenou umí poprat, tak doufám, že to na jaře napraví, i když v Rožnově budou mít příležitost přijít na zápas jen 3x. Také aby kluci mohli být při zápase úspěšní, musí chodit i pravidelně na tréninky. Bez nich to určitě nejde, jak si mylně někteří myslí. Například i Paganiny hrál několikrát denně… Starší kluci z našeho družstva mají teď možnost chodit občas i na tréninky starších žáků, nejlépe.


RpR – Vsetín  16:23 (6:10)

vsetin

S trošinku slabším soupeřem jsme dnes do hry nasadili ty nejméně zkušené hráče .  Záměr byl aby si kluci zkusili zahrát sami převážnou část zápasu a nespoléhali na ty zkušenější . I když Vsetín nastoupil v malém počtu a naši kluci se snažili ,  nepodařilo se nám vyhrát .

Sestava a branky: Kvapil, Janošek- Melichařík (3), Oharek (1), Borák, Bystroň, Sosnowski, Valášek, Dvořák (3), Doruška, Diatka (2), Kutěj Vít (3), Kutěj Dan (4)


Bystřice p. H. – RpR  20:19 (11:10)

bystricepodhostynem

Po dlouhé a únavné cestě , která se na mnoha místech opravovala, jsme tak tak dorazili na zápas do Bystřice pod H. V prvním poločase jsme získali malý náskok před soupeřem . Kluci byli ale ve špatné náladě ,  neustále se dohadovali a to se promítlo do druhého poločasu .  Udělali spoustu chyb, neproměňovali šance a v obraně byly velké mezery. Soupeř toho využil a prohráli jsme těsně o 1 branku.

Sestava a branky: Janošek – Melichařík (1), Oharek (1), Sosnowski, Dorňák (4), Všetička (7), Kutěj V. (4), Kutěj D., Pončík


RpR – Zubří „A“  14:29 (6:14)

zubri

Sehráli jsme utkání na domácím hřišti s kluky ze Zubří .  Tentokrát se nám nedařilo .  Jak v obraně tak v útoku jsme byli pomalí a za celý zápas jsme se nerozhýbali . Dělali jsme chyby a neproměnili plno akcí . Prohra byla zbytečně vysoká .

Sestava a branky: Janošek (2), Kvapil – Melichařík, Valášek, Dvořák (1), Bystroň, Sosnowski, Dorňák (1), Všetička (6), Doruška (2), Kutěj V. (2), Pončík


Luhačovice – RpR 23:25 (11:13)

luhacovice

Na zápas jsme odjeli v menším počtu a některým nebylo dobře i před zápasem.  Přesto se kluci snažili ,  celou dobu byl zápas hodně vyrovnaný . Nakonec se nám podařilo soupeře  porazit.

Sestava a branky: Janošek – Melichařík (4), Oharek, Sosnowski (2), Dorňák (1), Dvořák (4), Všetička (11), Doruška, Kutěj D. (3)


RpR – Zlín A_d  13:26 (4:14)

zlin

Druhý zápas s týmem Zlína, tentokrát s děvčaty skončil opět prohrou. Naše hra byla pomalá ,ani obrana se nedařila . Probudili jsme se až ve druhé polovině druhého poločasu a to už bylo pozdě . Pár povedených akcí na závěr ,už výsledek nezměnilo .

Sestava a branky: Janošek – Melichařík, Valášek, Borák, Krčma (1), Sosonowski, Bystroň, Dvořák (1), Diatka, Všetička (5), Doruška, Kutěj V. (5), Kutěj D. (1), Pončík


RpR – Zlín A_ch  11:24 (6:14)

zlin

V sobotním utkání se silnějším soupeřem ze Zlína se nám moc nedařilo .  Nestíhali jsme se vracet do obrany při rychlých útocích ,  byli jsme málo průbojní v útoku .  Ani pěkné zákroky našeho brankáře Matyho nezabránily prohře

Sestava  a branky: Janošek – Melichařík, Dvořák, Krčma (3), Sosnowski (1), Oharek (1), Valášek, Diatka, Všetička (3), Doruška (1), Kutěj V., Kutěj D (2), Pončík


Vsetín – RpR  25:32 (10:14)

vsetin

Dnes jsme hráli ve Vsetíně.  Trochu se kluci ze začátku potrápili. Hra byla rychlá a některé akce se nám nedařilo proměnit. Přesto se kluci nevzdávali a podařilo se nám vyhrát. Byl to pěkný nedělní den, který jsme zpestřili i mnoha rodičům ,babičkám a dědečkům,  kteří jeli s námi povzbudit kluky při hře.

 

Sestava a branky: Janošek, Kvapil (3) – Melichařík, Dvořák (1), Borák, Krčma (1), Sosnowski (2), Bystroň, Dorňák (1), Všetička (12), Doruška, Kutěj V. (8), Kutěj D. (3), Pončík (1)


RpR – Bystřice p. H.  25:18 (14:11)

bystricepodhostynem

Klukům se podařilo sehrát napínavé a pěkné utkání, zakončené výhrou. Hodně se dařilo v obraně, kluci předvedli i pěkné útočné akce. Bylo vidět, že si házenou užívali a bavilo je hrát :). Všechny výhra povzbudila a kluci už se těší na další zápas, který se odehraje 23.10. ve Vsetíně.
Děkujeme rodičům a příbuzným, kteří už ve větším počtu chodí kluky povzbuzovat.

Sestava a branky: Kvapil (1), Janošek (4) – Dvořák, Valášek, Oharek, Krčma (1), Sosnowski (2), Bystroň, Dorňák, Všetička (7), Doruška, Kutěj V. (5), Kutěj D. (5), Pončík


Zubří A – RpR 34:22 (14:8)

zubri

I když se našim klukům podařilo dát 22 branek a zapojili se pěkně i mladší kluci, nepodařilo se soupeře porazit. Dělali jsme chyby, nepřesné přihrávky a v útoku jsme byli málo aktivní a průbojní.  Na středu nás hodně držel Ondra, z křídla se dařilo Dankovi, pár pěkných akcí předvedl i Jarda a Tom ,který s číslem 20 dal ve 20té  minutě 20tou branku. Snažili se i ostatní kluci , ale soupeř byl lepší.

Děkujeme rodičům a příští týden zase v domácí hale.

Sestava a branky: Kvapil – Melichařík Valášek (1), Borák (1), Krčma (3), Oharek (1), Sosnowski, Dorňák (1), Všetička (9), Doruška, Kutěj V., Kutěj D. (5), Pončík (1)


RpR – TJ Sokol Luhačovice  25:19 (11:12)

luhacovice

Přivítali jsme doma tým z Luhačovic. Netrvalo dlouho a získali jsme menší převahu. Kluci se snažili, pěkně to šlapalo v obraně, i v útoku bylo plno pěkných akcí a přihrávek.  Dařila se výborně spolupráce s pivotem.  I ve druhém poločase se nám podařilo udržet tempo a také i trochu proto,že soupeři přijeli v  malém počtu se nám podařilo vedení udržet.
Naše první výhra v letošní sezóně.
 
Děkujeme rodičům a všem co přišli kluky do haly povzbudit.
Fotogalerie z utkáni ZDE

Sestava a branky: Kvapil (1), Janošek – Melichařík, Valášek, Sos-nowski (1), Diatka, Dorňák (5), Všetička (13), Kutěj V. (3), Kutěj D. (1), Pončík (1)


Zlín A_d –  RpR   24:14 (13:7)

zlin

Dnes mladší žáci hráli opět ve Zlíně. Tentokrát s děvčaty.  Jeli jsme už ve větším počtu.  Brankáři nám dnes předvedli , že to umí nejen v bráně, ale i ve hře. Předvedli pěkné akce a proměněny byly i sedmičky. Obrana dnes byla o kousek lepší než minule….takže jen tak dál…Dobře se dnes zapojili i kluci, kteří přešli z minižáků a začínají sbírat zkušenosti…Snažili se v obraně a nebáli se i vystřelit, když byla příležitost.
Děkujeme rodičům za pomoc s dopravou a podporu dětem a příští sobotu se uvidíme v Rožnově.

Sestava a branky: Kvapil (3), Janošek (4) – Melichařík, Dvořák, Borák (1), Krčma (2), Sosnowski, Diatka, Dorňák, Všetička (2), Kutěj V. (1), Kutěj D. (1), Pončík


Zlín A_ch –  RpR   22:16 (14:7)

zlin

Po dlouhém prázdninovém volnu jsme dnes odehráli první zápas ve Zlíně. V malém počtu se kluci na začátku potrápili s obranou 3+3. Když jsme pak obranu zasunuli, dařilo se hrát dost vyrovnanou hru. Kluci se snažili, pomáhali si. Ve druhé polovině kvůli zranění po faulu nemohl hrát Vítek K., neměli jsme dost hráčů na střídání a docházely síly. Nakonec jsme prohráli, ale bylo to vyrovnané a pěkné utkání.
Dobře hodnotíme i přístup rozhodčích. Dokázali spravedlivě hodnotit hru a co je nejdůležitější vždy vysvětlili hráčům proč bylo pískáno a poradili jim jak je to správně.
Nejlepší nakonec ….moc velké poděkování rodičům, kteří pomohli s odvozem a kluky celý zápas podrželi.

Sestava a branky: Janošek, Kvapil (1) – Melichařík, Valášek, Krčma (2), Sosnowski, Všetička (7), Kutěj Vít (5), Kutěj Dan, Pončík (1)


 

Comments are closed.