St. dorost: RpR – Juliánov 29 : 32 (16:15)

logo_zapasy

Poslední zápas starší dorost odehrál doma s družstvem Juliánova .

 

 

 VÝSLEDKY CELÉ SOUTĚŽE ZDE


RpR – Juliánov  29 : 32 (16:15)

Bez zraněného Vojty a s jedním na střídání si myslím, že jsme nezahráli špatně. Zápas byl velice vyrovnaný a v koncovce měl více štěstí soupeř. Naše hra nebyla bez chyb, ale co nás sráželo, byla velice slabá koncovka, která rozhodla. Musím ale všechny hráče pochválit za bojovnost. Děkuji taky mladším dorostům, kteří nám opět pomohli v zápase. Přeji všem klukům hodně zdraví úspěchů ve škole a taky zdraví. Ještě pořád trénujeme tak v úterý na hale.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (4), Divín (6), Kramoliš (4), Molek (4), Blinka (1), Škarka Daniel, Kačmarik (10)


Bohunice – RpR  25:29 (11:16)

Starší dorost zajížděl do Bohunic s cílem získat dva body a toto se zdařilo. Po domácím zápase jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého a to se ukázalo. Zápas byl od začátku  velice vyrovnaný, bojovný a  zajímavý. Naši kluci od začátku tahali za delší konec, náš výkon byl velice dobrý z hlediska taktiky, kterou jsme připravili. Vyšla na 100 procent. Michal na jedničce byl velice dobrý tah, a ostatní kluci v obraně vynikající. V útoku jsme tentokrát vyložené šance dokázali využít a v brance nás nejednou podržel Ríša Kulišťák. Byl to jeden z nejlepších výkonů v této sezoně a za to bych chtěl všem klukům poděkovat. Díky všem mladším dorostencům, kteří s námi do Brna cestovali a potom museli hrát svůj zápas v Litovli. Kluci ještě jednou děkuji a doufám že poslední zápas v sobotu zvládneme opět vítězně.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (8), Divín (4), Kramoliš (3), Kačmarik (7),Los, Zuzaňák (6), Škarka Daniel (1)


RpR  – Zlín 38:29 (18:12)

Zápas byl pod naší kontrolou od začátku do konce. Dařila se nám obrana a rychlý přechod do útoku. V zápase nám dělala problémy zase koncovka. ale tentokrát to moc nevadilo. Musím pochválit celé družstvo za bojovný výkon, v brance zachytal dobře Ríša. Konečně jsme naplno bodovali a doufám, že na tento výkon navážeme v neděli v Bohunicích.Kluci díky a uvidíme se na hale.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (6), Koleček, Divín (5), Kramoliš (4), Holčák, Zuzaňák (8), Kačmarik (8), Blinka (6), Škarka Daniel (1)


Ivančice- RpR  36 : 22 (20:13)

Dorost zajížděl k favoritovi do Ivančic. I když jsme jeli v dostatečném počtu hráčů, na body to nestačilo. Kluci bojovali, ale na vedoucí celek to bylo málo. Drželi jsme se do stavu devět osm, potom naše nepřipravené zakončení rozhodlo, soupeř se dostával do trháků a ty nekompromisně proměňoval. Tentokrát jsme měli problémy v obraně a proměnit vyložené šance byl pro nás velký problém. Musím pochválit celé družstvo za bojovnost a doufám, že v sobotu konečně zabodujeme. Ještě jednou díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (3), Los, Koleček (2), Divín (5), Kramoliš (4), Cerhák, Hyánek, Holčák, Blinka (3), Zuzaňák (4), Turza, Škarka Daniel (1).


.


Velká Bystřice – RpR  40 : 21 (18:14)

Do Bystřice jsme opět vyjížděli oslabeni o dvě střelecké spojky a to se ukázalo za rozhodující. Od 2 minuty byl osobně bráněn náš nejlepší hráč Vojta a bylo vymalováno. První poločas hráli kluci se soupeřem vyrovnaně a prohráli jen o 4 branky. Ve druhé půli nám došly síly, párkrát jsme míč hodili soupeři přímo do rukou, a o výsledku bylo jasno. Mladší měli v nohách už jeden zápas, a proto na nějaký lepší výsledek jsme neměli síly. V brance jsme neměli fundovaného brankáře, a tak musel naskočit do brány mladší dorostenec Filip Koleček, chytal výborně, ale na soupeře to nestačilo. Chci všem poděkovat za bojovný výkon  a taky Milošku Janoškovi ,že si vzal kluky na starost. Užijte si Velikonoce a poté výlet do Ivančic doufám že už budeme kompletní.

Sestava a branky: Turza, Koleček, Divín (3), Kramoliš (5), Škarka Dominik (2), Holčák (1), Blinka (3), Zuzaňák (4), Škarka Daniel (3)


Juliánov – RpR  23:23 (11:11)

Kluci celý zápas bojovali a zaslouženě bodovali. Na skoro neregulérním povrchu měli naši kluci problémy s technikou, mnoho technických chyb a neproměnění vyložených šancí. I přes tyto věci se kluci nevzdali, a dovezli bodík. Musím tentokrát pochválit všechny za bojovnost a nasazení. Moc děkuji Richardovi, brankáři, který i přes to , že byl nachlazený nejednou náš tým podržel. Kluci moc díky a o víkendu na Bystřici.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (6), Koleček (1), Divín (5), Kramoliš (4), Škarka Dominik, Blinka Marek (3), Zuzaňák (3), Škarka Daniel (1)


RpR – Bohunice 25 : 32 (16:22)

Zápas se nám vůbec nepodařil, v prvním poločase byla velice špatná obrana, a když se k tomu přidala ve druhém poločase špatná koncovka, tak bylo o výsledku rozhodnuto. Opět se nám nepodařil vstup do utkání, a nechali jsme soupeře odskočit, a potom už se s výsledkem nedalo nic dělat. Kluci bojovali, ale bohužel to zase na body nestačilo. Všem díky za bojovnost a doufám, že už příští zápas bude vítězný. Kluci nic se neděje, budeme bojovat dále, ale chce to poctivě trénovat a výsledek se dostaví.

Sestava a branky: Maléř, Kulišťák R. – Kulišťák M. (4), Molek, Cerhák (2), Divín (1), Holčák, Blinka, Zuzaňák (10), Kačmarik (8), Kučera


Zlín – RpR 24 : 21 (13:8)

Opět jsme hráli oslabeni o Michala Kulina a zastoupili ho opět mladší dorostenci, a je bohužel vidět jak na vyšší kategorii ještě nemají. Zápas to byl z naší stany velice špatný, v obraně jsme hráli celkem dobře,  ale v útoku jsme bohužel zklamali na celé čáře. Neproměnili jsme celkem 16 náskoků ze „šestky“  a  k tomu  4 sedmičky. S takovou statistikou nemůžeme pomýšlet na nějaké body. Bohužel se opět ukázalo, že bez tréninku a nasazení na něm to opravdu nepůjde. Máme o čem přemýšlet a doufám, že se dáme do pořádku a v sobotu konečně zabodujeme. Chci poděkovat mladším. klukům, kteří jeli, a ti co opět nejeli by se měli nad sebou zamyslet. Tentokrát můžu pochválit pouze brankáře Richarda Kulištáka, který předvedl výborný výkon. Celé družstvo bojovalo až posledních 10 minut a to bohužel na družstvo jako je Zlín nemůže stačit. Ještě jednou díky všem za zápas, nic se neděje jedeme dál v úterý na hale.

Sestava a branky: Kulišťák, Maléř – Molek (1), Cerhák (2), Divín (2), Kramoliš (2), Holčák (1), Zuzaňák (7), Blinka, Kačmarik (6), Turza


RpR – Ivančice 24 : 35 (11:18)

Utkání se soupeřem z Ivančic bylo těžké. Hosté celý zápas vedli a zaslouženě vyhráli. Naši kluci doplněni o ml.dorost bojovali a sehráli i hezkou nahazovačku, ale ani to nestačilo. V bráně nám hodně pomohl Ríša. Příští neděli ve Zlíně nás čeká další těžký zápas.Budou první bodíky?

Sestava a branky: Kučera, Kulišťák R. – Kulišťák M. (4), Molek (1), Koleček (1), Divín (1), Kramoliš (1), Kačmarik (9), Holčák, Blinka, Zuzaňák (7), Turza


RpR – Velká Bystřice 30 : 33 (17:16)

Začala nám nadstavbová část sezóny. Starší dorost přivítal v sobotu lídra 2. ligy, družstvo z Velké Bystřice.Od začátku to byl velice vyrovnaný zápas, družstva se střídala ve vedení. Z naší strany bylo hodně neproměněných brankových příležitostí, ale v obraně jsme hráli co jsme si řekli a na začátku jsme soupeře naší obranou zaskočili. Opět jsme byli oslabeni, měli jsme pouze dva hráče na střídání a v brance nám chyběl brankář Maléř, proto musel nastoupit v brance ml.dorostenec Richard Kulišťák, který odvedl vynikající práci, za kterou mu moc děkuji. I ve druhém poločase to byl vyrovnaný boj, až do 15 minuty, kdy se nám zranil náš pilíř obrany Marek Divín, který si rozrazil bradu a musel jsem ho odvézt na šití do nemocnice. To byl rozhodující faktor který ovlivnil utkání, už nebyla adekvátní náhrada v obraně, a proto jsme tentokrát na body nedosáhli.V závěru zápasu jsme ještě přišli o zraněného Petra Kačmarika, který zápas nedohrál. I přes tyto problémy musím celé družstvo pochválit za neuvěřitelnou bojovnost až do konce. Díky mladším dorostům opět za pomoc. Samozřejmě přeji jak Markovi tak i Petrovi brzké uzdravení a doufám že nám příští týden pomohou proti favoritovi z Ivančic. Kluci ještě jednou veliký dík za předvedenou hru uvidíme se na hale v úterý.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (6), Divín (4), Kramoliš (1), Kačmarik (6), Škarka Dominik, Blinka (3), Zuzaňák (10), Turza, Kučera


Olomouc – RpR  18 : 29 (6:12)

olmik

Kluci celý zápas udávali tempo hry. Mildovy kouzelné magnety a bohaté zkušenosti dovedly naše dorosty k vítězství. Moc nám pomohli ml. dorosti Roman a Kuba .Příští kolo nás čeká Velká Bystřice..   

Sestava a branky: Maléř – Molek (3), Divín (5), Kačmarik (8), Holčák (1), Blinka (1), Zuzaňák (10), Turza (1)


RpR – Vsetín 29 : 31 (13:15)

vsetin

Kluci sice bojovali,ale opět jsme bez bodu.Obrana byla slabší v útoku to celkem šlo. Věříme, že v příštím utkání přijdou naše první body a bude zase lépe.

Sestava a branky: Maléř – Kulišťák (9), Molek, Divín (4), Kramoliš (2), Koleček (1), Škarka Dominik, Holčák, Blinka Marek (2), Zuzaňák (7), Škarka Daniel, Turza , Kačmarik (5)


RpR – SKH Polanka n.O.  24:27 (12:15)

polanka

Vstup do jarní sezóny se nám vůbec nepovedl. Spousta technických chyb, neproměněných šancí a nedůsledná obrana, čehož Polanka dokázala využít. Nastoupili jsme ve velmi oslabené sestavě. Od 10. minuty 1. poločasu Polanka vytáhla osobní obranu na naši střední spojku a to utkání rozhodlo. Hra byla v útočné části bez nápadu a bez pohybu. 15 minut do konce utkání naši kluci prohrávali už o 7 branek, potom sice zabojovali, ale na zvrat v utkání už to bohužel nestačilo. Pochvalu zaslouží celé družstvo, zvláště mladší dorostenci, kteří nám opět pomohli abychom mohli vůbec k utkání nastoupit. Tohle utkání ukázalo, že bez tréninku to opravdu nepůjde a doufám, že naši kluci se do příštího utkání se Vsetínem dají dohromady.

Sestava a branky: Maléř –  Los, Divín (6), Molek, Škarka Dominik (1), Holčák, Zuzaňák (8), Škarka Daniel (1), Kačmarik (7), Turza (1)


S podzimní částí 2. ligy staršího dorostu jsem velice spokojený. Zatím je náš tým na druhém místě, a to s 16 body za 8 výher a 3 porážky. Soutěž ještě není dohraná, chybí odehrát ještě 3 kola základní čísti, a doufám, že získáme ještě nějaké body, abychom získali jistotu postupu do finálové skupiny. Starších dorostů je velice málo, a proto nám při všech utkáních pomáhají kluci z ml. dorostu, kteří velice dobře zapadli do kolektivu, a tímto bych jim chtěl chtěl hodně poděkovat. Hráli jsme velmi dobře v útoku, ale v obraně máme pořád problémy a tak je pořád na čem pracovat. V druhé polovině sezony nemůžeme počítat s pomocí Michala Klementa, ale chci mu za jeho práci u nás moc poděkovat. Všichni kluci bojovali každý zápas, i když se nám některá utkání vůbec nepovedla, musím klukům poděkovat, že vždy bojovali až do konce. Náš nejlepší střelec  Vojta Zuzaňák (třetí nejlepší střelec soutěže 89 branek, a vedoucí střelec 7m hodů (25 branek), který už hraje i za muže, drží družstvo se staršími kluky pořád o výborný výsledek v soutěži. Doufám že parta vydrží a bude se nám dařit alespoň tak dobře jako na podzim. Taky chci poděkovat vedoucí družstva paní Markétě která dělá pro kluky první poslední.

Po odehrání 3 zbývajících kol, odehrajeme další utkání v nástavbové skupině, dle umístění. Čeká nás ještě 10, případně 8 utkání, která začínají 4.3. a soutěž by měla končit 14.5.

Rozpis soutěže ZDE

Tabulka po podzimních odehraných utkáních


Velká Bystřice –  Rožnov p.R. 35 : 19 (18:9)

velka bystrice

Starší dorost zajížděl v sobotu k poslednímu zápasu na podzim k vedoucímu celku soutěže do Velké Bystřice. Tento zápas se nám po všech stránkách nepodařil. Nedařila se nám obrana, a v útoku jsme byli velice neefektivní. Nedařila se nám koncovka ,nevím čím to bylo, ale nedařilo se vůbec nikomu, a proto jsme prohráli tak velkým rozdílem. Vím že i takový zápas může přijít, ale o boj o první příčku si představuji trochu více bojovnosti a obětavosti. Stalo se, doufám, že si kluci přes vánoce odpočinou a budeme zase pokračovat v naší kolektivní hře, která nás zdobila celý podzim. Chci všem poděkovat za dobrou práci na podzim, všem popřát hezké a klidné vánoce a po Novém roce se všichni doufám že zdraví uvidíme na hale.

Sestava a branky: Klement, Maléř – Kulišťák (3), Cerhák,Koleček (1), Divín (2), Kramoliš (1), Škarka Dominik, Kačmarik (5), Holčák (1), Blinka (3), Zuzaňák (3), Turza


Rožnov p.R. –  Zlín 27:22 (17:12)

zlin

Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, dařila se nám obrana, a i v útoku jsme byli celkem efektivní. Výborně nás jistil zezadu perfektní Michal v brance. Kluci bojovali od začátku až do konce, šlo o hodně, o druhé místo v tabulce a to se nám podařilo udržet. Musím pochválit všechny, včetně mladších dorostenců, kteří nám opět pomohli. V sobotu nás čeká nejtěžší soupeř, vedoucí Velká Bystřice, doufám, že se dobře připravíme a lídra potrápíme. Kluci ještě jednou díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Klement, Maléř – Kulišťák (3), Molek (2), Cerhák, Divín (1), Škarka Dominik (1), Kačmarik (8), Holčák, Blinka (2), Zuzaňák (10), Turza


Rožnov p.R. –  Zubří „B“ 29:27 (14:13)

zubriVčera dorost dohrával odložený zápas s týmem Zubří. Zápas to byl velice vyrovnaný a vyhrocený. Začátek utkání se nám vůbec nepodařil, první branku jsme dali až v 7 minutě. Celý první poločas jsme dotahovali náskok soupeře. Ve druhém poločase jsme zlepšili obranu, a i v útoku se nám dařilo dávat branky. V brance nás výborně jistil Michal Klement. Postupem času jsme soupeři odskočili na rozdíl 4 branek a výhru jsme již uhájili. Musím pochválit celé družstvo za bojovný výkon. Myslím si, že za bojovnost a obětavost jsme si body zasloužili. Také děkuji mladším dorostencům, kteří se mezi staršíma vůbec neztratili a pomohli nám k důležitému vítězství. Díky všem a uvidíme se ve čtvrtek na hale.

Sestava a branky: Klement, Maléř – Kulišťák (6), Molek, Divín (9), Kramoliš (2), Kačmarik (4), Holčák, Blinka (1), Zuzaňák (6), Turza, Škarka Daniel, Škarka Dominik (1)


Litovel – Rožnov p.R. 23:35 (11:19)

litovel

Na utkání jsme jeli ve velmi oslabené sestavě ale na naší hře to nebylo vůbec vidět.Naši kluci od začátku bojovali dařila se nám obrana a v útoku se nám dařila i koncovka.Musím pochválit všechny kluky za bojovnost.Výborně zachytali oba brankáři Míša Klement i Matěj Maléř.Chci taky poděkovat klukům z mladšího dorostu kteří nám opět pomohli a podali výborný výkon.Byly to velmi důležité body doufám že to v úterý potvrdíme v zápase ze Zubřím.Kluci na hale v 18 hodin.

Sestava a branky: Klement, Maléř – Kulišťák (8), Molek (2), Divín (4), Kramoliš (4), Kačmarik (13), Holčák, Zuzaňák (5)


Rožnov p.R. – Olomouc 26:21 (12:9)

olmik

Naši kluci se museli obejít bez nemocného Michala Kulišťáka a Lukáše Turzu.Opět nám pomohli mladší dorostenci , kteří nezklamali a za to jim patří velký dík. První poločas jsme měli problémy s obranou, ale po přestávce jsme hru zlepšili a zaslouženě jsme získali dva body. Musím pochválit celé družstvo, že i když ve velmi oslabené sestavě jsme dokázali zápas zvládnout. V útoku jsme se trápili na postavenou obranu, ale náš nejlepší střelec Vojta několika nebojácnými proskoky pomohl k vítězství. Taky musím pochválit brankáře, kteří několika zákroky podrželi naše družstvo. Další dva body jsou doma a to je důležité kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Maléř, Klement – Molek (1), Divín (5), Kramoliš (1), Kačmarik (5), Koleček (2), Holčák, Blinka (1), Zuzaňák (11), Škarka Dan, 


Rožnov p.R. – Vsetín 24:30 (11:19)

vsetin

Starší dorost o víkendu zajížděl na zápas nepříjemného soupeře ze Vsetína. Tentokrát nás bylo opravdu málo, protože mladší dorostenci hráli v Uničově. Kluci od začátku hráli dobře v obraně a v útoku zásluhou průbojného Vojty se nám dařilo dávat i branky. O poločasu to bylo o 8 branek a kluci si mysleli, že se to už dohraje samo, ale to byl omyl. Soupeř po přestávce přitvrdil v obraně a začal pomalu náskok umazávat. V té chvíli se nám zranil náš nejlepší hráč a musel jít na střídačku. Kluci začali chybovat a hlavně neproměňovali vyložené šance, a tak se soupeř dostal na dostřel dvou branek. Potom jsem musel opět nasadit Vojtu, i když ještě na to oko pořádně neviděl, ale utkání jsme nakonec zvládli i díky výbornému výkonu brankáře Maléře, který opravdu naše kluky nejednou podržel. Musím ale pochválit celé družstvo za nesmírnou obětavost a bojovnost, i když nás bylo málo tak jsme bojovali a dovezli důležité body. Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava  a branky: Maléř – Kulišťák (5), Molek (3), Divín (2), Kačmarik (7), Zuzaňák (13), Turza


Polanka n.O. – Rožnov p.R. 17:27 (7:15)

polanka

Zápas byl od začátku pod naší kontrolou, i když nás je málo, kluci bojují a mladší dorci nám velice pomáhají. První poločas se nám velice dařila obrana, a v útoku jsme dokázali šance proměnit. V brance byl opět vynikající Michal Klement, který zase předvedl, že je velmi dobrý brankář. Chci poděkovat všem za předvedenou hru, za plnění taktických pokynů a získání důležitých dvou bodů. Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Maléř, Klement – Kulišťák (8), Molek, Divín (4), Kramoliš, Cerhák, Kačmarik (7), Holčák, Blinka, Zuzaňák (8)


Rožnov p.R. – Velká Bystřice 22:26 (13:15)

velka bystrice

Starší dorost přivítal silného soupeře z Velké Bystřice.Tento zápas byl úplně jiný, než ten minulý ve Zlíně. Kluci od začátku makali, povzbuzovali se a hráli jako tým. Výborný výkon podal brankář Michal Klement, který nás držel svými fantastickými zákroky. Konečně jsem naše kluky poznával, výborně bránili a taky se dařilo zakončení. Se silným soupeřem jsme hráli výborně, a když kluci plnili taktické rady tak jsem neměl strach o výsledek. Byly to zasloužené dva body. Musím poděkovat všem hráčům za bojovnost a příkladný přístup k utkání.Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Klement – Kulišťák (4), Cerhák, Hyánek, Divín (4), Kramoliš (2), Kačmarik (8), Holčák, Blinka (2), Zuzaňák (10), Turza (3), Los


HC Zlín – Rožnov p.R. 30:26 (17:14)

zlin

Na tento zápas bych rád zapomněl, protože jsem naše kluky vůbec nepoznával. Od začátku špatná obrana, v útoku neproměňování šancí a soupeř stále odskakoval. Vím, že v zápase nejde vše proměnit, ale chce to aby všichni nechali na hřišti vše co mohou. Bohužel  někteří hráči si myslí, že Vojta a mladší dorostenci to budou vyhrávat, ale to je velký omyl. Doufám, že se dají kluci do pořádku a začnou bojovat jako tým. V obraně žádná komunikace a v útoku jeden na jednoho a střelba, no o té bych radši nemluvil. Tentokrát můžu pochválit mladší dorost a Vojtu. Náš brankář to v závěru nezvládl, a nechal se vyloučit, což završilo velice špatný den pro starší dorostence. Kluci dejte se do kupy a v úterý na hale.

Sestava a branky: Maléř – Kulišťák (3), Molek (1), Divín (4), Kramoliš (1), Škarka Dominik, Kačmarik (4), Holčák, Koleček (1), Blinka, Zuzaňák (12)


Rožnov p.R. – Tatran Litovel  31:24 (15:13)

litovel

Starší dorost přivítal v dalším utkání 2.dorostenecké ligy velmi kvalitní družstvo z Litovle. První poločas utkání se družstva střídala ve vedení. Po domluvě v šatně hlavně k obranné činnosti našeho družstva, jsme začali navyšovat skóre v náš prospěch. V rozhodujících chvílích zápasu družstvo uklidnil svými zákroky náš brankář Maléř Matěj. Za předvedenou hru v druhém poločase zaslouží družstvo pochvalu.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Maléř – Kulišťák (10), Molek, Divín (4), Kramoliš (5), Cerhák, Kačmarik (5), Hyánek, Holčák, Koleček (1), Zuzaňák (5), Turza (1)


Zubří B – Rožnov p.R. 25:24 (15:11)

zubriZačátek zápasu nám vyšel a šli jsme do 4 brankového vedení, ale postupem času jsme se nechali ukolébat hrou soupeře. Naši hráči začali kupit technické chyby a neproměňovali vyložené šance a soupeř začal výsledek pomalu otáčet. Poločas jsme prohráli o 4 branky, a tak jsme s výsledkem chtěli něco udělat. Zlepšili jsme obranu a začali dávat branky, dostali jsme se až na jednu branku, ale vyrovnat se nám už nepodařilo. Zápas byl pěkný z obou stran, soupeři gratuluji a naše kluky musím za bojovnost pochválit, příště to bude i s body. Chválím za výborný výkon brankáře Míšu Klementa, který nás hodně podržel a taky samozřejmě kluky z mladšího dorostu. Nejlepší střelec Petr Kačmarik, výborný výkon Vojta, Michal a ostatní si zaslouží pochvalu.

Sestava a branky: Klement, Maléř – Molek, Divín, Kramoliš (2), Škarka Dominik, Kačmarik (9), Holčák (1), Škarka Daniel, Blinka Marek, Zuzaňák (6), Kulišťák M. (2)

 

Comments are closed.