Starší žáci odehráli turnaj Horce n.Moravou

Starší žáci odehráli turnaj Horce n.Moravou

V neděli 22.8. odehrálo družstvo starších žáků přípravný turnaj v Horce nad Moravou.

Turnaj jsme odehráli ve vysokém tempu. Všechno nám sedlo, jak jsme si předem řekli. Bohužel jsme se nevyvarovali osobních chyb a zbytečných ztrát míčů. Obsadili jsme hezké 3. místo, přesto kluci mohli pomýšlet i na lepší umístění.

Rožnov p. R. –  Velké Meziříčí   10 : 18
Zaspali jsme začátek. V průběhu hry jsme soupeře jen dotahovali. Špatná reakce na hru dvou pivotů a především chyby v útoku, kde nás soupeř trestal rychlými protiútoky.

Rožnov p. R. – Olomouc   17 : 10
Zde se nám podařil úvod hry. Zklidnili jsme se a poučili z předešlého zápasu. Obrana byla pevnější a v útoku jsme zlepšili.

Rožnov p. R. – Litovel   15 : 17
Vyrovnaný zápas, kde jsme se přetahovali o výsledek. Velmi bojovný výkon. Ke konci opět přišly zbytečné ztráty míče a soupeř nás poslal do kolen.

Rožnov p. R. – Horka n. M.   11 : 10
Začátkem jsme zpustili brankostroj. To nás uspokojilo. Následně naše hra byla vlažná a soupeř se gólově dotahoval. Konec jsme si pohlídali.

Rožnov p. R. – Uničov   15 : 4
Nejhezčí naše hra. Konečně jsme zahráli naši hru a kluci se házenou bavili. Soupeř odehrál sympatické utkání. Nám se podařilo vše, na co jsme sáhli.

Sestava a branky: Stančík Martin, Komárek Dominik (9), Rozsypal Vít (7), Bajer Nicolas, Opálka Tomáš (9), Sosnowski Marek (28), Kroužecký Martin (14), Dvořák Adam, Andrys Emil (1).