HAZKA TENIS CUP 2022

HAZKA TENIS CUP 2022

V sobotu 25.6.22 jsme se opět po roce sešli na kurtech ve Vidči. Na programu dne byl tradiční HAZKA TENIS CUP a závěrečné posezení všech, co se „motaj“ kolem rožnovské házené.

Počasí nám přálo, sluníčky chvílemi až hooodně :), ale pitný režim byl dodržován, tak vše bylo v pořádku. Na kurtech se tentokrát sešlo celkem 7 dvojic. Hráli jsme systémem každý s každým, vždy do 4. Abychom to přece jen na tom sluníčku zvládli. Srdnatě bojovali Standa s Jirkou. Standa se na kurt postavil poprvé a vůbec se toho nebál :). Další dvojicí byli Květoš s Dušanem, kteří měli místy osobitý styl hry, ale bylo vidět, že se hrou baví a prohnali nejednoho soupeře. Milda si vzal tentokrát pod svá křídla Radka, a v průběhu utkání si vyzkoušel tenis i nejmladší hráč Samuel. Těsně pod stupni vítězů skončil zkušený Jarda, jemuž dělal parťáka synovec Ondra. Další rodinný pár tvořili kluci Kučerovi, respektive táta Petr a syn Patrik, kterým patřila bronzová medaile. Jediný čistě dámský pár Diddy s Evelínou si vybojovaly stříbro. Zlato a putovní pohár získali, stejně jako vloni Alička a táta Tomáš.

A kdo nehrál, tak fandil, pochutnával si na dobrotách a dobře se bavil. Bylo to příjemné zakončení sezóny a už se těšíme na tu další.