3. kolo ČP: RpR – HCB Karviná 22:35

3. kolo ČP: RpR – HCB Karviná 22:35

Ve třetím kole jsme o svátečním dnu 28.9. sehráli uktání s loňským Mistrem HCB Karvinou, co více si na Rožnovské palubovce přát. I když soupeř nepřijel ve své „extraligové“ sestavě, tak i přesto měl utkání po celou dobu pod kontrolou a mířil k postupu. Přesto, že na výhru jsme neměli, náš tým se jen tak nevzdával a hrál až do konce utkání.

Statistiky utkání ZDE

2. kolo ČP: RpR – Polanka n.O. 25:21 (11:10)

Ve 2. kole ČP jsme nastoupili na domácí palubovce proti Polance a díky výhře postupujeme do 3. kola, které je na programu ve středu 28.9.2022, zde již dochází k losování soupeřů.

Statistiky utkání ZDE

1. kolo ČP: TJ Sokol Klimkovice – RpR 22:32 (13:13)

První utkání sezóny sehráli naši muži v sobotu 27.8.2022 v Klimkovicích na asfaltu v rámci Českého poháru. Ne všichni hráči mužů mohli utkání absolvovat, takže dostali příležitost také naši dorostenci. Hned při příjezdu do Klimkovic byli všichni překvapení zasazením hřiště do pěkného prostředí vzrostlých stromů u fotbalového hřiště a přilehlého rybníku. Asfaltový povrch, ze kterého se velkou sítí před utkáním zametaly napadané žaludy, nás překvapil dvojnásobně. V závěrečných deseti minutách začalo totiž hustě pršet. Naštěstí už bylo o výsledku rozhodnuto a naši muži postoupili do druhého kola s náskokem deseti branek. Ale mokrý míč, mokrý povrch a mokrá hlava byly opravdu parádním zpestřením začátku sezóny. Velmi pěkný a střelecky spolehlivý výkon podali David Dobiáš. a Marek Třeštík. Hodně pomohl také po delší přestávce hrající Martin Sl. Postup si ale pěkným výkonem vybojovali všichni a tak budeme vyhlížet soupeře do druhého kola Českého poháru.

Statistiky utkání ZDE