MINIŽÁCI – turnaj v Rožnově p.R., 6.5.2023

MINIŽÁCI – turnaj v Rožnově p.R., 6.5.2023

Turnaj v Rožnově p.Radh., 20.5.2023

V sobotu 20.5. se oba naše týmy zúčastnily turnaje na domácí palubovce a my Vám z něho přinášíme fotogalerii – ZDE

Turnaj v Zubří, 6.5.2023

V sobotu 6.5. se oba naše týmy zúčastnily turnaje v Zubří a my Vám z něho přinášíme fotogalerii – ZDE

Turnaj v Rožnově p.R., 1.4.2023

V sobotu 1.4.23 jsme uspořádali další domácí turnaj. 5 družstev se utkalo systémem každý s každým, s hrací dobou 1 x 15 min. Hrály týmy Rožnov 1, Rožnov 2, Rožnov 3, Kunovice 1 a Kunovice 2. V průběhu turnaje nechyběly dovednostní soutěže.

Turnaj v Rožnově p.R., 18.3.2023

V sobotu 18.3.23 jsme uspořádali domácí turnaj. Byla 4 družstva: Rožnov A, Rožnov B ,Lesana Zubří a Val.Mez. Hráli jsme 1x 15 min systémem každý s každým. V průběhu turnaje nechyběly dovednostní soutěže.

Turnaj v Zubří, 20.11.2022

V neděli 20.11. jsme odehráli další turnaj v Zubří. Každý zápas se hrál 1×8 minut a týmy se utkaly navzájem všechny mezi sebou. Turnaje se zúčastnil Vsetín, Valašské Meziříčí, Kunovice, tří týmy domácího Zubří a 2 naše týmy. Děti byly šikovní a i když turnaj byl trošku delší, byly spokojené. Všechny děti si dostatečně zahrály. Děkujeme za podporu a fandění všem rodičům

Fotogalerie z turnaje ZDE

Turnaj v Rožnově p.R., 12.11.2022

I další turnaj jsme odehráli na domácí palubovce hráli. Našimi soupeři byli házenkáři ze Zubří, Bystřice pod Hostýnem a Lesany. Každé utkání se hrálo 2*8 minut, utkání byla vyrovnaná, kluci se moc snaží a jsou šikovní. A hráli i ti mladší. Zde se zúčastnily mimo nás ještě týmy Zubří, Vsetína a Kunovic. Všechny děti si zahrály a bavily se na hřišti. Dík patří klukům z mladších žáků, kteří se ujali pískání, dále děkujeme rodičům za jejich podporu. 

Fotogalerie ZDE

Turnaj v Rožnově p.R., 5.11.2022

Turnaj na domácí palubovce, hrály dva naše týmy. Hráli jsme 2 x 10minut zahráli si všichni. Našimi soupeři byli: Holešov, Bystřice p.H. a Junior Zlín. Hra byla super, děti už to někteří umí. A nejen házenou jsme se bavili, mezi zápasy měly děti ještě vložené zábavné dovednostní soutěže. Děkujeme všem rodičům co nám dovedli děti a co nás podporovali z tribuny a naší fotografce.

Fotogalerie z turnaje ZDE

 

Turnaj v Zubří, 30.10.2022

Další turnaj jsme odehráli v Zubří. O organizaci turnaje se postarala děvčata z Lesany. My jsme přijeli s dvěma družstvy. Oba týmy, jak mladší, tak starší hrály 1 x 15 minut. Ve straší kategorii jsme hráli my, děvčata z Lesany a kluci ze Zubří. V mladší byl ještě i Valmez. Děkujeme rodičům, že i v tento prázdninový čas nás na turnaj dovezli a fandili nám. Díky patří i fotografce paní Kocurkové, která vypomohla i během utkání, když bylo potřeba pomoci u druhého týmy. 

Fotogalerie z turnaje ZDE

Turnaj v Rožnově p.R., 22.10.2022

 Další turnaj pro nejmenší házenkářky a házenkáři jsme uspořádali na naši domácí půdě. Hrála se házená 4 + 1 a nechyběly ani dovednostní soutěže.

Fotogalerie z turnaje ZDE

 

Turnaj v Bystřici p.H., 15.10.2022

 Na turnaj v Bystřici pod Hostýnem sehráli celkem 5 utkání s časem 2 x 10 minut. Mimo našeho týmu, tam byla ještě družstva domácí Bystřice. byli jsme tam my a Bystřice pod Hostýnem. Zahráli si všechny děti, i ty, které zatím mají odtrénováno méně. Vše jsme zvládli a děkujeme i rodičům za pomoc.

 

Turnaj v Rožnově p.R., 1.10.2022

Dnešní turnaj byl první po prázdninách, tak jsme si to dost užili. Hráli jsme 1 x 12 minut a hrál každý s každým. Družstva byla z Kunovice, z Valašského Meziříčí, ze Zubří A i B a z Lesany. Soupeři byli vyrovnaní a vše bylo super, skóre se nepočítá. Děkujeme rodičům a všem a co nám pomáhali.