Starší žáci Polanka Cup 2022

Starší žáci Polanka Cup 2022

O víkendu 10.-12.6. odehráli starší žáci závěrečný turnaj v Polance nad Odrou, kde se konal 28. ročník tohoto oblíbeného turnaje.

V základní skupině jsme odehráli 4 utkání, 2 x jsme odešli těsně poražení, 1 x jsme zvítězili a na závěr skupiny remizovali.

Turnaj jsme zahájili zápasem proti Bojnicím. Utkání bylo ovlivněno velmi kluzkým povrchem, jelikož dopoledne stále ještě poprchalo. Utkání skončilo naší prohrou o 1 branku (18:19). Odpoledne jsme změřili své síly proti klukům z Brna. I když jsme se snažili držet jejich tempo hry, nakonec nás přeci soupeř porazil o 2 branky ’17:19). Páteční turnajový den byl zakončen nástupem všech zúčastněných družstev, programem pro děti a trenéry se závěrečným ohňostrojem. 

V sobotu jsme sehráli opět jedno z napínavých utkání, kdy tentokrát se klukům podařilo proti Olomouci vyhrát vyhrát (17:15). V závěrečném utkání skupiny proti Litovli jsme o poločase vedli už o 4 branky a zdálo se, že máme nakročeno směrem k vyšším metám. Ale bohužel v poslední minutě utkání se situace našim klukům doslova vymkla z rukou a my remizovali (20:20)

Postoupili jsme tak do skupiny o 13.-16. místo, kde jsme nejdřív v sobotu porazili Maloměřice (22:17). V tomto utkání to byla více hra na pohodu a nemuseli jsme o výsledek tolik bojovat. V neděli nás pak na závěr turnaje čekal Náchod. Kluci už nehráli s takovým nasazením, jako v uplynulých dnech, možná za to mohla únava z parného dne, ale přesto nám to stačilo na poražení soupeře o 3 branky (20:17). V konečném pořadí jsme tak získali 13. místo.