Muži: Luhačovice – RpR 26 : 32

V posledním utkání před vynucenou pauzou v souvislosti s vládním opatřením COVID 19 získali naši muži body v Luhačovicích.

Výsledky soutěže ZDE


Luhačovice – RpR 26 : 32

V posledním utkání před vynucenou pauzou v souvislosti s vládním opatřením COVID 19 získali naši muži body v Luhačovicích. Na palubovku soupeře jsme přijeli jako favorit. Tuto roli jsme naplňovali v první půli. Vybojovali jsme si náskok, se kterým jsme odcházeli do šaten. Ve druhé půli ale domácí tým zabral a utkání zdramatizoval. Rychlé útoky přinesly Luhačovicím snížení skóre a přiblížení se k vyrovnanému stavu. Přetahovanou jsme dokázali vyhrát až v 50. minutě , kdy jsme zařadili na vyšší rychlostní stupeň. 

Sestava a branky: Mikulenka, Měrka – Kramoliš (3), Ulrych (2), Martinát A. (7), Dobiáš (1), Galus, Holiš (12), Kulišťák (2), Koleček, Závorka (1), Holčák J., Španihel (4), Koleček F., Melichařík


RpR – Žeravice 23 : 19 (11:9)

Viděli jsme velmi vyrovnané utkání. Oba týmy se nebály rychlých útoků. Obrany i brankáři však byli na svých místech. Do šaten jsme šli jako šťastnější tým, když jsme si dokázali vytvořit dvoubrankový náskok. Bojovnost nechyběla ani ve druhé půli a hlad po vítězství byl znát na obou týmech. My jsme byli ovšem o krok vpřed a dokázali jsme svůj náskok uhájit až do konce utkání. Velmi dobře čaroval v brance soupeřův brankář. Trenér děkuju týmy za předvedenou bojovnost a získané body.

Sestava a branky: Mikulenka, Měrka, Kovanda – Koleček F., Dobiáš (5), Cibulec (1), Michálek (1), Martinát A., Holčák J., Křenek (2), Koleček T. (1), Koleček J. (1)., Špůrek (1), Španihel (3), Holiš (7), Závorka (1).


MHK Karviná – RpR 31 : 28 (16:14)

Soupeř vstupoval do utkání jako mírný favorit a od prvních minut to potvrzoval. Rychle si vytvořil dvoubrankové vedení, které jsme sice dokázali v 10 minutě smazat, ale do konce první půle si Karviná opět dvoubrankový náskok vytvořila. Úvod druhé půle patřil zcela soupeři, během dvou minut vstřelil 3 branky a vytvořil si náskok 19:14. Po zbytek poločasu jsme se snažili tento náskok vymazat a otočit stav utkání, ale to se nám bohužel nepovedlo.

Sestava a branky: Měrka, Mikulenka – Koleček F. , Martinát A. (6), Kulišťák M., Kramoliš (8), Závorka, Ulrych (2), Koleček T. (4), Špůrek (1), Španihel (5), Cibulec, Jurajda (1), Holčák


Polanka n.O. – RpR: odloženo

Úvodní utkání II. ligy mužů, které měl náš tým sehrát v sobotu 19.9.20 proti týmy Polanka n.O. byl z důvodu COVID 19 odloženo.

Comments are closed.