Minižáci C – poznáme se navzájem :) ?

Featured

Představujeme Vám družstvo Minižáci C. Ačkoliv se nemůžeme s kamarády a kamarádky vidat na tréninku nebo turnaji, tak se představujeme alespoň takto v rouškach a zahrajeme si „Poznáme se navzajem“ ???

Všichni mají opravdu krásné roušky, někteří dokonce originální masky …ale hlavní je, že jsme všichni zdraví a těšíme se na své kamarády až se zase společně potkáme :). 
Příště vám představíme družstvo jak i v této složité době doma individuálně trénuje s míčem co jsme se už naučili :)……..Naše fotky v článku, tak poznávejte …..:) Continue reading

Minižáci: Rožnovský kornout – 8.2.2020

Featured

V sobotu 8.2. se na palubovce haly SŠIEŘ v Rožnově na Koryčanských Pasekách konal turnaj pro nejmenší házenkáře ročníku 2009 a mladších. Turnaj svým názvem navázal na turnaje, které se pod tímto názvem konaly už dříve. V období ledna a února se nehrají krajské soutěže a tak tento turnaj doplnil termínovou listinu turnajů minižáků.

Continue reading

Minižáci: Festival miniházené v Zubří – mini A, mini C – 2.6.2019

Featured

Závěrečným bonbónkem pro naši přípravku i miňásky byl tradiční minifestival házené, kde se na konci sezóny sejdou všechny týmy Zlínského kraje. V letošním roce se Festival vrátil do Zubří a opět zde bylo pro naše malé sportovce vše perfektně připraveno. Děti byly skvělé a všichni zvládli i horké sluníčko, které ten den více než pálilo :).

                   

Continue reading

Čvc 08

POLANKA CUP 2018 – minižáci

Minižáci – A se ve dnech 7-10. června zúčastnili 24. ročníku mezinárodního házenkářského turnaje v Polance nad Odrou. Rozlosování jsme byli do těžké skupiny, což by nám ani nevadilo, ovšem jsme měli veliký respekt hrát dva zápasy na asfaltovém hřišti. Počasí bylo proměnlivé, z tropických veder až po průtrž a ochlazení. Kluci ukázali, že se můžeme srovnávat s jinými družstvy. K absolutní špičce nám chybí ještě několik krůčků.

Konečné 6.místo z dvanácti družstev odpovídá dané výkonnosti a možnostem kluků. Je to trochu kruté, když jsme prohráli jen dva zápasy. Kluci se ovšem nevzdávají a již se těší na dril a poctivý trénink v příští sezóně, všichni přestupují do kategorie – mladší žáci.

Continue reading

Čvn 03

Minižáci: Minifestival házené v Zubří, 3.6.2017

logo_zapasyV tento velmi slunný den proběhl tradiční Festival miniházené na Polyfunkčním centru v Zubří. Oslavy se zúčastnilo 24 družstev rozdělených do tří věkových kategorií. Svátek této krásné hry se nesl v duchu bojů, jakoby šlo o standardní zápasy. Naši minižáci, ve hře 6+1, přijeli ve velmi okleštěné sestavě, bez možnosti náhradníků pro střídání…
Turnaje se zúčastnila dvě naše družstva, a to přípravka v kategorii 4 + 1 a již výše zmínění minižáci, kteří již hráli házenou 6 +1 ….

 Fotogalerie z turnaje ZDE

Continue reading

Čvn 11

Rozloučení se sezónou minižáků a mladších žáků

logo_foto

V pátek 10.6. jsme připravili adrenalinově zábavné rozloučení pro minižáky a mladší žáky. Nejdříve nás čekalo odpoledne v Gibon parku, kde si kluci mohli projít lanovou dráhu v korunách stromů, zaskákat si na trampolíně, vyzkoušet si boj v nafukovacích koulích :), sjet si dráhu na kruhu nebo krotili elektronického býka.
Rozlůčku jsme pak zakončili společně s rodiči v Braserii, kde jsme měli připraveno opékání.
 Všem přejeme KRÁSNÉ SLUNEČNÉ PRÁZDNINY 🙂 A DÍKY :).
FOTOGALERIE Z NAŠÍ AKCE JE ZDE

Led 18

MINIŽÁCI – INFORMACE KE ZMĚNÁM K 18.1.2016

logo_info

  • V pondělí 18.1.2016 nebude trénink (účast trenérů na semináři)
  • Dochází ke změně trenérů, činnost u družstva ukončili Pavlína Dvořáková a František Dvořák
  • Obě družstva minižáků bude mít organizačně i trenérsky (pátek) na starosti Dita Dvořáková (776 883 836, diddy@hcroznov.cz)
  • Trenéry družstev dále budou – Míša Skalková (pondělí, 723 217 932), Jarda Malík (středa, 739 609 742) a případně Miloslav Janošek (739 039 074)