Kvě 05

S.S. Uherské Hradiště – TJ Rožnov pod Radhoštěm 25:10 (14:7)

logo_zapasyPouze s torzem družstva starších žáků jsme odjeli na zápas do Uherského Hradiště. Vypomohli jsme si čtyřmi kluky, kteří své utkání odehráli před námi za mladší žáky, Dominikem, Fildou, Kubou a Davidem. Kluci se snažili a navíc v průběhu zápasu, kdy se nám zranili dva starší žáci, kteří již nenastupovali, odehráli velkou část utkání v základu a předvedli bojovný výkon.

Continue reading

Úno 27

Mladší žáci TJ Rožnov p. R. mezi nejlepšími sportovními kolektivy za rok 2012

logo_infoSlavnostní vyhlášení pátého ročníku ankety Sportovec roku se konalo v úterý 19. února v obřadní síni rožnovské radnice. Město udělilo ocenění celkem osmi sportovcům a třem sportovním kolektivům. Vyhlášen byl Trenér roku, oceněno bylo také osm osobností rožnovského sportu a nejlepší hendikepovaný sportovec.

Continue reading

Úno 13

Výsledky 2. kola Žákovské ligy

logo_infoSkupinu E 2. kola Žákovské ligy hostil tuto sobotu náš oddíl v hale na Koryčanských pasekách. Po 10 zápasech se o vítězi skupiny rozhodovalo až v minitabulce mezi Plzní, Sokolem Ostravou a našimi staršími žáky. Nakonec si vítězství odvezli kluci z Plzně. Naši hráči skončili na třetím místě a mohou se tak těšit na 3. kolo. Gratulujeme!

Kompletní výsledky zde 

Úno 13

Žákovská liga – 2. kolo

logo_zapasyŽákovská liga je soutěž staršího žactva s unikátním herním systémem této soutěže. Soutěž se hraje turnajově, a to počínaje čtyřmi šestičlennými skupinami, kde družstva v každé skupině sehrají zápasy každý s každým. Do dalšího kola postupují již jen družstva, která se účastní kola předchozího s výjimkou těch družstev, která skončí na posledních místech. Tento celoroční seriál končí finálovým kolem Mistrovstvím České republiky, do kterého postoupí jen 6 družstev, které v průběhu roku prokázaly nejlepší výkonnost.

Continue reading

Lis 29

Dobiáš Cup (starší žáci) – propozice turnaje

V odkazu níže si můžete stáhnout propozice turnaje Dobiáš Cup v kategorii starších žáků, který náš oddíl pořádá od pátku 30.11.2012 do neděle 2.12.2012. V článku potom najdete začátky prvních utkání všech účastníků turnaje. V případě že dojde k nepředpokládaným změnám, bude časový rozvrh během turnaje aktualizován

Propozice turnaje zde 

Continue reading

Zář 02

Turnaj starších žáku v Přerově-Žeravicích

V sobotu 1.9.2012 se naši starší žáci zúčastnili přípravného turnaje starších žáků, který pořádal sportovní oddíl SK Žeravice. Za účasti šesti celků, turnaje hraného na venkovním areálu a za počasí příznivě nepříznivého, naši kluci předvedli zdařilé výkony a obsadili v turnaji velmi pěkné druhé místo.

Foto z turnaje zde

Continue reading