Čvn 20

HAZKA TENIS CUP 2018

V sobotu 26.5. proběhl na kurtech v Zašové tradiční tenisový turnaj Rožnovských házenkářů HAZKA TENIS CUP. A jak to vše dopadlo? Jako vždycky dobře 🙂 a my se na závěr sezóny výborně pobavili nejen u sportu….

Fotogalerie z turnaje ZDE

 

Continue reading

Dub 19

Sportovec roku 2017 Rožnova pod Radhoštěm

V Rožnovském kině Panorama byl 17.4. vyhlášen již 10. jubilejní  ročník Sportovec roku 2017 Rožnova pod Radhoštěm.
I v letošním roce jsme měli své zastoupení v oceněných sportovcích a to v kategorii Sportovních kolektivů do 15 let, kde získali oceněni starší žáci našeho oddílu, v kategoriií seniorů nad 21 let, kde byl oceněn Petr Šlachta a v kategorii Dorosteneckých a juniorských kolektivů  do 21 let, kde zvítězili starší dorostenci. 
Blahopřejeme nejen oceněným členům našeho oddílů, ale všem oceněným sportovcům a funkcionářům a velká gratulace i Sportovco roku 2017, kterým se zcela zaslouženě stal Svaťa BOŽÁK.

Continue reading

Bře 18

Turnaj starých pánu Jaroslava Španihela

V sobotu 17.3.2018 se odehrál Turnaj starých pánů Jaroslava Španihela….

Za účasti čtyř tůmů zvítězili borci z Centrum Haná, druzí byli házenkáři z Veselé, třetí z Holíče a domácí tým Rožnov uzavřel pořadí tohoto turnaje.

Všem sportovcům házenkářům posíláme gratulace a jsme rádi, že si turnaj užili a zasportovali si 🙂

Fotografie ZDE

Zář 26

Míček Flíček na ZŠ Pod Skalkou

Rožnovská Základní škola Pod Skalkou dostala „opožděně“ ke svým padesátým narozeninám zcela nové sportoviště do své bezprostřední blízkosti. Na hřišti u školy na ulici Letenská probíhala tělesná výchova žáků „Podskalky“ celá desetiletí. Také rožnovští házenkáři se na jejím hřišti zprvu napracovali při akcích Z a později natrénovali a nahráli a to až do doby, kdy začali využívat tehdy novou halu „vakuovky“, nyní SŠIEŘ. Nyní se mohou žáci a házenkáři těšit na nový tartanový povrch a moderní prostředí tohoto sportovního areálu s dvěma velkými hřišti na házenou, který od pátku 15. 9. 2017 nese jméno paní Dany Zátopkové. Ta v pátek při slavnostním otevření přestřihla osobně pomyslnou pásku k sportování na tomto hřišti.

Celý článek o proběhnuté školní lize, na které se podíleli házenkáři našeho oddílu ZDE

Srp 20

Soustředění 2017 je za námi

Rožnovská házená vyrazila na tradiční soustředění na Nivnickou riviéru v sobotu 12.8.2017. Cesta autobusem a ubytování v chatkách, hlavní budově a hotelu proběhlo úspěšně. Také počasí nám po celou dobu pobytu přálo a tak mohly tréninky probíhat na velké louce, pískovém hřišti na volejbal, tenisových kurtech, betonovém plácku nebo v bazénu. V něm hráli dorostenci vodní pólo. Došlo ale také na společný baseball starších žáků a dorostenců a atletické disciplíny oštěp a kouli v podání dorostenců, trenérů a některých odvážných starších žáků. … 

Fotogalerii ze soustředění ZDE

Continue reading