Čvn 22

Memoriál Jana Kratiny aneb poslední turnaj „modrých“ minižáků

logo_zapasyZávěrečný turnaj v kategorii minižactva, před prázdninama a před přechodem do mladších žáků, absolvovali naši „modří- starší“ minižáci. Od pátku 20.6. do soboty 21.6. jsme se zúčastnili 10. ročníku Memoriálu Jana Kratiny (dříve Mega Sum) ve Velké Bystřici.
Fotogalerii ZDE.
Velké díky Katce Všetičkové, Romanu Janoškovi a Ivo Růčkovi za pomoc na turnaji a zpříjemnění konce sezóny :).

Continue reading

Čvn 10

Minižáci na Festivalu miniházené

logo_zapasyV sobotu 7.6. pořádal Zlínský krajský svaz házené, pod záštitou Zlínského kraje, Festival miniházené pro všechny minižáky, kteří se během roku představili na turnajích pořádaných právě Zlínským krajským svazem házené. V horkém letní dnu, na 6 ti hřištích, 30 družstev, celkem 75 utkání a bezmála 260 dětí – to je stručná vizitka této povedené akce :).
Fotogalerie z turnaje ZDE.

Reportáž ve Valašském Deníku – ZDE.
                              Reportáž TV Beskyd – ZDE

Zlínský krajský svaz házené a oddíl Rožnov pod Radhoštěm děkuje všem dobrovolníkům, kteří nám přišli v sobotu pomoci s organizací.

Continue reading

Kvě 18

Minižáci 2003 a mladší (modří), 17.5., Rožnov p. Radh.

logo_zapasy

 V sobotu jsme odehráli na domácí palubovce druhý z turnajů minižáků v házené 6+1. Nedařilo se nám sice tak jako v minulén turnaji, a to hlavně střelecky, ale jsme na začátku dlouhé cesty a stejně jako „95tky“ vloni a letos, i naše 2003 a 2004 mají šanci slavit titul ve starším dorostu :).


DOPLNILI JSME PÁR FOTOGRAFIÍ – ZDE. Reportáž z TV Beskyd – ZDE.

Continue reading

Bře 17

BOBO CUP 2014 – minižáci

logo_zapasyVe dnech 15.-16.3.2014 se dva týmy našich starších minižáků zúčastnily 2. ročníku turnaje BOBO CUP ve Velké Bystřici.
Turnaj byl výborně zorganizován a všem 21 týmům (starší a mladší kategorie) se líbil.
Takže díky do Velké Bystřice, kde s dětmi pracují velmi dobře :).
Další dík patří tatínkům – Kvapilovi a Krčmovi za převzetí části trenérských povinností a pomoci s dětmi, včetně dopravy a Růčkovi a Melichaříkovi za dopravu a povzbuzování a samozřejmě naši vedoucí Katce Všetičkové, která zároveň plnila i roli fotografky.

Continue reading

Led 26

„Pololetní jednička“ – další zkušenost pro minižáky

logo_zapasyJelikož v lednu nebyl do naší skupiny zařazen žádný z turnajů ZKSH a kluci byli zklamaní, že jejich kamarádi z „B“ týmu turnaj mají, rozhodli jsme se, že vyrazíme na turnaj „Pololetní jednička“ do Horky nad Moravou.
A  posíláme do Horky velkou „JEDNIČKU“ za perfektně zorganizovaný turnaj pro děti.
Dík patří i tatínkům, kteří nás v mrazivé neděli do Horky a zpět dopravili a navíc nás i celý turnaj podporovali.

Continue reading

Pro 15

Ježíšek ve Zlíně rozdával medaile :)

logo_zapasyV sobotu 14. prosince se naši miňásci zůčastnili Vánočního turnaje 4+ 1  ve Zlíně, který oddíl HC Junior Zlín uspořádal pro děti narozené v roce 2004 a mladší. Turnaj jsme si všichni parádně užili :). Kluci byli spokojení a medaile na závěr turnaje pro ně byly tím pravým házenkářským dárkem od Ježíška :). Díky rodičům za pomoc s dopravou a podporu a díky do Zlína  za vydařenou sobotu :).
Foto z turnaje ZDE.

Continue reading

Pro 04

Miňásky navštívil mikuláš s čertem…

mikulas-2013_26 Středeční trénink minižáků zpestřila návštěva Mikuláše s Čertem. Aby si kluky Čert neodnesl a aby získali z Mikulášova košíčku nějakou tu dobrotu museli prokázat, že už něco z házené umí a ví :). Například kdo je nejlepší házenkář :), dát gól Mikuláši nebo naopak chytit střelu od Mikuláše. A že jim při plněni úkolů nedal neposedný Čertík ani chvilku klidu :)… Zde si můžete prohlédnout fotogalerii.

Zář 01

Minižáci, turnaj Horka nad Moravou, 31.8.2013

logo_zapasyPoslední prázdninou sobotu si naši minižáci užili na turnaji v Horce nad Moravou. Hrálo se na venkovních hříštích, svítilo sluničko a k dispozici bylo klukům malé průlezkové centrum se skluzavkou a trampolína. Navíc jsme si opravdu dobře a hlavně s chutí zahráli 5 utkání. Byl to příjemný konec prázdnin a do Horky nad Moravou posíláme poděkování za dobře připravené turnaj pro naše nejmenší. Fotky z turnaje si můžete prohlédnout ZDE.

Continue reading