Led 06

INFORMACE PRO PŘÍPRAVKU

logo_infoV článku naleznete všechny důležité infomace týkající se družstva přípravky. Kdy se trénuje, kde se trénuje, kdo trénuje, co se trénuje atd.
Děti předškolního věku, prvňáčci a druháčci jsou mezi námi kdykoliv vítání, postačí přijít na trénink a tam se již od trenérů vše podstatné dozvíte.
Aktualizovali jsme údaje na období leden – červen 2013

Aktuální dokument pro leden – červen je ke stažení v pdf a to ZDE.
Původní dokument se všeobecnými pokyny je ke stažená v pdf a to ZDE.

Continue reading

Úno 11

Turnaje miniházené 4+1

logo_infoVybrané děti z přípravky budou v příští sezóně (2013/2014) od září nastupovat k pravidelným víkendovým turnajům miniházené v kategorii minižáků. Pro děti jsme připravili již nyní možnost seznámit se s atmosférou těchto turnajů. Také vzhledem k tomu, že je dětí v přípravce hodně a chtějí stále hrát, určitě uvítají pro období březen až červen šest víkendových turnajů. Jedná se o jednodenní turnaje, které trvají přibližně 4 hodiny.

Continue reading

Srp 23

Přípravka a minižáci – informace pro rodiče

V neděli 26.8.2012 jsme pro děti připravili sportovní dopoledne v Zubří. Nejdříve bychom si šli zatrénovat na hřiště u nové školy a následně se přesuneme do místní sportovní haly, kde od 11:00 začíná zápas Valašského poháru mezi domácím HC Zubří a slovinským Mariborem.

Continue reading