Čvn 28

Megamini Cup 2013, Liberec

logo_zapasyNení nad to si na konec sezóny naplánovat dva mezinárodní turnaje. Litovel jsme zvládli a za měsíc jsme už balili kufry a bágly do Liberce. Vyhlídky byly všelijaké – síly ubývají, počasí je vždy s otazníkem, 22 neznámých a povětšinou silných soupeřů a sedmihodinová cesta vlakem tam a zpět k tomu jako bonus. Možná to může znít pesimisticky, ale výsledek byl ten, že jsme prožili 4 fantastické dny plné házené a srandy!

Foto zde, Videa: IQ Park, zápasy „A“, zápasy „B“, volná zábava

Continue reading

Čvn 13

Finále ve Zlíně, 09.06.2013

Ve Zlíně na nás čekalo slavnostní ukončení sezóny, resp. ukončení našich soutěžních turnajů. Ve Zlínské sportovní hale se tak sešlo všech 24 mužstev, které se tento rok zapojilo do soutěží minižáků. Celedenní turnaj ukončilo vyhlášení výsledků, medaile, diplomy, fotky a dort, který jsme si dali po pondělním tréninku. 

Continue reading

Kvě 29

Mini Cup 2013, Litovel

logo_zapasyTak určitě, turnaj to byl povedený, zahráli jsme si, něco jsme prohráli, něco i vyhráli, po zápasech jsme se pobavili, mezi zápasy taktéž. Bohužel návštěva fakultky v autě s houkačkou toto staví do poněkud jiného světla. Pojďme ale nejdříve k těm pozitivům.

Foto zde, videa: zápasy áčka, zápasy béčka, rafty, aquazorbing, bumber ball

Continue reading

Bře 04

Výjezd na zápas HC Zubří – HCB Karviná

logo_infoV sobotu 2.3.2013 jsme v podvečerních hodinách vyrazili na další legendární výlet, tentokrát na zápas Zubří – Karviná. Jestli přemýšlíte proč legendární, tak vycházím ze svých charakterových vlastností, konkr. v tomto případě ze své vrozené skromnosti – vše v čem mám prsty, považuji za legendární…

Videa z výjezdu zde

Continue reading

Pro 16

Mikulášský turnaj, Horka nad Moravou

V neděli 9.12.2012 jsme taktéž vyrazili na mimosoutěžní turnaj, tentokrát s béčkem a i destinace byla jiná – jeli jsme na Mikulášský turnaj do Horke nad Moravou. Je tedy pravdou, že zase o tolik jiná destinace než Prostějov to není, do Olomouce se musí tak i tak, jen do Prostějova se jede následně dolů a do Horke nahoru – myšleno tedy prstem po mapě.

Continue reading

Pro 16

Wikom Cup, Prostějov

V sobotu 8.12.2012 jsme se s naším áčkem zúčastnili turnaje minižáků 6+1 v Prostějově. Chtěli jsme jednak uniknout stereotypu, kdy hrajeme celý půlrok se stejnými mužstvy, a také jsme chtěli kluky před Vánoci odměnit za tréninkovou píli. Nestereotyp byl mírně narušen tím, že se turnaje zúčastnili taktéž kluci ze Zubří, kteří se s námi zúčastňují soutěžních turnajů a pohodu Vánoc mírně narušilo drobné pročistění žaludku mezi čtvrtým a pátým zápasem 🙂

Continue reading

Lis 02

Minižáci na reprezentaci ve Zlíně

Už delší dobu jsme chtěli kluky vytáhnout na nějakou tu velkou házenou. V létě jsme naplánovali výlet do Zubří, kde jsme si chtěli nejdříve na hřišti zaházet a potom navštívit zápas HC Zubří – Maribor. Počasí bylo proti, takže jsme nakonec super výkon Renata Vugrince v dresu Mariboru, nebo reprezentanta čekatele Mirka Jurku ze Zubří neviděli…tedy viděli, ale jen v okleštěné sestavě.

Fotky z výjezdu zde

Continue reading

Říj 27

Upřesnění informací k utkání ČR – Izrael

Sraz na utkání ČR – Izrael je ve středu 31.10.2012 už v 15:45 u Rosavy (z důvodu možných dopravních komplikací jsme raději zvolili dřívější sraz a odjezd). V případě že přijedeme na utkání s předstihem, můžou děti využít stánků s občerstvením a suvenýry, které jsou na zápasech reprezentace obvykle k dispozici. 

Continue reading