Bře 04

Výjezd na zápas HC Zubří – HCB Karviná

logo_infoV sobotu 2.3.2013 jsme v podvečerních hodinách vyrazili na další legendární výlet, tentokrát na zápas Zubří – Karviná. Jestli přemýšlíte proč legendární, tak vycházím ze svých charakterových vlastností, konkr. v tomto případě ze své vrozené skromnosti – vše v čem mám prsty, považuji za legendární…

Videa z výjezdu zde

Continue reading

Lis 02

Minižáci na reprezentaci ve Zlíně

Už delší dobu jsme chtěli kluky vytáhnout na nějakou tu velkou házenou. V létě jsme naplánovali výlet do Zubří, kde jsme si chtěli nejdříve na hřišti zaházet a potom navštívit zápas HC Zubří – Maribor. Počasí bylo proti, takže jsme nakonec super výkon Renata Vugrince v dresu Mariboru, nebo reprezentanta čekatele Mirka Jurku ze Zubří neviděli…tedy viděli, ale jen v okleštěné sestavě.

Fotky z výjezdu zde

Continue reading

Říj 27

Upřesnění informací k utkání ČR – Izrael

Sraz na utkání ČR – Izrael je ve středu 31.10.2012 už v 15:45 u Rosavy (z důvodu možných dopravních komplikací jsme raději zvolili dřívější sraz a odjezd). V případě že přijedeme na utkání s předstihem, můžou děti využít stánků s občerstvením a suvenýry, které jsou na zápasech reprezentace obvykle k dispozici. 

Continue reading

Srp 23

Přípravka a minižáci – informace pro rodiče

V neděli 26.8.2012 jsme pro děti připravili sportovní dopoledne v Zubří. Nejdříve bychom si šli zatrénovat na hřiště u nové školy a následně se přesuneme do místní sportovní haly, kde od 11:00 začíná zápas Valašského poháru mezi domácím HC Zubří a slovinským Mariborem.

Continue reading