Bře 18

Mladší žáci – 17.3. Velká Bystřice

logo_zapasyV neděli 17. března pokračovala herní příprava mladších žáků dalším turnajem ve Velké Bystřici. Ač ve značně „prořídlé sestavě“, jsme zvládli dalších 5 utkání a nabrali tentokrát nejen další zkušenosti, ale navíc i kondičku :). Stejně jako v Litovli jsme po 3 výhrách, 1 prohře a 1 remíze obsadili 2. místo (stejně jako Velká Bystřice „B“). Díky řidičům za dopravu :).

Continue reading

Bře 10

Mladší žáci – turnaj 10.3. v Litovli

logo_zapasyPo sobotním turnaj v Rožnově, čekalo mladší žáky nedělní pokračovaní v Litovli. Čekalo nás 5 utkání s hracím časem 1 x 20 minut, se kterými se po sobotní zátěži vyrovnávalo 11 hráčů a 2 brankáři. Naše nedělní výkony na hřišti ukázaly, že tento víkend byl pro nás více než potřebný a díky klukům, že jsme se obou turnajů mohli zúčastnit v hojném počtu. Gratulace pro kluky za 2. místo. Díky za neděli patří taky našim řidičkám a řidičům :). Continue reading

Bře 09

Mladší žáci – výsledky turnaje 9.3. v Rožnově p.R.

logo_zapasyV sobotu 9.3. mladší žáci absolvovali první turnaj z víkendového přípravného „minisoustředění“  to na domácí půdě. Ještě než se v článku dozvíte podrobnosti o výsledcích a naší hře, tak patří poděkování všem co nám pomohli a bez nichž bychom turnaj jen stěží uspořádali. Takže popořádku 🙂 – díky Márovi, Michymu, Grochymu, Paťovi a Vojtovi za skvěle odvedenou práci u stolku časoměřičů (i když to někdy byly nervy a kluci by určitě s chutí naběhli na hřiště :)). Díky mamce Andrei a taťkovi Petrovi za bufet 🙂 (toasty i párky byly výborné :)) a díky i mužům v černém – Márovi a Zuzimu :).

Continue reading

Úno 03

Mladší žáci aneb hrdinové v Olomouci

logo_zapasyV neděli 3.2. odjelo „torzo“ maldších žáků na turnaj do Olomouce. Ač jsem se všichni těšili, tak většinu týmu přepadla chřipka a tak čest Rožnovské házené jelo zachraňovat 9 hrdinů. A hned v úvodu je třeba před kluky smeknout, jak se nakonec s těžkou situací a to jak fyzicky, tak i psychicky vypořádali. Pevně věříme, že po dnešku jsou silnější, odolnější, dravější a ví, že i když házená bolí, tak je „krásná :)“.

Continue reading

Pro 17

Mladší žáci stříbrní, aneb v Zašové se dějí vánoční zázraky

Ještě než si mladší žáci dali „vánoční pauzičku“ rozhodli jsme se využít nabídky házenkářů z Valašského Meziříčí na předvánoční turnaj 5 + 1 v tělocvičně v Zašové. Říkali jsme si, že to bude turnájek pro pobavení, dáme si nějaké ty branky, všichni si zahrají a vyběháme si nějaké to místo na „vanilkové rohlíčky“ ….

Continue reading

Zář 03

Turnaj v Prostějově – mladší žáci

Závěr prázdnin strávili naši mladší žáci v Prostějově, kde se od pátku 31.8. do neděle 2.9. zúčastnilo 10. ročníku o „Putovní pohár ředitele školy“. Atmosféra turnaje byla výborná a je třeba pochválit pořadatele za perfektně zvládnutou logistiku „počasí“, i kdy ani sobotní a nedělní déšt nám příjemný konec prázdnin nepokazil. 

Foto z turnaje zde

Continue reading