Staří páni: Memoriál Zdenka Krupy, 29.8.2020

Featured

Sezóna začala také pro družstvo „starých pánů“ Rožnova. V sobotu 29.8. od 9 hodin probíhal na starém Zubří tradiční turnaj starých pánů – 27. ročník „Memoriál Zdeňka Krupy“, kterého se za normálních okolností účastní ženské a mužské týmy. Družstva dam, především ze Slovenska, se ale postupně z turnaje odhlašovala. Důvodem byla pandemie. Družstva mužů poklesla v konečném počtu také o jedno družstvo a tak se celkový počet účastníků turnaje snížil na čtyři mužská družstva: Lesana Staré Zubří, Rožnov, Hranice na Moravě a Hlohovec (Sk).

Continue reading

Minižáci C – poznáme se navzájem :) ?

Featured

Představujeme Vám družstvo Minižáci C. Ačkoliv se nemůžeme s kamarády a kamarádky vidat na tréninku nebo turnaji, tak se představujeme alespoň takto v rouškach a zahrajeme si „Poznáme se navzajem“ ???

Všichni mají opravdu krásné roušky, někteří dokonce originální masky …ale hlavní je, že jsme všichni zdraví a těšíme se na své kamarády až se zase společně potkáme :). 
Příště vám představíme družstvo jak i v této složité době doma individuálně trénuje s míčem co jsme se už naučili :)……..Naše fotky v článku, tak poznávejte …..:) Continue reading