Čvn 28

Megamini Cup 2013, Liberec

logo_zapasyNení nad to si na konec sezóny naplánovat dva mezinárodní turnaje. Litovel jsme zvládli a za měsíc jsme už balili kufry a bágly do Liberce. Vyhlídky byly všelijaké – síly ubývají, počasí je vždy s otazníkem, 22 neznámých a povětšinou silných soupeřů a sedmihodinová cesta vlakem tam a zpět k tomu jako bonus. Možná to může znít pesimisticky, ale výsledek byl ten, že jsme prožili 4 fantastické dny plné házené a srandy!

Foto zde, Videa: IQ Park, zápasy „A“, zápasy „B“, volná zábava

Continue reading

Kvě 29

Mini Cup 2013, Litovel

logo_zapasyTak určitě, turnaj to byl povedený, zahráli jsme si, něco jsme prohráli, něco i vyhráli, po zápasech jsme se pobavili, mezi zápasy taktéž. Bohužel návštěva fakultky v autě s houkačkou toto staví do poněkud jiného světla. Pojďme ale nejdříve k těm pozitivům.

Foto zde, videa: zápasy áčka, zápasy béčka, rafty, aquazorbing, bumber ball

Continue reading

Pro 16

Mikulášský turnaj, Horka nad Moravou

V neděli 9.12.2012 jsme taktéž vyrazili na mimosoutěžní turnaj, tentokrát s béčkem a i destinace byla jiná – jeli jsme na Mikulášský turnaj do Horke nad Moravou. Je tedy pravdou, že zase o tolik jiná destinace než Prostějov to není, do Olomouce se musí tak i tak, jen do Prostějova se jede následně dolů a do Horke nahoru – myšleno tedy prstem po mapě.

Continue reading

Pro 16

Wikom Cup, Prostějov

V sobotu 8.12.2012 jsme se s naším áčkem zúčastnili turnaje minižáků 6+1 v Prostějově. Chtěli jsme jednak uniknout stereotypu, kdy hrajeme celý půlrok se stejnými mužstvy, a také jsme chtěli kluky před Vánoci odměnit za tréninkovou píli. Nestereotyp byl mírně narušen tím, že se turnaje zúčastnili taktéž kluci ze Zubří, kteří se s námi zúčastňují soutěžních turnajů a pohodu Vánoc mírně narušilo drobné pročistění žaludku mezi čtvrtým a pátým zápasem 🙂

Continue reading