Čvn 21

Ml. žáci „B“ – Polanka Cup 2014

logo_zapasyPo loňském přechodu kluků z kategorie mini, do kategorie mladších žáků, jsme po dvou letech Megamini Cupu v Liberci, doplněného loňskou bonusovou účastí na Mini Cupu v Litovli, museli tento rok změnit destinaci. Volba nakonec padla na nedalekou Polanku nad Odrou, kde se letos konal jubilejní 20. ročník Polanka Cupu.

Continue reading

Bře 03

Mladší žáci „A“ – 2. místo v Olomouci

logo_zapasyK našemu druhému přípravnému turnaji mladších žáků A jsme vyrazili v neděli 2.3. do Olomouce.  Ráno se nás z důvodu „Jarních prázdnin“ a menších zranění sešlo pouze 9, ale o to více jsme se těšili, že si zahrajeme.  Odehráli jsme celkem 5 utkání,  z nichž jsme vyšli 4x vítězně.  Nebýt  „prospaného“ prvního poločasu s vítězem turnaje STM Olomouc 01, mohli jsme si odvážet pohár za první místo 🙂 , ale i tak jsme se umístili na krásném druhém místě, za co klukům děkujeme. Rovněž děkujeme strejdovi  🙂 za pomoc s odvozem kluků :). Continue reading

Srp 25

Přípravný turnaj mladších žáků

logo_zapasyV sobotu 24.8.2013 jsme na domácí palubovce sehráli přípravný turnaj s celky Olomouce a Kopřivnice. Při domluvě trenérů jsme se rozhodli pro rozdělení hráčů na dvě poloviny, přičemž v první měli být kluci ročník 2001, ve druhé potom ti mladší. První a druhé výběry se nakonec setkaly ve dvou utkáních, první utkání trvala 15 minut, druhá minut deset. 

Continue reading