Soustředění 2017 je za námi

Rožnovská házená vyrazila na tradiční soustředění na Nivnickou riviéru v sobotu 12.8.2017. Cesta autobusem a ubytování v chatkách, hlavní budově a hotelu proběhlo úspěšně. Také počasí nám po celou dobu pobytu přálo a tak mohly tréninky probíhat na velké louce, pískovém hřišti na volejbal, tenisových kurtech, betonovém plácku nebo v bazénu. V něm hráli dorostenci vodní pólo. Došlo ale také na společný baseball starších žáků a dorostenců a atletické disciplíny oštěp a kouli v podání dorostenců, trenérů a některých odvážných starších žáků. … 

Fotogalerii ze soustředění ZDE

Nejstarší dorostenci na soustředění měli 17 let a nejmladší kluci, kteří na soustředění odjeli byli z třetích tříd ZŠ. Těch nejmenších se ujala Katka Všetičková a Katka zdravotnice (6 kluků). Spojené družstvo mini a mladších žáků (8 kluků) měli na starosti Jarda Malík a Sylva.

Početné družstvo starších žáků (14 kluků) měli na starosti Míša Skalková a vedoucí akce Richard Turza. Dorostenců bylo 10 a trénovali s Milošem Janoškem. Novinkou na soustředění byl pro dorosty výběh indiánským během (1 min běh a minuta chůze) na 7 km vzdálenou rozhlednu Bánov, jinak se trénovalo 5x denně a dorostenci makali opravdu naplno. Také ostatní kategorie si pořádně zatrénovaly a podívaly se na bližší rozhlednu u Nivnice.

Došlo na tradiční táborák a špekáčky a ani jsme se nenadáli a stáli jsme ve čtvrtek po snídani u autobusu a ládovali do něho svou batožinu a už se těšili na vlastní postel. Poděkování patří určitě kuchyni hotelu Savary, která nám po celou dobu skvěle vařila a zbytků bylo tentokrát hodně málo. Natrénováno po soustředění máme, zbývá neusnout na vavřínech a trénovat pravidelně dále a nová sezóna může začít.

 

Comments are closed.