St. dorost: RpR – Žeravice 24 : 20 (15:8)

V posledním utkání jsme porazili Žeravice a ve II. lize staršího dorostu obsadili 3. místo…

Gratulujeme celému týmu….

 VÝSLEDKY CELÉ SOUTĚŽE ZDE


RpR – Žeravice 24 : 20 (15:8)

Starší dorost zakončil sezonu výhrou nad Žeravicemi a obsadil krásné 3. místo v soutěži, což je velice pěkný výsledek. Zápas to byl velice vyrovnaný, bojovný a v určitých chvílích velice tvrdý. Na jeden ze zákroků doplatil náš hráč Lukáš Kramoliš, který musel být ošetřen na pohotovostis naraženou pánví. Utkání v první poločase jsme měli pod kontrolou, dařila se nám obrana a rychlý útok, také v brance nás nejednou podržel Ríša. Druhý poločas už z naší stany nebyl tak kolektivní a proto jsme se o výsledek museli strachovat. Musím všem klukům, kteří nastupovali za starší dorost celou sezonu moc poděkovat a samozřejmě pogratulovat k úspěchu.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M.(5), Melichařík, Michálek (6), Kramoliš (3), Koleček (2), Škarka Dominik (2), Holčák, Kučera (5), Škarka Daniel (1)


Horka n.M. – RpR  25 : 42 (13:21)

Starší dorost zajížděl na důležité utkání do Horké na Moravě. V případě že bychom uspěli zajistili si 3. příčku v 2.lize staršího dorostu a to se taky stalo. Celý zápas jsme měli plně pod kontrolou, trochu na začátku jsme byli nervozní, ale postupem času jsme se uklidnili a začali jsme hrát naši rychlou házenou a také se nám dařila koncovka, proto rozdíl byl tak velký. Všem klukům musím poděkovat za bojovný výkon. V brance nás podržel Ríša, výborný výkon taky Adam a Krama, nejlepší střelci zápasu, ale všichni hráli výborně. Všem klukům co nastupovali za starší dorost gratuluji k výbornému umístění a doufám že poslední zápas doma si to užijeme.Ještě jednou díky a na hale zdar.

Sestava a branky: Kulišťák – Koleček (2), Melichařík (2), Michálek (6), Skalka (8), Kramoliš (12), Kačmarik (6), Škarka Dominik, Holčák (3), Kučera (2), Škarka Daniel (1)


RpR – Bohunice 30 : 27 (16:12)

Starší dorost přivítal v sobotu kluky z Bohunic a zápas to byl velice vyrovnaný až do poslední minuty. Bohunice totiž v minulém kole porazili lídra soutěže ze Zlína, a věděli jsme, že nás čeká těžká práce a to se i potvrdilo. Na začátku vázla obrana, a v útoku to nebylo o nic lepší. Postupem času se naše hra zlepšovala, v brance nás opět držel Vojta. Začali jsme taky proměňovat šance a tak jsme si soupeře drželi od těla, a to se nám dařilo až do konce. Bylo to velmi těžké utkání, ale zvládli jsme to velice důležité body pro další boj o bednu. Děkuji všem za bojovný výkon klukům ze Zubří, a taky našim mladým.T aky mladším dorostencům a trenérům gratuluji k druhému místu v 2.lize. Máme ještě dva zápasy tak doufám že zabojujeme a v neděli dovezeme body z Horké.

Fotogalerie ZDE

 Sestava a branky: Kulišťák, Douda – Palát (7), Melichařík, Michálek (4), Skalka, Kramoliš (9), Kačmarik (5), Holčák, Škarka Daniel (1), Kučera (1), Bubeník (2), Škarka Dominik (1)

RpR – Zlín 31 : 22 (13:9)

Starší dorost přivítal lídra celé soutěže, kluky ze Zlína, kteří ještě neprohráli. Vstup do zápasu se nám podařil a soupeře jsme dokonale zaskočili, dařila se nám obrana a rychlý přechod do útoku, který jsme taky kupodivu zakončovali brankami. Soupeř byl dokonale zaskočen a i přes veškerou snahu se mu nepodařilo se nám přiblížit. Malá komplikace nastala pouze na začátku druhého poločasu, kdy jsme nastoupili nesoustředěni a soupeř několika brankami výsledek začal stahovat. Potom se kluci zklidnili, a opět jsme odskakovali a soupeř už nedokázal odpovědět a zaslouženě nechal oba body u nás v Rožnově. Naši kluci hráli výborně v obraně a v útoku jsme byli taky efektivní. Výborně zachytal Vojta,  ale chválím celé družstvo za předvedenou hru a bojovnost.Díky taky klukům ze Zubří Dušanovi Palátovi který byl nejlepším střelcem , Štěpovi Cabákovi.

Sestava a branky: Douda – Kulišťák (3), Melichařík, Michálek (3), Skalka (1), Kramoliš (3), Koleček (3), Škarka Dominik (2), Holčák, Palát (12), Doubek, Cabák, Škarka Daniel (4), Hyánek


Polanka n.O. – RpR  22 : 25 (8:11)

Starší dorost hrál v Polance důležitý zápas o 3 místo. Začátek zápasu se nám moc nevydařil, než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali o 4 branky, potom se kluci zklidnili a začali jsme výsledek pomalu otáčet. Dělali jsme ze začátku hloupé chyby, a v útoku jsme nepromněňovali tutovky. Nedali jsme celkem 4 sedmičky. V obraně to taky nebylo nic moc, tak jsme změnili obranu a to rozhodlo utkání, soupeř totiž na vysunutou obranu nenašel recept, a my jsme poté vyráželi do rychlého a proměňovali. Celý zápas byl velice vyrovnaný, na jedničce hrál Krama s Adamem Skalkou a hráli to výborně. Rozstřílel se nám podle mě nejlepší hráč v zápase Adam, Krama, Kolec, Michal Kul. V brance opět čaroval Doudič. Celé družstvo chválím za velice bojovný výkon a potřebné dva bodíky. Kluci moc si vážím toho jak jste utkání dohráli, bylo to velice zkušené díky a na tréninku se uvidíme.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (4), Melichařík (2), Skalka (10), Kramoliš (7), Koleček (2), Los, Douda, Holčák, Škarka Daniel


Centrum Haná – RpR 25 : 27 (12:16)

Starší dorost  zajížděl na Hanou do Kostelce, kde sehrál utkání z Centrum Haná. Jelo nás velmi málo, a aby toho ještě nebylo málo, tak v první poločase se nám zranil Filda Koleček, doufám že bude brzy v pořádku. Začátek zápasu nám vyšel na výbornou a vedli jsme už o 6 branek, potom jako by naši kluci trochu začali odpočívat v obraně a soupeř začal stahovat. Po oddechovém čase jsme začali zase hrát a poločas byl o 4 branky, ale to už jsme hráli bez Fildy. Druhý poločas nezačal dobře, nedařila se nám střelba, a ani v obraně to nebylo ono. Rychle nám ubývaly síly a soupeř dotahoval a už o 2 branky vyhrával. Pak se udělalo špatně Dušanovi Palátovi a  nevypadalo s námi dobře. Oddechový čas byl spíše opravdu jenom na oddech, protože bez střídání je to opravdu velice těžké, ale kluci zabojovali v brance nejednou podržel Vojta Douda a nakonec jsme urvali dva velice důležité body. Tentokrát nechci chválit jednotlivce, protože všichni hráli za tým a bojovali až do konce. Ještě jednou všem díky za velice bojovný výkon.

Sestava a branky: Douda – Kulišťák (9), Palát (2), Koleček (3), Holčák (2), Mička (5), Kučera (5), Hyánek(1)


RpR – Juliánov  46 : 16 (24:6)

Sestava a branky: Kulišťák, Douda (4) – Palát (9), Michálek (2), Melichařík (2), Skalka (5), Kramoliš (3), Koleček (1), Mička (6), Holčák J. (5), Cáb (6), Kučera (1), Škarka Daniel (2)


Telnice – RpR  44 : 33 (20:17)

Sestava a branky: Douda – Michálek (2), Melichařík, Skalka (3), Kramoliš (13), Koleček (3), Los, Holčák (1), Cabák (8), Ulrych (3), Stejskal, Škarka Daniel


Litovel – RpR  40 : 27 (21:9)

Sestava a branky: Kulišťák – Měrka (1), Doubek (2), Hyánek, Michálek (8), Holčák (2), Skalka (4), Kučera (4), Los (1), Škarka Daniel (5)


RpR – Velké Meziříčí  34 : 30 (16:13)

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (8), Melichařík (4), Kramoliš (2), Plaát (6), Škarka Dominik, Holčák (3), Skalka (1), Michálek (6), Doubek, Měrka (1), Škarka Daniel (3)


Sokolnice – RpR  33 : 30 (20:17)

Zápas na nerovném povrchu nafukovací haly se vyvíjel od samého začátku ve prospěch domácích. Jak by se kluci báli bránit na tomto povrchu. Přes obranu se snadno dostával nejlepší střelec Sokolnice s číslem 8 a Ríša nám tak trochu zamrznul v bráně. Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním smazat 3 brankové manko a urvat vítězství na naší stranu. Herně jsme na to měli, střelecky nám to ale moc nešlo a manko narůstalo. Po výměně golmana se Vojtovi podařilo zněškodnit střely a kluci ještě zabojovali, bohužel čas byl proti nám tak jako konečné skóre ve prospěch domácích. 33:30 (20:17)

Sestava a branky: Kulišťák – Měrka, Melichařík (3), Ulrych (2), Douda (4), Cabák (3), Doubek (6), Holčák (2), Skalka, Škarka Daniel (10)


RpR – Vsetín  28 : 32 (18:17)

Derby staršího dorostu se Vsetínem- výborná první půle jak z naší, tak ze strany soupeře. Ve druhé části soupeř odskočil a našim klukům se již nepodařilo zareagovat, i přes snahu, kdy jsme výsledek srovnávali, ale nedostatek sil byl zejména příčinou, že jsme zápas nedokázali zdramatizovat. Pochvala patří celému týmu, Michalovi  a další klukům za branky, klukům ze Zubří, kteří pomohli a našim mladším dorostům, kteří měli v nohách vítězný zápas s Hranicemi.

Sestava a branky: Mikulenka – Kulišťák (12), Melichařík (1), Michálek (1), Kramoliš (7), Ulrych, Doubek, Holčák (2), Cabák (2), Měrka, Škarka Dan. (3)


RpR – Olomouc  26 : 36 (8:20)

Hodně nepovedené utkání plné technických chyb. Zápas na který by bylo nejlepší co nejrychleji zapomenout. Je třeba začít trošku trénovat. I když v oslabené sestavě, ale s těmi nejzkušenějšími jsme toto utkání vůbec nezvládli. Výkon byl bez bojovnosti a bez nasazení. Doufám, že se do příštího týdne dáme dohromady a proti Vsetínu zabojujeme a získáme důležité body.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (5), Melichařík (3), Koleček (1), Kačmarik (2), Měrka, Holčák (3), Škarka Daniel (12)


RpR – Litovel 31 : 27 (15:12)

Tak konečně je konec starší dorost dohrál podzimní část v sobotu s  velmi silným soupeřem z Litovle. Tento zápas se musel líbit, byla to rychlá a pohledná házená z obou stran. Šlo o hodně, a taky to bylo na hřišti znát, dělali jsme hloupé chyby, ale ani soupeř nehrál bez chyb, Zápas byl vyrovnaný až do konce, rozhodlo naše srdíčko ,které chtělo vítězství více. Kluci dřeli a bojovali až do konce, a zaslouženě přezimujeme na druhém místě. Dělám to pokaždé, ale nemohu si pomoci, chválím celé družstvo nejen za tento zápas, ale za celou podzimní část. Kluky z mladšího dorostu bez kterých bychom ani soutěž nemohli odehrát a v neposlední řadě taky klukům ze Zubří. Pánové chci vám všem popřát krásné a bohaté vánoce hodně zdraví, štěstí a doufám, že se všichni po Novém roce sejdeme na hale, abychom dokončili to co jsme tak výborně začali. POZOR NA SILVESTRA OPATRNĚ.

Sestava a branky: Kulišťák R., Douda – Kulišťák M. (7), Melichařík, Michálek (5), Skalka, Kramoliš, Koleček (1), Kačmarik (5), Škarka Dominik, Holčák J., Cabák (3), Palát (7), Škarka Daniel (3)


Žeravice – RpR 27:32 (17:14)

Starší dorost hrál v neděli se silným soupeřem z Žeravic. Zápas to byl velice těžký, začátek se nám vydařil,vedli jsme už o 4 branky, ale svými chybami jsme nakonec poločas prohráli o 3. Naopak druhý poločas jsme nezačali vůbec dobře, nedařila se nám koncovka, ale i v obraně jsme dělali školácké chyby. Soupeř odskočil až na 5 branek, ale kluci to nezabalili, zlepšenou obranou a proměněním vyložených šancí se nám podařili ukořistit důležité bodíky. Musím pochválit celé družstvo, že se nepoložili a pořád věřili, že můžeme vyhrát. V brance byl opět výborný Vojta a také nesmím zapomenout na kluky ze Zubří Dušana Paláta a Štěpána Cabáka, kteří nám taky hodně pomohli. Kluci vydržme v sobotu je poslední zápas a pak si dáme zasloužený odpočinek.všem velký dík a v úterý na hale.

Sestava a branky: Douda – Palát (7), Melichařík, Michálek (6), Skalka, Holčák (1), Kramoliš (2),Koleček (2), Kačmarik (9), Hyánek, Cabák (1), Škarka Dominik (2), Škarka Daniel (3)


RpR – Horka n. M.  35 : 29 (18:10)

Starší dorost přivítal družstvo Horká nad Moravou a od začátku jsme měli zápas ve svých rukou. Hráli jsme naši rychlou házenou, která se musela líbit. Konečně nás bylo dost, zahráli si všichni a to je důležité. Bodíky jsou doma a doufám, že v neděli v Žeravicích uspějeme, jde o velice důležité body se soupeřem velice kvalitním. Ve druhém poločase jsme trochu polevili v koncentraci a důsledek toho, že za 8 posledních minut  jsme dostali 8 branek a žádnou jsme nevstřelili, proto výsledek byl jenom o 6 branek. Tohle by se nám z jiným silnějším soupeřem nemuselo vyplatit a doufám jenom že to byla pouze ojedinělost.  Chválím celé družstvo za dobrý kolektivní výkon až na koncovku.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (3), Michálek (7), Melichařík (1), Skalka (4), Kramoliš (5), Kačmarik (5), Škarka Dominik (1), Holčák (1), Hyánek, Doubek (2), Měrka, Koleček (4), Škarka Daniel (2)


Bohunice – RpR  17:27 (3:15)

Starší dorost zajížděl v neděli do Bohunic. Od první chvíle bylo jasné, kdo si odveze body. Naši kluci na soupeře vlítli a první poločas skončil o 12 branek. Ve druhém poločase jsme dali příležitost také klukům z lavičky, kteří tolik šancí nedostávají a vůbec nezklamali. Soupeře jsme přehrávali jak v obraně, tak i v rychlém útoku a to rozhodlo. Naši kluci potom začali zkoušet nějaké fintičky, což je něco na mě, ale ve zdraví jsem to ustál. Zápas to byl jednoznačný ,chci poděkovat všem hráčům, kteří s námi jeli samozřejmě myslím i kluky ze Zubří Tomáše Šustáčka a Štěpána Cabáka, všichni hráli výborně. Taky v brance Vojta byl v prvním poločase skoro nepřekonatelný, dostal pouze 3 branky super výkon. Všem díky a doufám že příští týden navážeme s Horkou na výsledek s Bohunic.

Sestava a branky: Douda, Kulišťák – Měrka, Michálek (7), Melichařík, Skalka (4), Šustáček T. (1), Kramoliš (4), Mička (2), Skalík, Hyánek (1), Cabák (7), Škarka Daniel (1), Holčák


Zlín – RpR 27:20 (10:10)

Starší dorost, pardon mladší dorost, odehrál obě utkání ve Zlíně. Kluci z ml.dorostu po svém velmi těžkém utkání, museli opět zachraňovat starší dorost, aby se vůbec mohlo hrát. Někteří hráči nebyli schopni si udělat čas a dojít na zápas, nechápu to a je to pro mě veliké zklamání. Mladší kluci první poločas ještě stačili se silami, ale ve druhé půli už to prostě nešlo. Chci všem klukům hodně poděkovat za velkou bojovnost ,ale na body to tentokrát nestačilo. Ještě jedna nepříjemnost ,nechal se vyloučit náš brankář, ale to se může stát. Díky taky klukům ze Zubří, kteří nám pomohli. Chlapci ,vzpamatujte se takhle to dál nepůjde nejde, aby za vás dřeli mladší kluci. Ještě jednou všem velký dík.

Sestava a branky: Kulišťák, Douda – Měrka, Doube, Michálek, Kramoliš (2), Cabák (2), Melichařík, Buberník (8), Los, Hyánek (1), Holčák (3), Škarka Daniel (4), Škarka Dominik


RpR – Polanka n.O. 31:29 (11:18)

Starší dorost přivítal v neděli silného soupeře z Polanky. Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním se nám nedařila obrana a v útoku jsme byli ospalí a nic se nám nedařilo a proto jsme prohrávali už o 7 branek. Ve druhém poločase po rozmluvě v kabině nastoupilo úplně jiné družstvo, začali jsme mluvit v obraně, a startovali do rychlých výpadů do soupeřovy obrany a šance jsme začali proměňovat. Celé družstvo začalo bojovat jako celek, a to nakonec  vyrovnané utkání rozhodlo. Byl to velice těžký zápas, hlavně pro kluky z mladšího dorostu, kteří měli v nohách už jedno utkání. Je těžko někoho vyzdvihnout, protože musím pochválit celé družstvo za neuvěřitelnou bojovnost a morální sílu, kterou v druhém poločase ukázali. Tak snad jenom střelci Michal Kulišťák, Kramoliš Lukáš a brankář Richard Kulišťák, kteří byli tahouny družstva, ale opravdu celé družstvo si zaslouží velké díky za předvedenou hru a důležité dva bodíky.Kluci díky a v úterý na hale.

Sestava a branky: Kulišťák R. – Kulišťák M. (11), Michálek (5), Melichařík (1), Skalka, Kramoliš (8), Koleček (2), Škarka Dominik (1), Holčák, Hyánek, Škarka Daniel (3)


Hustopeče – RpR 17:33 (12:22)

Starší dorost si zase udělal výlet tentokrát do Hustopečí. Zápas byl vyrovnaný pouze 10 minut, poté naši kluci vzali vše do svých rukou a o bodech bylo rozhodnuto. Dařila se nám obrana, ale v útoku to drhlo, naše koncovka byla nepřipravená a brankář Hustopečí nám dělal problémy. Chytal velice dobře. Náš gólman se nenechal zahambit, a v druhém poločase dostal jen 5 branek. V našem družstvu zářil Dušan Palát, který dal 15 branek, ale musím pochválit celé družstvo, které bojovalo až do konce. Zahráli si všichni, včetně mladších dorostenců, kterým opět děkuji že nás nenechali ve štychu. Ještě jednou díky a Vojtovi Doudovi přeji ať mu operace zubů dopadne dobře a vrátí se co nejdříve. V úterý na hale.

Sestava a branky: Douda – Palát (15), Melichařík (1), Skalka (3), Kramoliš (3), Měrka, Holčák (2), Hyánek, Škarka Daniel (8), Škarka Dominik (1)


Olomouc – RpR 30:40 (11:22)

Starší dorost zajížděl do Olomouce. Věděli jsme, že to bude těžké utkání a to se potvrdilo. Od začátku soupeř hrál velice tvrdě, ale my jsme to ustáli a chodili do rychlého útoku který se nám podařilo i proměňovat. Náskok se zvětšoval a soupeř to velice těžce nesl. Dobře zachytal brankář Douda, a tentokrát nám pomohli i kluci ze Zubří Palát,Buberník, kteří byli nejlepšími střelci. Musím pochválit celé družstvo za bojovnost a hlavně za to, že se nenechali vyprovokovat soupeřem k nějakým zákeřným faulům. Chci taky popřát Lukášovi Buberníkovi brzké uzdravení, protože se zranil při srážce se soupeřem. Další bodíky, doufám že tak budeme pokračovat a příští týden dovezeme z Hustopečí další. Rohlenka už čeká,Díky všem a v úterý na hale.

Sestava a branky:


RpR – Centrum Haná   28 : 17 (16:9)

Starší dorost navázal na vítězství z minulého týdne a zvítězil nad silným soupeřem Centrum Haná. Od začátku kluci dobře bránili a dařil se nám i rychlý útok. Byly tam na můj vkus technické chyby, které pramenily z nervozity. Dělá nám problémy zakončování vyložených šancí,  musíme na tom dále pracovat. Jinak zápas byl velice pěkný z obou stran, výborně nás podržel Vojta v bráně a neztratili se i mladší dorostenci, kteří k nám už neodmyslitelně patří a tímto jim děkuji. Tentokrát musím pochválit celé družstvo za bojovný výkon a dobrou házenou.příští týden zajíždíme do Olomouce a doufám že přivezeme další bodíky.

Sestava a branky: Kulišťák, Douda – Kulišťák M. (10), Melichařík (4), Skalka (1), Kramoliš (1), Koleček (1), Škarka Dominik (2), Holčák (1), Doubek (5),  Škarka Daniel (3)


Juliánov – RpR  17:38 (4:18)

Starší dorost hrál své utkání v neděli v Juliánově. Zápas hned od začátku měl jednoznačný průběh, naši kluci soupeře k ničemu nepustili. Poločas jsme vyhráli o 14 branek a bylo rozhodnuto. Od začátku chytala naše posila Vojta, který za první poločas pustil za svá záda pouze 4 branky, což je výborný výkon. Obrana fungovala na jedničku a dařil se nám i rychlý útok. Druhý poločas byl už jenom ten zápas dohrát a taky to z naší strany tak vypadalo. Přestali jsme bránit a v útoku jsme začali vymýšlet, ale u takového zápasu se to dá pochopit. Musím pochválit celé družstvo za předvedený výkon a doufám, že navážeme v sobotu proti Centru Haná. Díky všem a v úterý na hale.

Sestava a branky:Kulišťák (1), Douda (3) – Melichařík (3), Skalka (5), Kulišťák (11), Doubek (6), Koleček (3), Škarka Dominik, Holčák (4), Mička (3), Škarka Daniel


Velké Meziříčí – RpR  32:35 (14:16)

Starší dorost zajížděl do Velkého Meziříčí. Zápas museli odehrát mladší dorostenci, protože starší kluci opět ukázali jaký mají přístup k zápasům, které se hrají daleko od naší domoviny. Někteří hráči nejsou schopni se ani omluvit, že nepojedou na zápas a potom na poslední chvíli jejich soutěž musí zachraňovat mladší kluci, kteří mají svoje utkání před sebou a celý víkend nejsou doma. Tento přístup některých hráčů je pro mě nepřijatelný. Chci se ale vrátit k zápasu,  začátek se nám vydařil, ale postupem času jsme začali dělat technické chyby a soupeř se dotáhl a také chvilku vedl. Naši kluci si dali říct a změnou obrany a v útoku hrou na dva pivoty jsme soupeře nakonec zdolali. Musím tentokrát pochválit celé družstvo za bojovnost a  za přístup k celému zápasu. Taky chci poděkovat klukům ze Zubří a přivítat v našich řadách nového hráče a to Vojtu Doudu, který k nám přišel jako brankář, ale v tomto zápase ukázal také své kvality ve hře. Ještě jednou všem díky a starší kluci ať se konečně vzpamatují..

Sestava a branky:


RpR – Sokolnice  32 : 22 (14:15)

Po vyrovnaném první půli kluci zabrali a s přehledem dohráli utkání proti starším dorostencům ze Sokolnic. Všichni i přes mnohé neduhy a bolístky bojovali jako tým, blýskli se střelci/ Michal, který musel vzít v některých momentech zápas na sebe a dařilo se/, výraz kolektivního ducha celého týmu však převládl a vedl k vítěznému konci. Díky patří i hostujícím mladším dorostům ze Zubří, Matějovi a Lukášovi, kteří taktéž měli v nohách předcházejících 60 minut hry, ale přispěli svým dílem k pohodě v utkání.


Vsetín – RpR  32 : 26 (14:9)

Starší dorost začínal ve Vsetíně. Máme velice mladé družstvo, protože starších dorostů je málo. Kluci, kteří nastoupili k zápasu tak nezklamali. Trápili jsme se s koncovkou a obrana taky nebyla v pořádku. Myslím si ale, že kluci bojovali a soupeř byl dneska lepší. Doufám, že už začneme normálně trénovat a výsledky se určitě dostaví. Všem klukům díky za předvedený výkon a taky díky mladším dorostům, kteří nám budou opět vypomáhat. Kluci nic se neděje, byl to první zápas příště to bude určitě lepší.

Sestava a branky: Hyánek, Kulišťák (7), Michálek (3), Melichařík, Kramoliš (6), Koleček (6), Skalka, Škarka Dan, Škarka Dominik, Holčák (4), Doubek


Comments are closed.