Minižáci: Turnaj B – Bystřice, Turnaj A – Zubří – 19.5.2018

Mladší i starší kategorie miňásků odehrála své poslední letošní turnaje v soutěžích pořádaných Zlínským krajským svazem házené.
Jsme rádi, že naši malí sportovci se i se svými trenéry letošní rok užili a přejeme jim hodně zábavy, úspěchů a branek i v příští sezóně….

 



Turnaj Zubří, Mini A, 19.05.2018

no images were found

Starší minižáci – Rožnováci odehráli svůj poslední turnaj v Zubří. Po předcházejícím turnaji, kdy skončili první, jsme měli obavy, aby tento trend vydržel. Hlavní prioritou bylo zopakovat kvalitní hru. Tentokrát se to místy zaseklo, ale nasazení bylo větší. Velký boj byl v derby s domácími. Házená měla své kvality. Nakonec jsme to nebyli my, kteří udělali v obraně více chyb. V posledním turnaji jsme vyhráli všechny zápasy a již se těšíme na další sezónu.

Rožnov p.R. – Zlín A     11 : 3

Rožnov p.R. – Lesana     12 : 4

Rožnov p.R. – Zubří     13 : 11

Rožnov p.R. – Zlín B     9 : 1

Sestava: Sosnowski Marek, Komárek Dominik, Klimeš Sebastián, Koleček Vojtěch, Mičkal Tomáš, Kroužecký Martin, Madarasz Matyáš, Dohnálek Marek, Rozsypal Vít.



Turnaj Bystřice pod Hostýnem, Mini B, 19.05.2018

Poslední turnaj této sezóny se uskutečnil v Bystřici pod Hostýnem. Pět mušketýrů se s tímto vyrovnala velice dobře. Tři zápasy soupeře jasně přehráli a jeden byl vyrovnaný. Postupně se kluci utkali s Holešovem, Otrokovicemi, Bystřicí p.H. a Lesanou. Poděkování patří Dušanovi Benovi, který zastával roli trenéra.

Sestava: Fiurášek Patrik, Onderka Dominik, Blinka Michal, Bena Jiří, Šteichl Sebastián

 



Turnaj Lesana, Mini A, 12.05.2018

Do turnaje jsme vstupovali zopakovat vítězství z minulého turnaje. Soupeři patřili k těm silnějším, tak se aspoň presentovat pohlednou a bojovnou hrou. Naše hra plně předčila mé očekávání. Excelentní, výborná a nadčasová. Nejhezčí zápasy, co jsme kdy odehráli. Pevná až nepropustná obrana. Systematický útok zakončen nekompromisní střelou. Hra plná komunikace, obětavosti a správného vyhodnocování dané situace. Těší mě, že si kluci z tréninků odnesli spoustu návyků, které praktikovali přímo v zápase. Průměr obdržených branek na zápas byl 3. Průměr vstřelených branek na zápas 10. Výsledkem bylo nádherné, a především zasloužené první místo. Ovšem, čeká nás ještě spousta práce. Po tomto turnaji, jsem na kluky velmi hrdý. Děkuji pánové za předvedenou hru.

Rožnov p.R. – Bystřice p.H. 8 : 5

Rožnov p.R. – Lesana 13 : 2

Rožnov p.R. – Holešov 7 : 2

Rožnov p.R. – Napajedla 13 : 2

Sestava: Klimeš Sebastián, Sosnowski Marek, Komárek Dominik, Koleček Vojtěch, Dohnálek Marek, Opálka Tomáš, Mičkal Tomáš, Rozsypal Vít, Madarasz Matyáš, Kroužecký Martin



Turnaj Uherské Hradiště, Mini B, 05.05.2018

Minižáci B v turnaji 4+1 zavítali do Uherského Hradiště. Postupně narazili na soupeře: Uherské Hradiště, Lesana Zubří, Luhačovice a Zlín B. Vyplatil se poctivý trénink. Ve všech zápasech byli kluci vyrovnaným partnerem. Útok střídal útok, tak to byla pohledná házená.

 

Sestava: Onderka Dominik, Blinka Tomáš, Košina Karel, Koleček Vojtěch, Komárek Dominik, Sebastián Šteichl, Fiurášek Patrik.



Turnaj Masters – Třinec, Mini A, 01.05.2018

První květnový den jsme vyrazili na další turnaj Masters, tentokrát do Třince. Soupeře ze severní Moravy jsme znali z minulého turnaje, tak jsme věděli, že to budou opět vyrovnané zápasy. Cílem bylo odehrát pohlednou házenou a pokusit se nějaký zápas vyhrát. To že naše hra se líbila, svědčí i podpora téměř zaplněného hlediště, která pokřikem „Rožnov“ hnala naše kluky nestále dopředu. Odměnou bylo čtvrté místo. Poděkování patří i našemu fans – tvrdému ultras jádru maminek. Ve velmi dobrém světle se představil náš benjamínek Sebastián Šteichl, který nedávno hrál v přípravce a úspěšně skočil do velké házené.

Rožnov p.R. – Sokol Poruba A   15 : 9

Zpočátku to byl velmi vyrovnaný zápas. V druhé půlce jsme odskočili a výsledek si pohlídali.

Rožnov p.R. – HCB Karviná   17 : 8

Hned v úvodu jsme soupeři odskočili a ten již neměl sílu se dotáhnout.

Rožnov p.R. – SKP Frýdek Místek   15 : 16

Zápas nejvyšší kvality. Boj o první místo ve skupině. Soupeř hrál velmi tvrdě a my jsme se mu vyrovnali, nejen herně, ale i tvrdostí. Výsledek se přeléval z jedné strany na druhou. Nakonec byl šťastnější soupeř. Ze hry jsme si odnesli spoustu šrámů, naražená žebra, poškrábanou tvář a vyražený zub.

Rožnov p.R. – Sokol Poruba B   8 : 14

Zápas o třetí místo na turnaji. Holky měli výškovou převahu, přesto jsme se první polovinu snažili. Poločasový shot out nám nevyšel, a druhý poločas jsme propadli. Nejvíc mě mrzí, že někteří hráči konec zápasu úplně vypustili.

Sestava:  Koleček Vojtěch (4), Rozsypal Vít (6), Mičkal Tomáš (10), Opálka Tomáš (4), Sosnowski Marek (11), Komárek Dominik (10), Madarasz Matyáš (3), Kroužecký Martin (5), Šteichl Sebastián (1)



Turnaj Zubří, Mini B, 28.4.2018

Další turnaj kategorie Minižáci B v házené 4 + 1 pořádalo Zubří. Kluci se postupně utkali s týmy Zubří B, Uherské Hradiště, Lesana Zubří, Zubří A. Všichni hráči odevzdali vynikající výkon. Hru zdobila souhra a bojovnost. Skvrnkou byla ovšem spousta technických chyb. Je nutné více zapracovat na základním prvku házené,a to je chytit míč. V dobrém světle se ukázali naši nejmladší hráči, kteří na podzim ještě chodili do přípravky.

 

Sestava minižáci B: Bena Jiří, Blinka Tomáš,, Fiurášek Patrik, Šteichl Sebastián, Klimeš Tadeáš, Onderka Dominik, Koleček Vojtěch, Dohnálek Marek, Komárek Dominik.



Turnaj Bystřice pod Hostýnem, Mini A, 21.4.2018

 

Minižáci se zúčastnili turnaje v házené 6+1 v Bystřici pod Hostýnem. Naše hra se nesla v natěšeném duchu konečně dosáhnout většího úspěchu. V prvním zápase proti kluků ze Zlína se ukázala naše děravá obrana. Po seskupení jsme ovládli hřiště a zvítězili. Druhý zápas s Lesanou jsme zaspali začátek. Po chvíli jsme prohrávali 4:0 a bylo to na ručník. Nedařilo se nám chytit míč a počalo zmatkování. Hru jsme zjednodušili a holky porazili. Lesana se ukázala jako velmi vyrovnaný soupeř. Následovaly holky ze Zlína. Začátek kopíroval předešlé duely. Spousta technických chyb. Následně se rozstříleli naše spojky. Konec zápasu jsme už kontrolovali. Poslední v cestě za vítězstvím, před námi stál domácí tým z Bystřice pod Hostýnem. Po celou dobu turnaje hrál pohlednou házenou, tak jsme se smiřovali opět s druhým místem. Začátek jsme si pohlídali, spojky opět klouzaly do obrany a křídla je podporovali v dorážce. Ačkoliv výsledek tak nevyznívá, byl to těžký soupeř. Kluci dovolte mi, abych na tomto místě poděkoval, vašim maminkách, které s námi jezdí na všechny zápasy a vytvořily v hale neskutečnou až bouřlivou atmosféru. Paní Kolečková, Opálková, Mičolová. Kluky srdečné povzbuzování hnalo dopředu a mohli si říct: Přijeli jsme, zahráli jsme, zvítězili jsme.

Rožnov p. R. – Zlín B     16 : 11

Rožnov p. R. – Lesana   8 : 6

Rožnov p. R. – Zlín A   19 : 10

Rožnov p. R. – Bystřice p. H.   14 : 7

Sestava: Opálka Tomáš, Komárek Dominik, Koleček Vojta, Sosnowski Marek, Madarasz Matyáš, Rozsypal Vít, Mičkal Tomáš, Kroužecký Martin



Turnaj Masters, Mini A, 14.4.2018

Pro nás to byli neznámí soupeři, tak jsme s obavou očekávali, jakou hrou se budou prezentovat. Hrála se házená 6+1. Celý první poločas osobní obrana a druhý klasická házená. Kluci se ukázali nejen jako velcí bojovníci, ale především výbornou a pohlednou hrou. Čímž si zasloužili obdiv ostatních trenérů. Zápasy byly vyrovnané a vítězství nám uteklo v posledních vteřinách. Nejhezčí zápas byl s dívkami ze Sokola Poruba. S budoucím vítězem to byla velmi nadčasová hra. Celou dobu jsme vedli. V posledních chvílích holky srovnali, a tak i skončil.

TJ Sokol Ostrava – TJ Rožnov p. R   12 : 10
SKP Frýdek Místek – TJ Rožnov p. R   10 : 8
TJ Sokol Poruba new 06 – TJ Rožnov p. R   5 : 17
TJ Sokol Poruba 07 – TJ Rožnov p. R   8 : 8
TJ Havířov – TJ Rožnov p. R   5 : 17
TJ Polanka – TJ Rožnov p. R   10 : 8

Sestava minižáci B: Koleček Vojtěch, Rozsypal Vít, Mičkal Tomáš, Opálka Tomáš, Sosnowski Marek, Komárek Dominik, Madarsz Matyáš, Kroužecký Martin



Turnaj Rožnov, Mini B, 7.4.2018

Druhý jarní turnaj pro mladší Minižáky v systému 4+1 se uskutečnil na domácí půdě. Kluci byli natěšeni ukázat se svým rodičům. Z turnaje se na poslední chvíli odhlásilo Uherské Hradiště a Napajedla. Z tohoto důvodu jsme postavili naše starší minižáky a Zubří vytvořilo dvě družstva. Zápasy byli tímto poznamenány. Kluci odehráli všechna utkání velmi zodpovědně. Velké zastoupení měli nováčci z přípravky. Pro některé to byl první velký turnaj a nezalekli se toho. Když si dali gól, tak z toho měli velikou radost všichni. To je smyslem každé hry – radost a přátelství.

Sestava minižáci B: Bena Jiří, Macíček Daniel, Blinka Tomáš, Košina Karel, Fiurášek Patrik, Šteichl Sebastián, Klimeš Tadeáš, Onderka Dominik



Turnaj Lesana, Mini B, 24.3.2018

Mladší Minižáci se vydali na svůj první jarní turnaj v házené 4+1 do Zubří. Postupně se představili proti Lesaně, Vsetínu, Holešovu a Otrokovicím. S velkou vervou se pustili do soupeřů. Hra byla kostrbatá, ale bylo vidět velké nasazení a především zlepšení hry oproti podzimu. Velmi dobře se ukázali nováčci z přípravky. Nebáli se jít do zakončení. Velice úspěšně zapadli do systému hry.                          

 

Sestava: Bena Jiří, Komárek Dominik, Koleček Vojta, Dohnálek Marek, Macíček Daniel, Blinka Tomáš, Košina Karel, Fiurášek Patrik, Šteichl Sebastián



Turnaj Hranice, Mini A, 11.3.2018

Starší Minižáci – Rožnováci se zúčastnili turnaje pořádaného TJ Cement Hranice. Hrála se malá házená 4+1. Pro kluky to byla změna z velké házené. Do cesty se nám postupně postavily kluby z Bystřice pod Hostýnem, Karviné, Nového Jičína, Zubří a Hranic na Moravě. Kluci to pojali v tréninkovém tempu a vyzkoušeli si různé herní varianty. Některé kluby hráli vyrovnanou házenou, jiné jsme jednoznačně přehrávali. Na celém turnaji jsme nepocítili, co je to prohraný zápas. Poděkování hráčům za poctivý a zodpovědný přístup ke hře.

Sestava: Opálka Tomáš, Komárek Dominik, Koleček Vojta, Sosnowski Marek, Madarasz Matyáš, Klimeš Sebastián, Rozsypal Vít.



Turnaj Napajedla, Mini A, 3.3.2018

Chtěli jsme navázat na dobrou hru a zlepšenou obrannou část. Ne všem se podařilo plnit úkoly ve hře. Kluci se snažili hrát naši hru a ono to přineslo ovoce. Avšak opět jsme obsadili druhé místo. Dále se musíme zlepšovat.   

Rožnov p.R. – Napajedla   11 : 3

V tomto utkání dominovala křídla a pivot. Spojky je nacházely s milimetrovou přesností.

Rožnov p.R. – Bystřice p.H.   9 : 6

Vyrovnaný soupeř a hra měla kvalitu. Spojky byly hlavním strůjce gólových přídělů.

Rožnov p.R. – Holešov   8 : 18

Již podruhé jsme nenašli na tohoto soupeře recept. Pod tlakem prohry, jsme přestali bránit. Holešov byl herně kvalitnější a vyzrálejší.

Rožnov p.R. – Zlín „B“   15 : 6

Ačkoliv výsledek tomu neodpovídá. Soupeř měl svou úroveň. Než se však rozkoukal na hřišti, naše křídla zajistila dostatečné vedení, které jsme navyšovali až do konce.

                                                                                                              

Sestava: Opálka Tomáš, Komárek Dominik, Mičkal Tomáš, Koleček Vojta, Sosnowski Marek, Madarasz Matyáš, Kroužecký Martin, Klimeš Sebastián, Macíček Daniel



Turnaj Rožnov, Mini A, 17.2.2018

První turnaj jarní sezóny ve velké házené konečně otevřel bránu skutečné a strhující hře. Kluci byli již nedočkaví, aby přenesli hodiny tvrdého tréninku do herní zkušenosti. Podmínky pro sžívání se na hru 6+1 měla všechna družstva stejná a podle toho celkový projev vypadal. Naše hra byla také místy neurovnaná, za to převyšovala silná vůle pro zakončení. Zubří jsme přehráli díky super hře křídel a výbornému přehledu pivota. Holky ze Zlína absolutně propadli ve středu hřiště a to trestali spojky. Bystřice p.H. byl vyrovnaný soupeř, avšak na naši koordinaci spojka – křídlo nenašli recept. Holešov, zde jsme se musel sklonit. Přehrávali nás. Nedůsledná obrana ve středu hřiště jim vyhovovala. Pozitivum je, že o góly se podělili stejným počtem všechny útočné posty. Negativum bylo někdy nedůsledné až laxní bránění. Velkou pochvalu si zaslouží dvojice brankařů – Marek Dohnálek a Martin Kroužecký.  

Sestava: Opálka Tomáš, Komárek Dominik, Mičkal Tomáš, Koleček Vojta, Sosnowski Marek, Madarasz Matyáš, Kroužecký Martin, Dohnálek Marek, Klimeš Sebastián



Turnaj Vsetín, Mini A, 26.10.2017

Poslední turnaj podzimní sezóny se nesl v duchu uvolněné atmosféry. Kvalita naší hry kopírovala poslední zápasy. Se Zubřím vyrovnaný boj, ve kterém jsme měli navíc. Holky z Lesany příliš nevzdorovaly. Zato tradiční boj ze Vsetínem měl již parametry kvalitní házené. Po počátečním zaspání jsme se těžko vraceli do hry. Kluci byli v pěti a únava se ke konci přece jen dostavila.

Sestava: Opálka Tomáš, Komárek Dominik, Rozsypal Víťa, Mičkal Tomáš, Koleček Vojta



Turnaj Rožnov, Mini A, 7.10.2017

 

Pět mušketýrů – minižáků Rožnováků odehrálo další turnaj 4+1 na vlastním hřišti s tradičními soupeři: Vsetín, Zubří, Lesana1 a Lesana2. Bojovností, rychlostí a přesnými finálními přihrávkami jsme soupeře jednoznačně přehráli. Jediný Vsetín nám byl vyrovnaným partnerem, a bohužel jeho hra byla lépe organizována, na kterou jsme dlouho hledali recept. 

Fotogalerie z turnaje ZDE

Sestava:  Opálka Tomáš, Komárek Dominik, Rozsypal Víťa, Mičkal Tomáš, Sosnowki Marek   



Turnaj Lesana, 1.10.2017, Mini A i B, 1.10.2017

V neděli 1. října odehrály oba naše týmy (tedy mladší i starší minižáci“ turnaj v domácí hale, který ovšem pořádal oddíl Lesana Zubří………Naši minižáci – Rožnováci odehráli další turnaj ve velké stylu. Bojovností ukázali všem, že se s nimi musí počítat. Nádherné branky, precizní bránění a oddanost kolektivu, to nás šlechtí. Bohužel nejen u nás, ale i u ostatních týmu je skutečnost, že se jen stěží sžívají s novými pravidly pro hru. Tendence hrát házenou předčí osobní obranu.

Fotogalerie z turnaje ZDE

Sestava: Macíček Daniel, Koleček Vojtěch, Julínek Erik, Košina Karel, Blinka Michal, Opálka Tomáš, Komárek Dominik,Rozsypal Víťa, Kroužecký Martin, Mičkal Tomáš, Sosnowki Marek



Turnaj na Vsetíně, 23.9.2017 – MINI B

Naši nejmladší bojovníci rozehráli svůj první velký turnaj v miniházené 4+1. Se všemi odehráli vyrovnaný souboj. Bojovali srdnatě a soupeři nenechali nic zadarmo. Vsetín, Zubří 1, Zubří 2, Lesana – soupeři, kterým kluci nedají hru lehce, Chlapci potěšili především kolektivním výkonem.

Sestava: Macíček Daniel, Koleček Vojtěch, Julínek Erik, Košina Karel, Blinka Michal, Opálka Tomáš, Komárek Dominik



Turnaj v Zubří, 16.9.2017 – MINI A

I našim nejmenším začala „sezóna“ a odehráli svůj první turnaj v miniházené. První turnaj podzimní sezóny se nesel v duchu změny pravidel. Osobní obrana po celý zápas. Na tréninku jsme se zaměřili na tento systém. Výsledkem byla excelentní a pohledná hra. Kluci plně prodali v zápasech to, na čem v trénincích pilně pracovali. Každý si dal gól i zachytal v brance. Hráči Vsetína s námi jen z počátku drželi krok, pak jsme je přehráli. Holky z Lesany i kluky ze Zubří jsme zdolali rozdílem třídy.
 
Sestava: Komárek Dominik, Opálka Tomáš, Rozsypal Víťa, Kroužecký Martin, Koleček Vojta, Mičkal Tomáš.
 

Comments are closed.