HAZKA TENIS CUP 2018

V sobotu 26.5. proběhl na kurtech v Zašové tradiční tenisový turnaj Rožnovských házenkářů HAZKA TENIS CUP. A jak to vše dopadlo? Jako vždycky dobře 🙂 a my se na závěr sezóny výborně pobavili nejen u sportu….

Fotogalerie z turnaje ZDE

 

Letos se nás na sportovní zápolení sešlo celkem 8 tenisových dvojic, většinu dvojic tvořili pánové. Našly se i dvě odvážné dámy Katka s Míšou, které turnaj „zkrášlily“. Nově se do našich „tenishrátek“ zapojili i budoucí dorostenci Adam a David a premiéru měl i náš šéf zapusovatelského stolku Táda. 

Náš sportovní tým byl doplněn rodinkou Kučerků, kteří na loňském turnaji byly v „očekávání“ a letos už s námi řádil i malý Sebík a všichni jsme se těšili na Kučerkovic svatbu :). Nechyběla samozřejmě Silva Malíková.

Sluníčko nám letos svítilo od samého rána a my si tutnaj užívali. Milda jako vždy vše správně a dobře rozlosoval. Ve dvou skupinách se hrálo vždy do 5ti. Následovaly boje o umístění.

A není sice důležité výhrát, ale zůčastnit se, nicméně pro pořádek uvádíme pořadí turnaje:
1. David D., Tomáš K.
2. Petr, Roman
3. Jarda, Richard
4. Táda, Tomáš G.
5. Patrik, Adam
6. Květoš, Štěpán
7. Míša, David
8. Kačka, Miloš

A jelikož nejen sportem živ je člověk :), bylo potřeba se i najíst a doplnit vysportované tekutiny. O zajištění, jako vždy dokonalého, občerstvení se postaral Petr a tak jsme si pošmákli na výborné masíčku“, vdolcích, spoustě zeleninky 🙂 a aby nám nezaskočilo, tak jsme si k tomu připíjeli pivečko :).

DÍKY VŠEM ZA DALŠÍ SEZÓNU A ZA ROK ZASE AHOJ NA TENISE :):):)

Comments are closed.