Starší žáci: RpR – Vsetín 39 : 22 (18:9)

Po posledním kole můžeme díky výhře nad Vsetínem slavit 3. místo v letosním ročníku naší soutěže.
GRATULACE CElĚMU TÝMU, VČETNĚ TRENÉRŮ

Výsledky soutěže ZDE


RpR – Vsetín 39 : 22 (18:9)

Po posledním kole můžeme díky výhře nad Vsetínem slavit 3. místo v letosním ročníku naší soutěže.

Stařsí žáci o víkendu odehráli svoje poslední utkání sezóny proti sousedovi ze Vsetína. Od začátku utkání bylo jasné, že chceme ukázat, že na třetím místě jsme oprávněně. Po celou dobu jsme zápas měli ve svých rukou a proto konečný výsledek skončil o 17 branek. Všichni kluci zápas odmakali na 100% a proto tak vysoká výhra byla zasloužená.

Sestava a branky:Janošek, Farkaš – Pončík (1), Báča (6), Kutěj (1), Krištof (9), Sosnowski, Dorňák (7), Melichařík (2), Tomášek (4), Borák, Krčma, Valášek, Všetička (9)


RpR – Zubří 22 : 33 (11:17)

Do utkání jsme vstupovali s cílem, nedat svou kůži soupeři zadarmo a pokud to půjde bojovat o vítězství. V první půli jsme sice prohrávali o 6 branek, ale vstup do druhé půle nám vyšel a v prvních 10 minutách jsme se dokázali dostat na dostřel 3 branek a soupeř začal chybovat. Bohužel další brankové odskočení soupeře jsme již nedokázali stáhnout a v posledních minutách tak rozdíl skóre ještě narostl. celý tým ovšem podal bojovný výkon s touhou vyhrát. 

Sestava a branky:Farkas, Janošek –  Pončík, Báča (1), Kutěj (6), Krištof (8), Sosnowski, Dorňák, Melichařík, Tomášek (3), Krčma, Valášek, Všetička (4), Oharek


Uh. Hradiště – RpR 30 : 34 (17:18)

Starší žáci odehráli těžké utkání na palubovce Uherského Hradiště. Utkání bylo vyrovnané od začátku do konce. První poločas byl plný chyb v obraně a zbytečných chyb  v útoku. O poločase se pár věcí vyjasnilo v šatně a kluci šli s chladnou hlavou do druhého poločasu. Ve druhém poločase se zlepšila jak obrana, tak i útok, ale soupeř se nechtěl vzdát a zápas tak byl napínavý až do konce. Naštěstí závěrečné minuty byly lepší pro nás a vezeme zasloužené body. 

Sestava a branky:Farkaš, Janošek – Borák (1), Valášek, Tomášek (1), Všetička (4),Holčák T., Dorňák (6), Melichařík (7), Kutěj V. (6), Sosnowski, Pončík, Krištof (9)


Napajedla – RpR 18 : 32 (8:16)

Starší žáci odehráli další zápas na palubovce Napajedel. Všichni hráči do zápasu vstoupili s velkým nasazením a to donutilo domácí celek po 5 minutách za stavu 6:1 vzít timeout. Po celou dobu zápasu jsme si udržovali jednoznačný náskok, který jsme neustále díky výborně chytajícím gólmanum a fungující obraně navyšovali. V celém zápase se několika individuálními akcemi jak v útoku, tak v obraně blýskl hlavně Martin Melichařík a Ben Krištov. Začátek druhého poločasu jsme měli 5 minutový výpadek, po skvělém vstupu domácích, kteří byli více namotivovaní a nechtěli se vzdát. Naštěstí jsme se zase dostali do sedla a hned jsme navázali na výkony v prvním poločase. Je třeba zmínit, že družstvo jako takové, se v druhé části soutěže zlepšilo, jak v defenzívě, tak i v ofenzivě. Nic se ale nemění na tom, že všichni mají co zlepšovat na nadcházející zápasy.

Sestava a branky:Janošek, Farkaš –  Báča (2), Kutěj V. (4), Krištof (9), Dorňák (5), Melichařík (5), Tomášek, Holčák T. (2), Oharek (2), Krčma, Borák, Valášek, Sosnowski (3).


RpR – Zlín 21 : 17 (10:6)

Na domáci palubovce jsme dokázali druhý Zlín porazit :).

Sestava a branky: Farkaš, Janošek – Báča, Krištof (8), Sosnowski (1), Dorňák (1), Melichařík (1), Tomášek (2), Kutěj V. (6), Krčma, Borák, Všetička (1), Holčák (1)


Holešov – RpR 20 : 45 (10:22)

Starší žáci nastoupili na palubovce týmu Holešova, odkud si vezeme zaslouženě 2 body, po jednoznačném vítězství. Kluci do zápasu vstoupili na 100% a toto tempo vypustili až po konečném hvizdu rozhodčích. Všechny je třeba pochválit a zmínit to, že všichni hráči byli schopni střelit branku a gólmany za to, že oba í inkasovali pouze 20 branek.

Sestava a branky: Farkaš, Janošek – Báča (1), Kryštof (14), Sosnowski (1), Dorňák (3), Melichařík (4), Borák (3), Kutěj V. (5), Holčák T. (6), Valášek (3), Všetička (4), Oharek (1)


Bystřice p.H. – RpR 16 : 27 (7:14)

Jarní část sezóny jsme zahájili výhrou v Bystřici pod Hostýnem.

Sestava a branky:Janošek – Báča (4), Oharek, Holčák (1), Krištof (4), Sosnowski, Dorňák (2), Melichařík (1), Farkaš (1), Tomášk (4), Kutěj (5), Krčma (2), Valášek (2), Všetička (1)


Zlín – RpR  31 : 17 (14:6)

Starší žáci odehráli MU v náhradním termínu 19.11. na palubovce Zlína. Vstup do zápasu nebyl vůbec špatný ale po několika ztrátách míče a technických chybách se soupeř díky rychlé vlně a pomocí trháku dostal do vedení, které si již udržel. Po poločase se všichni probrali a do druhé půlky šli jako vyměnění, zlepšila se obrana i bojovnost v útoku, ale to nestačilo na náskok, který si soupeř vybudoval v prvním poločase. Všichni hráči to však nevzdali a bojovali do konce.

Sestava a branky:Janošel, Farkaš –  Oharek, Všetička (7), Krčma, Tomášek (5), Holčák (1), Borák, Dorňák, Melichařík (2), Sosnowski (1), Báča (1), Kutěj (4), Sosnowski (1), Pončík


RpR – Uh.Hradiště 17 : 29 (7:14)

Výsledek sobotního utkání mluví sám za sebe. Naši kluci zřejmě soupeře podcenili a mysleli, že zápas vyhrají, aniž by museli hrát naplno. Než se stačili probrat hlavně v obraně, utkání téměř končilo. Největší pochvalu však přece tentokrát zaslouží Maty Janošek, kterému se v bráně dařilo vychytat plno vstřelených míčů.

Sestava a branky: Janošek, Farkaš – Valášek, Oharek (2), Všetička (2), Krčma, Tomášek, Holčák, Borák, Dorňák (1), Melichařík (2), Sosnowski, Báča (2), Kutěj (8)


Zubří – RpR 36 : 16 (20:7)

Proti favoritu soutěže jsme body neuhráli

Sestava a branky: Farkaš, Janošek – Valášek, Oharek, Všetička (3), Krčma, Tomášek (4), Holčák, Dorňák (2), Melichařík, Sosnowski (1), Báča (2), Kutěj (4), Pončík

Foto ZDE


RpR – Napajedla 24 : 21 (11:12)

Starší žáci odehráli na domácí půdě další mistrovské utkání proti týmu TJ Fatra Slavia Napajedla. Zápas probíhal s bojovností na obou stranách a tomu odpovídalo i skóre. Oba týmy se pořád předháněli a o poločase jsme prohrávali o jednu branku. Druhý poločas se nám však vydařil a podařilo se nám urvat vítězství. Je třeba všechny kluky pochválit za odmakaný zápas, bojovnost a dobrý kolektivní výkon.

Sestava a branky: Farkaš, Janošek – Valášek, Oharek, Všetička (3), Krčma, Tomášek (3), Borák, Dorňák, Melichařík (2), Sosnowski (1), Báča (8), Kutěj (7), Pončík


RpR – Holešov 37 : 11 (18:3)

Jasné domácí vítězství…..

Sestava a branky: Kretek – Valášek (2), Všetička (1),Tomášek (3), Holčák (5), Dorňák (1), Melichařík (4), Sosnowski (2), Báča (3), Kutěj (6), Krištof (8), Pončík


Vsetín – RpR 26:26 (9:14)

Starší žáci odehráli další MU na palubovce Vsetína a dovezli domů 1 bod za remízu. První poločas se nám povedl a dokázali jsme se utrhnout o několik branek, ale bylo vidět že kluci nebyli ve své kůži. Druhý poločas jsme nezačali úplně dobře a soupeř nás rychle dotáhl, kluci se trošku zvedli a dokázali opět uskočit na několika gólový náskok. Bohužel soupeř měl větší chtíč a proto se jim taky podařilo náš náskok srovnat a byla z toho pouze remíza. Je třeba kluky pochválit že i když to probíhalo jak to probíhalo, tak nikdo z nich se nevzdal a odmakali to do konce.

Sestava a branky: Farkaš – Valášek Oharek, Všetička (6), Krčma, Tomášek (2), Holčák (1), Dorňák (1), Melichařík (1),Sosnowski, Báča (1), Kutěj (1), Krištof (13), Pončík


RpR – Bystřice p. H. 25 : 15 (14:6)

Starší žáci odehráli své první mistrovské utkání proti Bystřici pod Hostýnem na domácí palubovce. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře jak po útočné stránce tak i v obranné části. Přehrávali jsme soupeře v každé části hry a proto jsme zaslouženě vyhráli o 10 branek. Všichni kluci si zahráli a proto můžeme říct ,že na výhře se podíleli všichni hráči.

Sestava a branky: Janošek, Farkaš – Valášek (1), Oharek, Všetička (3), Krčma (3), Tomášek (1), Dorňák, Melichařík (2), Sosnowski (1), Báča, Kutěj (4), Kryštof (10), Pončík

Comments are closed.