Mladší dorost: Hranice, 27.1.2019 – 2. místo

V neděli 27.1. se mladší dorost zúčastnil přípravného turnaje v Hranicích. Poměr sil jsme změřili s týmy Hranice, Centrum Haná a Bystřice p. Hostýnem.

K prvnímu zápasu s Hranicema jsme nastoupili jako první v 9:00 při teplotě v hale 12C . Tento zápas se nám nevydařil a díky špatné obraně, nesčetnému počtu technických chyb a nízké teplotě, jsme ho prohráli o 9 branek 21:30.

Se zvyšující se teplotou v hale na 16C jsme se pustili do druhého utkání proti Centrum Haná. V tomto zápase jsme přiostřili v obraně, snížili počet technických chyb a zápas vyhráli 31:22.

Do třetího zápasu proti Bystřici p. Hostýnem jsem nastoupili stále při teplotě 16C a po „stříbrné“ Markétě Davidové , s chutí po vítězství. Celý zápas jsme tahali za delší nit , kdy jsme si dokázali vytvořit několika brankový náskok, ale rovněž jsme dovolili soupeři ho pokaždé stáhnout a vyrovnat. V samém závěru zápasu jsme se tak tahali o každou branku, ustáli tlak soupeře a zvítězili 26:25.

Turnaj hodnotíme velmi pozitivně. Odehráli jsme 3 náročné zápasy ( 2x 25minut na zápas ) pouze v 8 lidech. To svědčí o tom, že kluci nabrali fyzičku a dokázali odehrát celý turnaj s 1 na střídačce. Co se týče obrany, tak tam máme ještě určité rezervy, na kterých musíme zapracovat. Pozitivní ale je, že kluci se nebáli střílet, do branky nám to padalo a hlavně bojovali celý zápas. Odměnou jim bylo 2.místo v turnajiJ ….kluci díky, zvládli jste to na 1 !!!.

 

Comments are closed.