Mladší žáci: RpR – Napajedla 30 : 20 (14:6)

I v dalším domácím utkání jsme byli úspěšní.

Komentář se připravuje

Výsledky soutěže ZDE


RpR – Napajedla 30 : 20 (14:6)

Celý zápas odehrál každý hráč nervózně. Jako bychom se báli hrát uvolněně. U všech hráčů byla cítit křeč ve hře. Výsledek nás těší, avšak hra ne. Přesto si tým pochvalu zaslouží.

Sestava a branky: Juříček, Mičkal, Opálka (5), Koleček (3), Matula (2), Rozsypal (2), Komárek (6), Andrys, Bena, Kroužecký (1), Blinka, Sosnowski (8), Madarasz (3)


Holešov – RpR 12 : 27 (9:16)

Od první minuty jsme udávali tempo hry. Druhou půli odehráli kluci z lavičky. Byl to velmi pohledný zápas.

Mičkal (3), Opálka (5), Koleček (5), Matula (1), Rozsypal (2), Komárek (4), Bena, Kroužecký (1), Sosnowski (6), Madarasz


RpR – Bystřice p. H. „A“ 21:19 (14:8)

Zápas jsme začali velmi ustrašeně, ale i tak jsme měli v polovině utkání slušný náskok. Na začátku druhé půle jsme si sami zkomplikovali situaci. Soupeř hrál na dva pivota a nám se nedařilo tuto jeho hru bránit. Ale nakonec jsme těsnou vedení dokázáli kontrolovat a dohráli jsme utkání do vítězného konce.

Sestava a branky: Juříček, Mičkal, Opálka (3), Koleček (1), Matula, Rozsypal (2), Komárek (10), Kroužecký, Blinka, Sosnowski (5), Madarazs


Bystřice p. H. A – RpR 10 : 16 (6:7)

Poslední utkání podzimu jsme završili vítěztsvím. Po 10 výhrách a 1 remíze přezimujeme na 1. místě tabulky soutěže mladších žáků II. Supeře jsme převyšovali ve všech činnostech Do střelby se tentokrát zapojilo 7 hráčů.

Sestava a branky: Mičkal (1), Opálka (2), Koleček (2), Rozsypal (3), Komárek (3), Klimeš, Kroužecký, Sosnowski (4), Madarazs (1)


Zubří B – RpR 13 : 28 (6:11)

Poslední utkání podzimu jsme završili vítěztsvím. Po 10 výhrách a 1 remíze přezimujeme na 1. místě tabulky soutěže mladších žáků II. Supeře jsme převyšovali ve všech činnostech Do střelby se tentokrát zapojilo 7 hráčů.

Sestava a branky: Mičkal, Opálka (5), Koleček (7), Rozsypal (9), Komárek (1), Blinka, Kroužecký (2), Sosnowski (3), Madarazs (1)


RpR – Otrokovice 20 : 8 (13:4)

Kluci hráli velmi unaveně. Soupeř patřil k těm lehčím, tak jsme si mohli vyzkoušet hru s lineární kontinuitou, která se nám daří v tréninku, ale zatím v zápase vůbec nejde.

Sestava a branky: Mičkal (2), Opálka (2), Koleček, Juříček, Rozsypal (5), Komárek (4), Bena (1), Klimeš, Kroužecký (2), Blinka, Sosnowski (4), Madarazs


RpR – Zlín D 26 : 18 (15:10)

Těžkopádně utkání. V obraně jsme byli až moc naivní. Někteří hráči chtějí dát branku a bránění je nezajímá. Pochvalu dostanou jen ti, kteří odmakali celý zápas. Zranění je neomezovali.

Sestava a branky: Mičkal (1), Opálka (3), Koleček (2), Rozsypal (7), Komárek (7), Bena, Klimeš, Kroužecký, Blinka, Sosnowski (6), Madarazs


Bytřice p.H._B – RpR 10 : 31 (4:16)

V úvodu nás soupeř zaskočil, ale šlo pouze o prvních 5 minut. Kluci se ale nezalekli a poctivou hrou si v klidu dokráčeli k jasnému vítězství.

Sestava a branky: Mičkal, Opálka (3), Koleček (2), Komárek (14), Bena, Juříček, Kroužecký (5), Sosnowski (7), Madarasz


RpR – Zlín „C“   26 : 7 (11:4)

Utkání jsme odehráli ve volném tempu a dokráčeli jsme si pro jasné vítězství. Nováčci v týmu se uvedli velmi dobře a zkušení hráči brali utkání jako výborný trénink.

Sestava a branky: Mičkal, Opálka (3), Juříček, Rozsypal (4), Komárek (7), Bena, Kroužecký (6), Blinka (1), Sosnowski (4), Madarazs (1)


Kunovice – RpR 15 : 18 (6:9)

Vydřené vítězství. Bojovností a obětavostí jsme neustále drželi náskok proti velmi tvrdé hře soupeře.

Sestava a branky: Mičkal (1), Opálka (2), Koleček, Komárek (4), Bena, Klimeš, Kroužecký (2), Sosnowski (9), Madarazs


RpR – Luhačovice 28 : 11 (16:5)

Soupeř nekladl velký odpor. Utkání jsme odehráli ve volném tréninkovém tempu. Kluci si zahráli i na postech, na kterých běžně nehrají. Dobře se uvedli i nováčci v týmu.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Mičkal (1), Opálka (1), Koleček (5¨, Rozsypal (2), Komárek (7), Bena, Kroužecký (7), Blinka, Juříček (1), Sosnowski, Madarazs (4)


RpR – Holešov 22 : 10 (10:5)

Začátek utkání nám utekl. Pak jsme zvedli hlavu a příkladným výkonem kráčeli k vítězství. Druhou plovinu utkání odehráli i mladší kluci z lavičky.

Sestava a branky: Mičkal, Opálka (5), Koleček (3), Rozsypal (2), Komárek (6), Bena, Klimeš, Kroužecký, Juříček, Sosnowski (6), Madarazs


Napajedla – RpR 21:21

Družstvo hrálo ospale a unaveně. Chyběla tomu dnes jiskra. Nemůžeme hrát na obětavost pár jedinců. Je nutno hrát jako jeden tým. Výsledek odpovídá nasazení a celkové hře

Sestava a branky: Mičkal, Opálka (1), Koleček (2), Rozsypal (3), Komárek (2), Bena, Kroužecký (2), Sosnowski (11), Madarazs


Uh. Hradiště – RpR 12 : 17 (5:12)

Na úvod kání jsme si při osobní obraně vytvořili dostatečný náskok. Po celé utkání se na obou stranách hrály pevné obrany. V nelehkém utkání jsme si vítěztsví pohlídali.

Sestava a branky: Kroužecký – Mičkal, Opálka (2), Koleček, Rozsypal (1), Komárek (9), Klimeš, Sosnowski (4), Juříček14


RpR – Lesana Zubří 18 : 13 (8:7)

Na úvod sezóny vybojovali kluci vítězství nad děvčaty z Lesany. V první polovině utkání jsme hráli pohlednou házenou, avšak bez výrazného brankového rozdílu. Druhou polovinu to byla jednodušší hra s těsnější obranou. Náskok jsme si pohlídali a dohrávali zbytek utkání v klidu a s  přehledem.

Fotogalerie z utkání ZDE

Sestava a branky: Kroužecký – Mičkal (1), Opálka (1), Koleček (1), Rozsypal (2), Komárek (5), Klimeš, Kroužecký (2), Madarazs (1), Sosnowski (5)

Comments are closed.