Mladší žáci: Turnaj AUTOFIT Litovel., 23.2.20 – 2. místo

Na turnaj, který měl velmi slušné obsazení, jsme vyjížděli v neděli 23.2., s jediným cílem, neskončit poslední a odehrát, co nejvyrovnanější zápasy. Všichni soupeři měli svou vysokou úroveň.

Vše nakonec bylo a dopadlo  jinak. 

 


Turnaj AUTOFIT Litovel., 23.2.20 – 2. místo

Na turnaj, který měl velmi slušné obsazení, jsme vyjížděli v neděli 23.2., s jediným cílem, neskončit poslední a odehrát, co nejvyrovnanější zápasy. Všichni soupeři měli svou vysokou úroveň.
Vše nakonec bylo a dopadlo  jinak. 
 
První zápas proti Ostravě jsme začali ve velkém stylu. Během pár minut jsme vyhrávali o pět branek, pak jsme proti fyzicky vyspělému týmu začali ztrácet. Přesto jsme si výhru těsně udrželi.
Rožnov p. R.  –   Sokol Ostrava   13 : 12
 
Pro druhý zápas proti Bojnicím jsme se zaměřili na přesnou obranu. Soupeř po celou hru   nenašel recept, jak na nás vyzrát. Naopak jsme to byli my, co je školili z produktivity.
Rožnov p. R.  –   Kúpele Bojnice   15 : 10
 
Třetí zápas nás nachytal v krizi. Nic se nám nedařilo. Tvrdou až brutální hru jsme nechtěli  Velkému Meziříčí opanovat. Zapisovatelé zmateně hlásili výsledky, tak jsme byli docela zmateni, jaký je  aktuální stav hry. Soupeř žebra našich hráčů nešetřil. Toto nebyla od soupeře férová hra. Přesto musíme uznat, že soupeř nás přehrál a byl lepší.
Rožnov p. R.  –   HK Velké Meziříčí   11 : 13

Proti Kuřimi jsme byli odpočatí. Tento sympatický soupeř hrál velmi pohlednou hru. Od začátku jsme však byli my, kdo udával tempo hry a vyhrál.
Rožnov p. R.  –   SK Kuřim   21 : 14

Poslední zápas byl proti domácí Litovli. Bylo to finále. Kdo zvítězí, vyhraje turnaj. Poklonu si zaslouží brankář soupeře, který je plně podržel. V polovině zápasu nám odskočili o pět branek a to se táhlo posupně až do konce. 
Rožnov p. R.  –   TJ Tatran Litovel   12 : 18   
 
Pochvalu za celý turnaj si zaslouží všichni hráči. Musím však vyzvednout  ty, kteří do každého zápasu šli naplno. Vím, že několik dní budou léčit bolestivá místa, ale musím je jmenovat. Dominik Komárek a Víťa Rozsypal. V brance Martin Kroužecký.  Adam Dvořák, hraje házenou dva týdny a převedl se v bráně na výbornou.
 
Ocenění za nejlepšího střelce turnaje si odváží náš Marek Sosnowski. Je to kolektivní hra, takže celá úspěšná hra padá na celý tým.
 
Sestava: Dvořák Adam , Míčkal Tomáš , Opálka Tomáš , Koleček Vojtěch, Matula Kristián , Rozsypal Vít , Komárek Dominik , Kroužecký Martin ,  Sosnowski Marek , Madarasz Matyáš
 
Pánové jménem trenérů, jsem na vás všechny pyšný, Je mně i trenérovi Ivanovi ctí, vás trénovat.
Přijeli jsme nabrat zkušenosti, a odvedli jsme tu kus poctivé práce. 
Děkuji kolegovi Ivanu Švecovi, za koučování.

Turnaj Hranice n.M., 15.2.20 – 3. místoMladší žáci se 15.2.2020 zúčastnili turnaje v Hranicích na Moravě. Vezou si domů pohár za 3. místo. Proti Olomouci jsme začali hru s velkým respektem, než jsme zjistili, že to jde, pak kluci hru plně ovládli. Proti Zlínu jsme začali perfektně a udělali si slušný náskok. S naší hrou měl soupeř potíže. Bohužel v závěru se od nás odklonilo štěstíčko a my stříleli jen tyčky. V poslední minutě nastřelená tyčka za sedmičky, nám sebrala finále.

Poslední zápas ve skupině proti Hranicím už byla z naší strany exhibice.  V boji o celkové třetí místo proti Horce n. M. se do hry dostali z lavičky. Tento zápas byl odehrán v tréninkovém tempu.

Výsledky:
Rožnov p. R. – HBC Olomouc   14 : 8
Rožnov p, R. – HC Zlín   11 : 12
Rožnov p. R. – Cement Hranice   18 : 9
Rožnov p. R. – Horka n. M.   13 : 7

Sestava: Mičkal Tomáš , Opálka Tomáš , Koleček Vojtěch, Matula Kristián, Rozsypal Vít, Komárek Dominik , Bena Jiří, Klimeš Sebastián , Kroužecký Martin, Blinka Michal, Sosnowski Marek , Madarasz Matyáš , Dvořák Adam


Turnaj Prostějov, 25.1.20 – 1. místo

Spoustu kluků před odjezdem skolila nemoc, tak jsme odjížděli jen v osmi. Celý turnaj jsme odehráli ve velikém tempu. Naše hra nepostrádala rychlost, chytrost a nasazení. Pohledná, nádherná hra zaujala všechny přítomné. Hráli jsme tak nadčasově, že před každým zápasem nás soupeři žádali, abychom je šetřili.

Míchali jsme sestavou jak se dalo a poslední zápas jsme dokonce odehráli jen v pěti hráčích. Kluci si zaslouží poděkování a respekt.

Sestava: Kroužecký Martin, Madarazs Matyáš, Bena Jiří, Mičkal Tomáš, Koleček Vojtěch, Opálka Tomáš, Komárek Dominik, Sosnowski Marek.

Výsledky:

Rožnov pod Radhoštěm – SKKP Handball Brno   22 : 10

Rožnov pod Radhoštěm – HC Hlučín   30 : 6

Rožnov pod Radhoštěm – SK HFP Prostějov  22 : 4

Rožnov pod Radhoštěm – SHC Maloměřice   19 : 8

Comments are closed.