Ml. žáci „A“: TJ Rožnov pod Radh. „A“ – TJ Holešov 23:16 (13:8)

logo_zapasyV sobotu jsme sehráli další utkání, tentokrát však nikoliv soutěžní, ale mimosoutěžní. Jelikož tým Holešova nemá v týmu tolik kluků příslušného ročníku, musí si vypomáhat některými, kteří jsou starší, proto jeho výsledky nejsou započítávány do soutěže ZKSH v kategorii mladší žáci I

Po hektickém týdnu, kdy jsme ve středu hráli na tréninku velmi špatně proti béčku a na druhý den naopak velmi dobře proti Lesaně, jsme čekali, jak se nám vydaří zápas proti Holešovu. Do týmu jsme získali dvě zkušené posily, které měly naši hru uklidnit a zpřesnit, aby se opakavala varinata B…tedy čtvrteční Lesana. Do hry se zapojil David Michálek a na střídačku díky přesunutí zápasu usedl trenér našich dorostů a mužů pan Zuzaňák. Oběma se utkání náramně vydařilo, takže velmi děkujeme!

Zápas vůbec vyšel všem. I díky faktu, že jsme hráli alespoň v 8 lidech jsme sehráli s Holešovem podařené utkání. Obrana byla tentokrát důsledná, takže i když měl Holešov výškovou převahu, nepřecházeli jejich hráči tak snadno do vyložených příležitostí. V útoku jsme si také počkali na svou příležitost, takže po prvním poločase svítilo na tabuli skóre 13:8 a byl to soupeř, který musel dotahovat. Ve druhém poločase si kluci udrželi své tempo a nedovolili se soupeři na nás brankově dotáhnou.

V útoku vynikal David Michálek, ale celkově se do listiny střelců zapsalo hned 6 našich hráčů! V obraně potom vynikla buldočí povaha některých našich hráčů, kteří se zakousli do soupeře a nedovolil jim skórovat. V kontextu s dobrým výkonem brankářů jsme tak mohli slavit první letošní výhru, byť mimosoutěžní. Jestliže v útoku převládne přesnost a rozvaha nad zbrklostí a v obraně důslednost a důraz nad lehkovážností a budeme li nastupovat alespoň v hratelném počtu (fyzičku na to máme), nemuselo by to být naše poslední letošní vítězství. Další možnost máme za týden proti Vsetínu. 

Sestava a branky: Áďa, Dan – David M. (12), Jirka (3), Martin (2), Robin (3), Dan (2), Kuba (1), Tomino

.

Comments are closed.