Untitled

Aside

logo_fotoDo Foto/Videogalerie jsme vložili fotky našich minižáků. Doplnili jsme fotky z turnaje v Bystřici pod Hostýnem a z posledního podzimního turnaje v Holešově. Jelikož soutěžní turnaje skončily, zarelaxovali jsme si u dvou hracích tréninků, kde jsme si např. poprvé vyzkoušeli velkou házenou. I z těchto tréninků máme několik fotek. Poslední fotogalerie je z našeho společného focení. Jelikož jsme se fotili v předvánočním čase, oslovili jsme rodiče s malou charitativní akcí pro olomouckou dětskou onkologie. Výsledek můžete vidět právě v poslední galerii. Moc rodičům za toto gesto dobré vůle děkujeme!

Turnaj v Bystřice p. H. zde, turnaj v Holešově zde, hrací tréninky zde, foto obou týmů + charitativní akce pro dětskou onkologii zde

Foto a video mladších žáků „A“ na třetím Bosu

Aside

logo_videoDo foto/videogalerie jsme vložili třetí hodinu Bosu v sezóně 2014/2015 mladších žáků „A“. Účast špatná, takže nakonec se vánočního bosu bowlingu zúčastní jen 6 kluků. Nicméně kdo v neděli byl, nelitoval. Tomíno s Danem navíc využili nabídky paní Zeťové a šli si 26.12. ještě zdarma pro dopolední nášup v podobě Tea-ba, spinningu a běžeckých pásů. Slavit se musí prací 🙂

Foto a video ZDE

Srp 24

Mladší žáci „A“ v Nivnici a na Valašském poháru

logo_infoV sobotu 16.9.2014 vyráží na jih 9 mladších žáků A nabrat fyzické síly do další sezóny. Na začátek hned asi jediná kaňka – vrátili jsme jen v osmi. Jirkovi přejeme brzké uzdravení a nemám strach z toho, že by v jeho případě pár dnů nemoci ovlivnilo jeho výbornou fyzičku.

Foto z Nivnice zde, foto z Valašského poháru zde

Continue reading

Čvn 21

Ml. žáci „B“ – Polanka Cup 2014

logo_zapasyPo loňském přechodu kluků z kategorie mini, do kategorie mladších žáků, jsme po dvou letech Megamini Cupu v Liberci, doplněného loňskou bonusovou účastí na Mini Cupu v Litovli, museli tento rok změnit destinaci. Volba nakonec padla na nedalekou Polanku nad Odrou, kde se letos konal jubilejní 20. ročník Polanka Cupu.

Continue reading