Ml. žáci „A“: Zlín „C“_d – Rožnov p.R. „A“ 14:16 (9:11)

logo_zapasy

Dnešní poslední zápas s holkami ze Zlína C jsme si opravdu užívali až do samého konce. 

Tabulka soutěže a výsledky dalších zápasů zde.

posledni-utkani-mladsi-a

Dle pořadí v tabulce měl být tenhle poslední zápas jeden z těch lehčích. Jak už ale víme, kluci hrát s holkami prostě neumí, jsou moc velcí gentlemani 🙂 a tudíž v obraně nejsou dost důslední.  Ani tentokrát tomu nebylo jinak a všichni, včetně trenérů, prožívali zápas až do samého konce. Ten vyšel lépe klukům a poslední 2 body v kategorii mladších žáků za výsledek 14:16 (9:11) jsme si odvezli domů :).

Kluci díky za nedělní sportovní odpoledne a už se těšíme na nadcházející novou sezónu ve starších žácích. Trénujeme do středy  11.6. a pak „ KRÁSNÉ PRÁZDNINY“  !!!!

Sestava a branky: Hrstka (1), Michálek(9), Válek(1), Fujler, Cerhák , Kramoliš (2), Slovák, Los (3), Hrbata


 

Napajedla – Rožnov p.R.  „A“   17:23 (11:12)

Dnešní utkání s Napajedly se klukům povedlo. První poločas to bylo velmi vyrovnané utkání, kdy jsme se navzájem doháněli v brankovém skóre. Výsledek poločasu tomu nasvědčoval 11:12.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s jasným cílem, odskočit soupeři alespoň na 2-3 brankový rozdíl. V 10 minutě se nám podařilo vstřelit 3 rychlé góly, na které stihl soupeř ještě zareagovat a snížit na rozdíl jediné branky, pak ale díky vysunuté obraně 1:5 se nám podařilo posbírat pár míčů soupeři a skórovat  5-ti rychlými góly na konečný stav 17:23.

Za dnešní utkání chválíme všechny kluky za týmovou hru, bojovnost a hlavně chuť po vítězství. Dnešní zápas nebyl vůbec jednoduchý a kluci ho zvládli na výbornou J  Kluci díky !!! a v neděli nás čeká poslední zápas sezóny za mladší žáky a to ve Zlíně s děvčaty Zlína C.


Rožnov p.R.  „A“ – Uh. Hradiště  30:22 (13:13)

Dnešní zápas s Uherským Hradištěm jsme zvládli…Kluci nastoupili do zápasu s jasným cílem zúročit co se naučili na tréninku  a konečně získat po delší době 2 body na domácí palubovce.  První poločas to byl velmi vyrovnaný zápas,  kdy jsme se navzájem doháněli v brankách a poločas na ukazateli tomu nasvědčoval 13:13.

V druhém poločase soupeři pomalu docházeli síly a toho jsme využili k následnému brankovému úniku. Klukům se více dařilo dostat příhrávku v běhu a zakončit brankou a né nastřelenou tyčkou, jak tomu bylo v posledních dvou zápasech. Náskok na soupeře se pomalu navyšoval na konečné skóre 30:22.

Takže kluci vidíte, že to jde J a máme ještě dva zápasy, ve kterých si to můžete vyzkoušet 🙂

Sestava a branky: Kulišťák, Baroš – Hrstka (2), Michálek (11), Válek, Fuljer, Hyánek, Kramoliš (6), Slovák, Los (1), Hrbata, Škarka Dan (4), Škarka Dominik (6)


Zubří „B“ – Rožnov p.R.  „A“   7 : 15 (6:5)

Na dnešní utkání se pokusíme co nejrychleji zapomenout a soustředit se na další utkání. Bohužel neproměňování vyložených brankových příležitostí nám nedovolilo vstřelit více jak 7 branek a to je na utkání hrané 2 x 25 minut velice málo. Nicméně, svět se točí dál a my se dalším tréninkem pokusíme zlepšit naši střeleckou mušku.

Sestava a branky:


Rožnov p.R.  „A“  – Zubří „A“   21:27 (8:13)

O dnešním utkání z bronzovým týmem z letošního PHC jsme věděli, že nebude vůbec jednoduché…Kluci nastoupili s odvahou a odhodláním neinkasovat  tolik branek jako v podzimním duelu. Ačkoliv jsme v polovině první půle prohrávali o 7 branek, tak nic nevzdali a bojovali dál. poločas dotáhli  na rozdíl 5ti branek. Do druhého poločasu nastoupili se stejnou chutí bojovat až do konce. Dneska si všichni zaslouží pochvalu za bojovnost. Soupeři gratulujeme k vítězství.

Sestava a branky: Baroš, Kulišťák – Hrstka (3), Michálek (3), Fuljer, Hyánek, Cerhák (2), Kramoliš (2), Slovák, Los, Hrbata, Škarka Dan (10), Škarka Dominik (1).


Otrokovice_d – Rožnov p.R.  „A“   18:10 (9:4)

V tomto utkání jsme nepotvrdili naši hru z minulého zápasu se Zlínem a z Otrokovic jsme odjeli poraženi.Klukům se dnes nedařilo střelecky a s 10ti góly se utkání vyhrát nedá. Navíc jsme vyprodukovali i spoustu technických chyb a ztráty míče nás stály možnost bojovat o lepší výsledek.

Nicméně kluci utkání nevzdali a trénujeme dál :).

Sestava a branky: Baroš – Hrstka (1), Válek, Fuljer, Hyánek, Cerhák (1), Kramoliš (5), Slovák, Los (3), Hrbata


Rožnov p.R. „A“ – HC Zlín „A“_ch     24:18 (12:5)

Dnešní utkání se Zlínem „A“ kluci zvládli na výbornou !!! Na utkání se kluci pilně připravovali na tréninku celý týden 🙂 neb chtěli oplatit jednobrankovou prohru ve Zlíně z podzimního kola.Do zápasu naběhli s chutí a odhodláním, s dobrou obranou a dokonce i s pamatovákem na vrácení se rychle zpět do obrany.  Této hře taky napovídal poločas 12:5. Druhý poločas jsem očekávali  aktivnější hru Zlína, nevzdali by se přeci tak snadno 🙂 a tak se taky stalo. Námi získaný, až 10-ti brankový rozdíl se jim dařilo pomalu snižovat, ale podpora našeho týmu z lavičky a chuť ze hry na hřišti jim to nedovolila J a zápas jsme dotáhli do vítězného konce 24:18. Kluky chválím za dnešní výkon, předvedli přesně to, co jsme se učili na tréninkách a hlavně předvedli chuť ze hry.

Získané 2 body věnujeme trenérovi Mirovi, který bohužel nemohl být v sobotu s námi na palubovce J,  ale ukážeme mu přesně takovou hru i příští týden v Otrokovicích :):):).

Sestava a branky: Kulišťák, Baroš – Hrstka (1), Michálek (6), Válek, Hyánek, Cerhák (6), Kramoliš (4), Slovák, Los (5), Hrbata, Škarka Dominik (1), Škarka Daniel (1)


HC Zlín „A“_d – Rožnov p.R. „A“     27:19 (14:11)

Věděli jsme, že jsou děvčata rychlá a běhavá a snažili jsme se na ně na tréninku připravit. Ve výsledku to vypadalo trochu jinak :(. Obranu 3:3 holky pojaly jako osobku 1+1 a kluci zůstali první poločas stát jako zmražení. Nedokázali se uvolnit s míčem a ani si přijít pro přihrávku. Do druhého poločasu jsme nastoupili s chutí zabojovat o 6-ti gólové manko, ale bohužel se nám to nepovedlo. Tentokrát byla děvčata lepší :).
Kluky chválíme, že zápas po poločase nevzdali , neb opravdu nevěděli jak na ty holky a snažili se do úplného konce :).  No a na tréninku se zaměříme „opět“ na uvolnění s míčem :).

Sestava a branky: Kulišťák, Baroš – Michálek (10), Válek, Fuljer, Hyánek, Cerhák (3), Kramoliš (3), Slovák, Los (2), Hrbata (1)


Rožnov p.R. „A“ – KH Z Vsetín    26:23 (11:12)

Reportáž TV Beskyd z utkání ZDE

Jarní část soutěží se hraje jako nová soutěž a my jsme na její úvod získali zasloužené 2 body..První utkání jara se neslo v duchu „rozkoukávání se“. Hráči se navzájem oťukávali a tomu nasvědčuje i poločas 11:12. Do druhé půle jsme ale nastoupili s odhodláním získat první vítězství . K tomu nám pomohla zvýšená koncentrace v obraně a šnůra 5ti branek, kterou jsme dokázali nastřílet  v rozmezí 6 minut, kdy soupeř neskóroval ani jednou. Nicméně i soupeř se zlepšoval a dokázal ještě utkání vyrovnat. Na naši následnou další 4 brankovou šňůru ale už Vsetín zareagovat nestihl a my dotáhli utkání do vítězného konce.
Pochvala pro celý tým za kolektivní výkon a bojovnost.

Sestava a branky: Baroš, Kulišťák – Michálek (7), Válek (1), Hyánek, Cerhák (8), Kramoliš (3), Slovák, Los (5), Hrbata, Škarka (2)



TABULKA PO PODZIMU

Z V R P skóre B
1 Zubří „A“_ch 8 8 0 0 272 : 141 16
2 Zlín „A“_d 8 6 1 1 203 : 159 13
3 Otrokovice_d 8 6 0 2 175 : 110 12
4 Napajedla_ch 8 3 2 3 122 : 142 8
5 Rožnov p.R. „A“_ch 8 3 1 4 166 : 180 7
6 U.Hradiště_ch 8 3 0 5 133 : 171 6
7 Vsetín_ch 8 2 1 5 176 : 199 5
8 Zlín „A“_ch 8 1 1 6 133 : 184 3
9 Zlín „B“_d 8 1 0 7 118 : 212 2

Rožnov p.R. „A“ – TJ F. Napajedla    20:23 (9:11)

Do dnešního posledního utkání podzimní části jsme nastoupili s odhodláním uhrát na domácí palubovce 2 body. Bohužel, začátek utkání nám ukázal, že boj bude vyrovnaný. Do 10 minuty jsme se soupeřem drželi krok, ale pak nám odskočil na rozdíl 4 branek. Kluci se rozdílu nezalekli a dál pokračovali ve své hře ke snížení brankového rozdílu. Do šatny jsem odcházeli s 3 gólovým mankem.  Ve druhé půli se nám podařilo snížit na rozdíl jediné branky, ale opět se dostavily technické chyby a zbytečné obavy ze střelby :(, které rozhodly dnešní zápas.
Nic se neděje kluci, potrénujeme více 🙂 a jdeme na Dobiáš :).

Sestava a branky: Baroš, Kulišťák – Hrstka, Michálek (9), Válek, Hyánek, Cerhák (1), Kramoliš, Slovák, Hrbata, Škarka Daniel (9), Škarka Dominik (1)


TJ S.S. Uh. Hradiště – Rožnov p.R. „A“   15:24 (11:12)

I přes nepřízeň osudu a několika neproměněných sedmimetrových hodů se podařilo kluky z UH překonat :). První poločas byl pomalejší na rozjezd s několika technickými chybami a neproměněnými sedmimetrovými hody.  Výsledek 12:11 o tom vypovídá. Do druhého poločasu kluci nastoupili odhodlání zvítězit a odvézt si 2 body domů :), to se jim taky díky koncentrovanější hře a zlepšené obraně povedlo. Soupeři dovolili vstřelit ve 2 poločase pouze 4 branky a zvítězili tak 24:15 🙂

Dneska bychom chtěli pochválit všechny za snahu a chuť bojovat až do samého konce, zvláště „bráchy“ za pomoc ve hře a brankáře za podporu ve 2 poločase :). Kluci díky !!! a v sobotu se rozloučíme posledním zápasem  podzimní části doma s Napajedly.

Sestava a branky:


HC Zubří „A“ – Rožnov p.R. „A“   40:16 (19:7)

Sobotní ranní utkání nás zastihlo naprosto neprobuzené. V útočné fázi nám chyběl pohyb, kterým bychom překonali soupeřovu aktivní obranu a byli nebezpeční v zakončení. Navíc jsme ztráceli míče a soupeř měl tak usnadněné branky z rychlých útoků. Obrana 3:3 v první půli byla pro Zubří velmi prostupná a hlavním mínusem byla chybějící spolupráci při bránění. Nicméně, utkání jsme statečně dohráli až do poslední minuty. I když dneska moc pozitiv na hodnocení není, tak kluci určitě házenou hrát umí, jen je třeba se včas probudit, na hřišti přidat pohyb, důraz jak při bránění, tak při střelbě a hrát jako tým a určitě zase brzy přijde výhra :). Tak hlavu vzhůru chlapi a makáme :).

Sestava a branky: Kulišťák, Baroš – Michálek (5), Válek, Fuljer, Hyánek, Cerhák (7), Kramoliš, Slovák, Los (4)


Rožnov p.R. „A“ -TJ Jiskra Otrokovice     16:29 (8:12)

Utkání s Otrokovickými děvčaty nepatřilo z naší strany k těm, na které bychom byli pyšní. Pro nesčetný počet technických chyb a snad strach z kontaktu s holkama, jsme zůstali v obraně doslova stát a nechali holky střílet jak se jim zachtělo. Tím se jejich skóre navyšovalo na 12 : 8 v poločase.  Do druhé půle  jsme nastoupili odhodlání bojovat a na soupeře se brankově dotáhnout. Toto odhodlání  nám však vydrželo pouze krátce a děvčata se nám opět začala brankově vzdalovat. Bohužel zvyšující se rozdíl ve skóre v náš neprospěch  kluky „srazil“ a vzdali zápas ještě před koncem 🙁 . Konečný výsledek 16:29 je toho důkazem. Stále jsme nenašli recept jak hrát s holkama 🙂 🙂 :).

Za dnešní utkání chválíme brankáře, kteří podali dobrý výkon v bráně a taky Davida  za obětavost bojovat sám až do konce zápasu. Snad to pochopí i ostatní kluci a příště budou bojovat taky až posledního hvizdu.

Sestava a branky: Kulišťák, Baroš – Hrstka (3), Michálek (8), Válek, Fuljer, Hyánek, Kramoliš (1), Slovák, Los (4)


HC Zlín „A“_ch – Rožnov p.R. „A“      20:19 (12:10)

Zlínské utkání, kdy jsme po prohrané první půli, dokázali své gólové manko smazat, jsme si prohráli v závěru utkání, kdy jsme v posledních 6ti minutách nedokázali vstřelit branku. Kluci vstoupili do hry vlažně a opět s mnoha technickými chybami. Do konce poločasu nám Zlín utekl o dvě branky na skóre 12:10. Ve druhé půli se hra zrychlila a kluci se dotáhli, ale opět přišla série nepřesných přihrávek a technických chyb, což nás stálo těsnou jednobrankovou prohru 20:19, která zamrzela 🙁 . Bohužel kluci si dnešní zápas prohráli sami, ale NEVĚŠÍME HLAVU A JEDEME DÁL !!! máme na to :-). Za dnešní zápas chválíme Marka Hyánka, který předvedl skvělý výkon v pivotu 🙂 a rovněž trenéra Miru, který se neúprosně chtěl zapsat do statistiky dnešního zápasu a tak si vybojoval žlutou kartu 🙂 )))

Sestava a branky: Kulišťák, Baroš – Květák, Hrstka (3), Míchálek (4), Válek (1), Fuljer, Hyánek (1), Krajča, Slovák, Los (10), Skalka, Doruška


KH Z Vsetín – Rožnov p.R. „A“      22:24 (7:11)

Po prvním poločase, který byl poměrně pomalý a s mnoha technickými chybami, bylo skóre 7:11 v náš prospěch. Ve druhé půli se hra poměrně zrychlila , ale technické chyby našich chlapců stále přetrvávaly. Posledních 5 minut, kdy docházely síly a soupeř se rychle dotahoval kluci zabrali a utkání dotáhli do vítězného konce :).

Kluky chválíme za bojovnost a odhodlání vyhrát :):):).

Sestava a branky: Kulišťák, Baroš – Hrstka, Michálek (8), Válek, Cerhák (5), Kramoliš, Slovák (1), Los (9), Škarka Dominik (1)


Rožnov p.R. „A“ – HC Zlín „A“_d        20:20 (10:7)

Po vyhrané první půli se kluci se Zlínkými dvěčaty nakonec rozešli smírně a po remíze 20 : 20 si rozdělili body. Utkání bylo po celou dobu vyrovnané a skóre se měnilo v rozmezí 2 – 3  branek. Na začátku druhé půle sice děvčata dokázaly stáhnout náš 3 bodový náskok a navýšit ho ještě o další 3 branky, ale náš tým svědomitou a aktivní obranou dokázal získat míče a následně proměnit střelecké šance. Konečná remíza byla zasloužená, na obou stranách byla vidět pěkný a rychlá házená. Kluky chválíme za důslednou obranu ve II. půli, kteoru jsme pilně v tomto týdnu trénovali :).

Sestava a branky: Kulišťák – Válek, Skalík, Michálek (4), Doruška, Fuljer, Los (5), Cerhák (3), Slovák, Kramoliš (1), Škarka Dominik (7), Dvořák


Rožnov p.R. „A“ – HC Zlín „B“_d     27:11 (14:4)

V úvodním utkání nového ročníku Zlínské ligy dokázal  „A“ tým mladších žáků přehrát dívčí „B“ tým HC Zlín a připsat si první body. Stejně jako „B“ tým i „A“ tým se bude v letošním ročníku potkávat jak s chlapeckými, tak i s dívčími družstvy. A právě v dnešním utkání nás porpvé čekala děvčata ze Zlína „B“. Naši „rychlíci“ byli po prázdninách hladoví po brankách, dokázali využít obranu 3:3, která se letos bude ve všech soutěžích mladšího žactva hrát v prvním poločase a od prvních minut postupně navyšovali skóre. Na palubovce se postupně představilo všech 12 hráčů, zapojili se i kluci z „B“ týmů a v brance se dařilo Ríšovi Kulišťákovi. Ze získaných míčů a rychlých nohou těžil nejvíc Davča Michálek s Mirou Losem, kteří zatížili konto soupeřek 19ti góly. Přidali se ještě Matěj Cerhák, Luky Kramoliš a Radek Hrstka. Věříme, že v příštím utkání si vstřelí branku i ostatní kluci, kteří k družstvu přešli z kategorie miňásků a na velkou házenou si postupně zvykají :). Celé družstvo si za předvedenou hru zaslouží pochvalu a jak jsme vyzvěděli od pana trenéra, tak největší radost mu kluci udělali tím, že se snažili do hry přenést to co se učí na tréninku.

Sestava a branky: Kulišťák – Skalka, Hrstka (1), Michálek (12), Hyánek, Halamíček, Los (7), Cerhák (4), Kramoliš (3), Válek, Slovák.

Comments are closed.