St.žáci: Napajedla – Rožnov p.R. 22:22 (12:11)

logo_zapasySmutné vystoupení našich starších žáků na palubovce Napajedel.

Tabulka soutěže a výsledky dalších zápasů zde.

Tragický vstup do zápasu, první vstřelená branka do sítě soupeře v šesté minutě, o obraně se bohužel nedá mluvit, kluky jsem nepoznával, půlroční práce na obranném systému 0:6 přišla vniveč, prostě nebyla. Místo obrany jsme místy umožňovali soupeři, aby nám tu branku mohl dát, minimálně jedenáct nastřelených tyček a množství dalších nesmyslně naplácaných střel do brankáře, to je odraz první půle a i průběhu velké části druhého poločasu. Zápas jsme sice ke konci utkání otočili do vedení, soupeř v poslední půlminutě šťastně srovnal, remízu si určitě zasloužil, ale my bohužel za předvedený výkon, výkon jako celku, ne! Pochvalu si zaslouží Toník za dobře odchytaný druhý poločas a Patrik, který klukům svým nástupem do hry pomohl utkání alespoň důstojně dohrát.

Sestava a branky: Kučera (1), Tovaryš – Vejnoska, Václavík, Bystroň (3), Skalka, Koleček (2), Škarka Dan., Škarka Dom., Kulišťák (13), Repák (2)

 


Rožnov p.R. – Uh.Hradiště 28:22 (13:10) 

V posledním letošním soutěžním zápase na domácí palubovce proti klukům z Uherského Hradiště naši kluci nezaváhali a v zápase vyhráli. Oboustranně se však nehrála žádná líbivá házená, naši kluci se občas blýskli pěkným trhákem, střelecky vynikl v zápase Tomáš, ale jinak to bylo takové vítězství bez zápalu. Takže doufám, že do posledních zápasů ještě něco přidáme a s chutí si zahrajeme.

Sestava a branky: Kučera, Tovaryš – Bystroň (2), Václavík, Koleček (1), Grochol (14), Kulišťák (10), Repák, Žurek, Škarka Daniel, Škarka Dominik, Navrátil (1)


Zlín „B“ – Rožnov p.R.  19 : 27 (9:15) 

S torzem týmu starších žáků jsme odcestovali v nedělní chladné ráno na zápas do Zlína proti jejich B týmu. Velký prostor dnes tedy dostali všichni účastníci, bojovali a snažili se celé utkání předčít soupeře co to jen šlo. Odměnou za předvedený výkon jim byly dosažené branky a důležité dva body do tabulky.

Sestava a branky: Kučera – Václavík (1), Bystroň (3), Škarka Dom (1)., Koleček (2), Škarka Dan., Kulišťák (13), Repák (5), Žurek (2)


Rožnov p.R. – Zubří „A“  23:24 (11:12) 

V derby  se  sousedem  ze  Zubří  jsme  chtěli  odčinit  podzimní  prohru  z  palubovky  soupeře.
Reportáž TV Beskyd z utkání ZDE.

Vlivem zranění několika hráčů jsme nastoupili nekompletní, ale na obrazu hry to v první půli poločasu nebylo vidět. Kluci se ujali až pětigólového vedení, ale soupeř následně do konce první půle hru vyrovnal a o branku nás přeskočil. Opustilo nás v průběhu poločasu střelecké štěstí, trefovali jsme tyče a rozchytali jsme našimi střelami soupeřova brankáře, který pak předváděl solidní výkon. Druhá půle byla vyrovnaná, přesto se nám nepodařilo otočit zápas na naši stranu a o gól jsme tedy prohráli. Tyče, 2x neproměněná sedmička a naopak osm gólů z 24 inkasovaných do naší sítě ze sedmimetrových hodů, nás dělilo od asi spravedlivé remízy, která by zápasu slušela. Kluci bojovali a snažili se, dnes to však o kousek nevyšlo.

Sestava a branky: Kučera – Vejnoska, Bystroň, Škarka Dominik, Navrátil (1), Václavík, Škarka Daniel, Grochol (12), Kulišťák (9), Repák (1), Žurek


Zubří „B“ – Rožnov p.R.   23:33 (9:15) 

Do hry jsme nastoupili svědomitě a již v 10 minutě jsme vedli o 6 branek. Druhou půli jsme odehráli bez zraněného Lukáše, který odjel do nemocnice. Jeho tvrdý blok v obraně skončil zlomenou rukou a sádrou. Zápas jsme dotáhli do vítězného konce, střelecky se prosadilo 8 hráčů, což nás těší. Zraněného Patrika v braně na celý zápas vystřídal Tonda a Michal si „snad“ vybral v tomto zápase všechny nastřelené tyčky…teď už vše do brány. Kluky chválíme za bojovnost na hřišti , chuť dát gól za každou cenu a Lukáši přejeme brzké uzdravení.

Sestava a branky: Tovaryš – Bystroň (2), Skalka (2), Křupala (2), Václavík, Koleček (7), Kulišťák (10), Repák (5), Žurek (2), Škarka Dominik, Škarka Daniel (3), Turza


Rožnov p.R. – HC Zlín „A“    16:20 (7:9)

Dnešního soupeře jsme trápili až do konce zápasu….S kluky ze Zlína, kteří postoupili v Žákovské lize mezi nejlepších 12 v ČR a můžou ještě dál, jsme drželi krok po celý průběh hry. Naši borci bojovali, kluci ze Zlína taktéž, hodně a dobře se bránilo, na obou stranách se předváděli svými zákroky brankáři a tak první půle celkem vyrovnaná a další průběh zápasu skýtal možnost Zlínské borce o ten kousek dotáhnout. Bohužel, když už jsme byli na dostřel, tak nás srazily dnes nevynucené technické chyby, které nám nedovolily výsledek zkorigovat a popřípadně otočit. Přesto si kluci zaslouží jako celek pochvalu za bojovnost, zejména v obraně proti opravdu urostlým klukům ze Zlína, předváděli, co to šlo a pokud síly stačily. V útočné činnosti občas chyběl klid a možná větší chuť našich borců, mezi Zlínské vletět, i když víme, že to bolí a stojí hodně sil. Soupeři gratulujeme a chlapci naši, hlavu vzhůru a jedeme dál!

Sestava a branky: Kučera – Vejnoska, Bystroň,  Skalka, Václavík, Koleček (1), Grochol (8), Kulišťák (6), Repák, Žurek (1), Škarka Daniel, Škarka Dominik, Turza


Rožnov p.R. – KH Z Vsetín    23:17 (12:8)

Kluci si vítězství zasloužili, výhru vybojovali! Absolutorium za svůj výkon zaslouží Patrik Kučera, který oplýval výbornými zákroky a několikrát měl i parádně postavené brankové tyče. Kluci se snažili zejména v obranné činnosti pomáhat a svou bojovností a důrazem nutili vsetínské spojky střílet z větší dálky a tam už Patrik kouzlil. Pochvalu zaslouží Michal za vstřelené důležité góly, Luky za chuť góly dávat včetně vybojovaných sedmiček a všichni ostatní, kteří se podíleli na dnešním vítězství a to nejen bojovností, týmovým duchem, ale i devět kluků si dnes dalo gól.

Sestava a branky: Kučera – Bystroň (1), Skalka (1), Křupala (1), Václavík, Koleček (1), Kulišťák (13), Repák (1), Žurek (2), Škarka Daniel (1), Turza (2)


Rožnov p.R. – TJ S-Napajedla   28:18 (11:12) 

K poslednímu podzimnímu zápasu Zlínské ligy naši chlapci přistoupili zodpovědně a vyhráli. Většinu zápasu odchytal Tonda a vedl si zdatně, kluci mu v obraně pomáhali a Toník nebojácně čelil tvrdým střelám spojek soupeře. V průběhu zápasu a ve druhé půli nastoupili do hry i na čas marodi Michal Kulišťák a Patrik do brány a velkou měrou se i oni přičinili o dnešní vítězství.

Sestava a branky: Tovaryš, Kučera – Vejnoska, Bystroň (3), Skalka (1), Václavík, Deák (2), Koleček (2), Grochol (8), Kulišťák (10), Žurek (1), Škarka Dominik (1), Škarka Daniel


TJ S.S. Uh.Hradiště – Rožnov p.R.   22:31 (11:13)

K přímému souboji o postup do regionální kvalifikace o Žákovskou ligu jsme zajížděli v neděli na palubovku starších žáků Uherského Hradiště. Pohled na počet dosavadně získaných bodů u obou družstev v tabulce napovídal, že ten celek, který v tomto utkání zvítězí, si zahraje v prosinci turnajovým způsobem spolu s dalšími dvěma celky ze Zlínské soutěže a s třemi celky z Jihomoravské oblasti kvalifikaci o postup mezi nejlepších 24 týmů starších žáků z ČR, které se Žákovské ligy 2013/2014 mají právo účastnit.

Naši kluci nastoupili do utkání soustředěně a plnili, co jsme si před utkáním řekli. Získali jsme hned od počátků více gólový náskok, který se nám ale nedařilo během první půle udržovat či i navyšovat z důvodu pěti vyloučení našich hráčů a rozdání několika žlutých karet!

Naše kluky se nám ale podařilo v dalším průběhu zápasu udržet koncentrované a druhou půli jsme již ovládli.

Pochvalu zaslouží všichni!!

Patrik v bráně podržel, Michal odbránil i odstřílel jak góly, tak tyčky, Tomáš Grochol z křídla přinutil brankáře hostí si občas i zaklít, Filda k tomu přispěl, že mu to pěkně dával a na druhé straně nám vycházela souhra Michala s Tomášem Bystroněm, který se podílel zaslouženě na vítězství pěti góly. Bráchové Škarkovi odehráli celý zápas za mladší a zdárně se zapojili, jak v obraně, tak na pivotu i za starší. David Žurek odvedl své při činnosti na pivotu, Adam s Kubou Deákem si udělali povětšinou neúmyslný rekord v trestech během utkání, přispěli však svým dílem a týmovým duchem k vítězství a Honza s Kubou Vejnoskou se zapojili fanděním na lavičce a ve druhé půli i hrou samotnou pomohli k dnešnímu vítězství našeho družstva.

Sestava a branky: Kučera – Vejnoska, Bystroň (5), Skalka, Václavík, Deák (2), Koleček, Grochol (11), Kulišťák (13), Žurek, Škarka Dominik, Škarka Daniel


Rožnov p.R. – HC Zlín „B“  21:9 (9:4)

První půle pomalá, rozespalá s ohromným množstvím technických chyb, které naše chlapce, ale provázely po celý průběh zápasu. Celkově tedy obranná činnost v pořádku, ale útočná fáze i přechod do ní, jak rychlý tak i postupný, následné činnosti v útoku, vše tak napolovic. O naší snaze dát góly, postupovat v útoku na obranu soupeře, rozpohybovat jí, svědčí i to, že soupeř neměl ani jednoho vyloučeného hráče a dostal pouze jedno žluté napomenutí.
Takže příště musíme zabrat.

Sestava a branky: Kučera, Tovaryš – Vejnoska, Bystroň (3), Skalka (1), Křupala (1), Václavík, Deák (2), Koleček (1), Grochol (4), Kulišťák (9), Žurek, Škarka Dominik, Škarka Daniel


HC Zubří „A“ – Rožnov p.R.   25:20 (13:10)

S vedoucím  celkem  soutěže  jsme  svedli  utkání  na  jejich  palubovce  a  opět  v mizivém  počtu  našich chlapců. Tíží nás zranění, nemoci, a další neduhy a starosti chlapců této kategorie. Přesto zúčastnění kluci předvedli výkon, za který se nemusí stydět. S kluky ze Zubří drželi krok po celý průběh zápasu a na našich hráčích bylo vidět, že by výsledek rádi přetočili na svou stranu, za to mají velkou pochvalu. Dnes  to ale nevyšlo, soupeři gratulujeme a v jarní odvetě zabojujeme. Svou premiéru za starší žáky měl  dnes  i  Miroslav  Los,  který  nám  vzhledem  k našemu  početnímu  stavu  vypomohl  z kategorie mladších žáků a zvládl to.

Sestava a branky: Kučera, Tovaryš – Bystroň (2), Skalka, Václavík, Deák (6), Grochol (3), Kulišťák (6), Repák (2), Žůrek (1), Los


Rožnov p.R.  – HC Zubří „B“  36:13 (12:4)

Domácí utkání proti rezervě starších žáků ze Zubří naši kluci zvládli!. Nastoupili jsme pouze s osmi  hráči do pole, ale ani soupeř na tom nebyl o mnoho lépe. Po pomalejší první půli, jsme přece jen více zabrali a kluci odehráli zápas na svých postech lépe než hosté a k naší spokojenosti k tomu přispěli zejména ve druhé půli snahou dát si všichni branku. Což se jim i všem podařilo. Pěkný výkon předvedl i náš benjamínek Tonda v bráně, který dostal více prostoru než jindy.

Sestava a branky: Kučera (1), Tovaryš – Bystroň (4), Skalka (2), Václavík (1), Deák (4), Koleček (3),
Kulišťák (14), Repák (5), Žurek (2)


HC Zlín A“ – Rožnov p.R.  25:26 (12:15)

Vybojované, ale zasloužené vítězství našich kluků ve Zlíně. Kluci vstoupili do zápasu dobře, ubránili soupeře, získali míče a rychle se nám podařilo zaútočit a získat vedení tři k nule. Na rozdíl od zápasu ve Vsetíně, byla na klucích vidět obrovská snaha, jak v obraně, tak i v útoku a poločas jsme dotáhli do tříbrankového vedení. Ve druhé půli, jsme se tahali se soupeřem o výsledek, ale dnes nás kolektivní duch družstva dovedl k potřebnému vítězství. Pochvalu zaslouží celý tým, tak to má vypadat, na hřišti v rámci možností bojujete, na lavičce fandíte. Přesto si dovolím, kluci to ví, pochválit i jmenovitě dnes naše mladší: Adama, jak to zvládl na křídle, Fildu, jako bojovníka, Davida za boj na šestce a Kubu, že to tam dal. Tondu, Radima, Honzu a Kubu V., kteří dnes vzhledem k situaci nedostali prostor, za neutuchající pomoc na lavičce. Patrik nás podržel v závěru obrovsky, Tom a Michal ti to musí držet a Tomáš Repák zvládl dnes, jak pivota, tak nás posunul ve hře svými góly z křídla.

Měli jsme z dnešního zápasu, tak trochu obavy, ALE MILE JSTE NÁS PŘEKVAPILI!!!!!

Sestava a branky: Kučera, Tovaryš – Vejnoska, Skalka (1), Křupala, Václavík, Deák (3), Koleček (1), Grochol (5), Kulišťák (13), Repák (2), Žurek (1)


KH Z Vsetín –  Rožnov p.R.  34 : 21 (16:12)

V dohrávaném utkání druhého kola Zlínské ligy, které se hrálo na palubovce ve Vsetíně v úterní večer, předčil naše kluky soupeř po všech stránkách. Po celkem vyrovnané první půli, kdy nám soupeř odskočil o pár branek, ale kdy se již objevovaly v naší hře mnohé nedostatky, zejména v obranné činnosti a v přechodu do obrany po ztrátě míče či dosažení branky z naší strany, nás soupeř ve druhé půli jednoznačně předčil. Celek ze Vsetína byl kompaktní, tvrdý v obraně, rychlý v přechodové fázi do útoku, nekazil a měl obrovskou chuť dávat branky. Což se mu, o čemž svědčí výsledek i dařilo. Pochvalu z naší strany zaslouží pouze střelci, zejména Michal Kulišťák, ale jako tým jsme bohužel propadli. Nevěšme hlavy a v sobotu ve Zlíně se do toho budeme muset opřít.

Sestava a branky: Kučera, Tovaryš – Bystroň, Skalka, Křupala, Václavík, Deák, Koleček, Grochol (5), Kulišťák (15), Repák, Škarka Dominik (1)


Rožnov p.R. – TJ Val. Meziříčí    35:6 (18:4)

Dnešní soupeř z Valašského Meziříčí naše kluky moc nepotrápil. Tempo zápasu se odvíjelo od né moc zkušeného soupeře, kdy jeho hráči prošli pouze kategorií mladších žáků a zatím se stále ještě více méně tuto kolektivní hru učí. Dnes dostali hlavně prostor naši mladší a zápas vzhledem k výsledku zvládli na jedničku. Snažili se, dali si góly a doufám, že jim to vydrží i na další utkání, a to hned v úterý a následně v sobotu, kde zavítáme na palubovky již zdatných a ostřílených celků Vsetína a Zlína.

Sestava a branky: Kučera (1) – Bystroň (4), Skalka (1), Křupala (1), Deák (2), Koleček (5), Grochol (8), Kulišťák (9), Repák (1), Žurek (2), Škarka Dom. (2)


Rožnov p.R. – Bystřice p.H.    25:17 (13:7)

Nově tvořící se tým starších žáků má za sebou první ostrou prověrku sezóny, ve které uspěl a ukázal, že i v letošní sezóně bude chtít předvádět rychlou, moderní házenou, která bude bavit. Sestava na první letošní ligový zápas starších žáků sestávala z pěti „druhoročáků“ a sedmi kluků, kteří letos poprvé okusí soutěž starších žáků. Kluci, prošli soustředěním a pomaličku i něco potrénovali, odehráli jeden přípravný celodenní turnaj se stejně starými soupeři a dnes to rozehráli naostro. Kluky chválím, oni ví !!!!, jak za přípravu, tak za přístup k trénování a v neposlední řádě i za dnešní vystoupení. Chyby a chybičky se vyskytly, ale mladší se snažili a starší jim pomáhali, a tak to má být, jste jeden tým a pánové jen tak dál!!!!

Sestava a branky: Kučera, Tovaryš – Bystroň (1), Skalka, Křupala (1), Václavík, Deák, Koleček (1), Grochol (9), Kulišťák(12), Repák, Žurek(1)

 

Comments are closed.