LO Haná Cup 2014 – vítězství mladšího dorostu

logo_zapasyPřed zahájením odvetné části soutěží II.ligy mladšího dorostu Morava, absolvoval náš tým přípravný turnaje ve Velké Bystřici. Po dvou vítězstvích a 1 remíze jsme získali 1. místo. Klukům gratulujeme a Vojtovi přejeme brzké uzdravení.

turnaj VB_8.2.2014Na turnaji jsme odehráli 3 utkání. První zápas jsme hráli s Litovlí. Na hřišti se vystřídali všichni kluci i naše posila Denisa Opálková. Zaslouženě jsme vyhráli 25:17. Našim druhým soupeřem bylo domácí družstvo. Hrála se tvrdá házená. V první polovině došlo k likvidačnímu faulu na jednoho z našich hráčů. Turnaj už nedohrál. Kluci bojovali a uhráli remízu 25:25. Poslední zápas proti Prostějovu se nám vydařil. Přesná střelba a kvalitní obrana přinesla klukům vítězství. Z nařízeného 7mi metrového hodu vstřelil branku i náš brankář T.Měrka. Děkujeme klukům a Denči za kolektivní a bojovný výkon.

Pořadí turnaje:

1. Rožnov pod Rahoštěm
2. Prostějov
3. Litovel
4. Velká Bystřice

Naše výsledky:

Rožnov – Litovel   25 : 17
Rožnov – Prostějov  34 : 25
Rožnov – Velká Bystřice   25 : 25

Ostatní výsledky:

Velká Bystřice – Litovel    26 : 31
Velká Bystřice – Prostějov   29 : 37
Prostějov – Litovel  24 : 23

Stínem celého turnaje je zranění Vojty Zuzaňáka, po fauly hráče Velké Bystřice ve chvíli, kdy Vojta neměl míč :(.  Tento „faul“ skončil odjezdem Vojty „rychlou“ do nemocnice a jeho pobyt tam. Přejeme Vojtovi brzké uzdravení.

Comments are closed.