Starší žáci vítězně v Ostravě

logo_infoNa turnaji v Ostravě porazili naši starší žáci v neděli 18.1. Ostravu (31:18) a Krmelín (38 : 18) a remizovali s Hlučínem (19:19). Turnaj vyhráli a Vojta Baroš byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje.
Klukům gratulujeme.

Na turnaj do Ostravy jsme odjížděli tentokráte v počtu 13 kluků. Po delší herní přestávce jsme se všichni těšili. Čekali nás kluci z Ostravy, Krmelína a holky z Hlučína.

První zápas jsme odehráli s holkama z Hlučína. Po prvním prohraném poločase kluci zabrali a uhráli v závěru remízu. Zápas to byl opravdu pěkný a hlavně vyrovnaný.  

Do druhého zápasu jsme nastoupili proti klukům z Krmelína. Tento zápas jsme ovládli od samého začátku. Soupeř byl v porovnání s námi viditelně menší a často měl problémy přejít přes naši obranu. Naše rychlé útoky jim dělaly problémy a tak po závěrečném písknutí mluvilo skóre na ukazately jednoznačně v náš prospěch.

Třetí zápas patřil tak trochu k odvetnému. S Ostravou jsme se setkali nedávno v Olomouci na kvalifikaci Žákovské ligy. Tenkrát jsme jim podlehli o 3 branky.  V turnaji jsme ale nic nepodcenili a hráli naplno od samého začátku.  Na pokyny trenérů jsme zdokonalili obranu a musím říct, že takto jsem kluky ještě bránit neviděla. Na hřišti v tomto zápase působili jako jeden bezva sehraný celek. Každý si plnil svůj úkol a byla to opravdu krásná podívaná. I v tomto zápase mluvil konečný výsledek jednoznačně v náš prospěch.

Teď už jsme pouze čekali na poslední zápas holek s Krmelínem, kde holky musely díky remíze s námi, uhrát výhru o 18 branek. To se jim nepodařilo a tak díky lepšímu brankovému skóre jsme skončili na turnaji první. Zároveň jsme si odvezli i trofej pro nejlepšího brankáře turnaje, kterou získal Bary.

1. Rožnov    2. Hlučín      3. Ostrava      4. Krmelín

Všechny chválím za odvedenou práci na palubovce. Přesvědčili jsme se o tom, že když kluci plní co jim řekneme, tak hrají moc pěkně. Byl  vidět zápal pro hru a touha po vítězství ,  brankáře V&V (Vojtu a Vaška) za čarování v brance. Rovněž nesmím opomenout tatínky a maminky, kteří nás do Ostravy odvezli a povzbuzovali na tribuně J no a hlavně Tomáše, který mi pomohl na lavičce ….děkuji .

 Pohár z turnaje věnujeme trenérovi Mirovi, který s námi nemohl v Ostravě být.

Hlučín – Rožnov 19:19 (10:7)
Krmelín – Rožnov 18:38 (12:18)
Rožnov – Ostrava 31:18 (15:8)

Comments are closed.