MISTŘI :) – TJ Bystřice p.H. – TJ Rožnov p. R. 21 : 30 (10:15)

Kluci završili svým posledním vítězstvím úspěšnou sezónu a titul MISTŘI ZLÍNSKÉHO KRAJE jim patří zaslouženě. Komentář se připravuje.

Tabulka soutěže a výsledky dalších zápasů zde

Sestava a branky: Kučera – Erben (1), Rára, Bystroň (1), Zuzaňák (9), Navrátil, Paťava, Měrka (1), Halamíček (3) Kulišťák (10), Pohořelský (4), Divín (4)

TJ Rožnov p. R. – HC Zubří „B“   28:10 (9:2)

Dnes v podvědomí, že kluci jsou – či můžou být již mistry Zlínské ligy, a pod dohledem rodičů a příbuzných, vlítli do zápasu v pořádku. Ale následně, se někde jejich chuť pozvolna vytrácela, a tak jsme se i trošku trápili. Připravené oslavy si kluci, za zlepšený výkon ve druhé půli zasloužili a nezbývá nám, než všechny starší žáky za celou sezónu chválit, a chválit a jen chválit.

DSC07816

Doufám pánové, že vám to vydrží i do posledního zápasu a k tomu vám přejeme hodně zdaru. Po utkání v Bystřici se domluvíme na pořádných házenkářských oslavách!!! Děláte nám radost a doufám, že i my jsme přispěli troškou do mlýna.

Sestava a branky: Kučera – Erben (2), Rára (1), Bystroň, Zuzaňák (4), Navrátil, Paťava, Měrka (3), Halamíček (4), Grochol (8), Kulišťák (5), Repák, Divín, Růčka (1)

Tj Sokol Luhačovice – TJ Rožnov p. R.  20:30 (12:14)

Zápas s Luhačovicemi kluci vybojovali! Brzké vstávání, docela hodně házené přes týden, včera do pozdního večera většina hochů „fotbálkovala“ a do postele se dostala hodně pozdě, a tak první půle se snaživými Luhačovicemi byly přetahovanou o gól či dva. Kluci poločas vyhráli 14:12 a poločasové vítězství se tedy rodilo těžce.

Ve druhé půli kluci přidali, dali do hry více pohybu a bojovnosti v obraně a tak jsme již dovolili střelit soupeři do naší sítě jen 8 branek a oproti první půli jsme my 16 přidali, takže celkové vítězství o deset a tím si kluci drží soutěžní neporazitelnost ve Zlínské lize, jak na podzim, tak i na jaře! Obrovská pochvala pro celý tým, přestože se první půle nevedla, zabojovali jste a opět ukázali týmového ducha, který vaši hru zdobí.

PROTO SI, PŘI POHLEDU NA VÝSLEDKOVOU TABULKU SOUTĚŽE, DVĚ KOLA PŘED KONCEM, DOVOLÍM ŘÍCT, ŽE JSTE ZASLOUŽENĚ MISTŘI!!!!!!!

Díky vám všem! Vše ostatní příští týden na tréninku.

Sestava a branky: Kučera – Erben (2), Rára, Bystroň, Zuzaňák (10), Měrka (2), Halamíček (1), Grochol (8), Kulišťák (7), Divín, Pohořelský, Růčka

TJ Rožnov p. R. – HC Zubří  26:15 (13:6)

Přeložené utkání, derby se soupeřem ze Zubří, hrané v úterní podvečer na rožnovské palubovce, nabídlo přítomným divákům parádní představení rožnovských starších žáků. Od zahájení utkání kluci plnili to, na co jsme se přes týden nachystali a taky trošku namotivovali. Kluci na soupeře vlítli a soupeř byl donucen si během prvních deseti minut vzít oddechový čas, ale nepomohlo a naši hoši pokračovali v odhodlání dnes zvítězit.

Přesto jsme se nevyvarovali hluchému místu na konci první půle, kdy se nám i přes množství příležitostí nedařilo vsítit dobře chytajícímu gólmanovi soupeře gól, ale klukům ze Zubří jsme důslednou obranou nedovolili brankově se přiblížit na stav, který by jen nastínil možnost na obrat v utkání. Ve druhém poločase chlapci opět pokračovali v týmovém představení, táhli za jeden provaz, lavička dýchala s kluky na palubovce a tak utkání dopadlo ke spokojenosti všech.

Dnes pochvala za přístup k utkání pro celý kolektiv bez výjimky, konkrétní hodnocení ve čtvrtek na tréninku. Díky pánové!

Sestava a branky: Kučera – Erben (3), Rára (1), Bystroň, Zuzaňák (9), Navrátil, Paťava, Měrka, Halamíček (1), Kulišťák (8), Grochol (5), Divín (2), Turza, Růčka

TJ Rožnov p. R. – KH Z Vsetín 34:17 (16:6)

V bráně zářil Patrik, a přestože bylo v hale docela teplo, tak se chlapcům chtělo běhat do rychlých brejků, kdy je tedy Patrik zásoboval přesnými dlouhými pasy, jednou nalevo, podruhé napravo a padal jeden gól za druhým. Z brejků jsme dnes nastříleli snad tři čtvrtiny všech dosažených branek. Paráda. Prostřídali jsme, zahráli si všichni, osm střelců si zapsalo branku, ale šance měli i ostatní, tak snad příště.

Za předvedenou hru, chuť všech hrát i za rozhodnutého stavu, týmového ducha opět pro všechny velká pochvala a díky, jen tak dál.

Sestava a branky: Kučera – Erben (2), Rára (1), Bystroň (1), Zuzaňák (7), Paťava, Měrka, Grochol (5), Kulišťák (12), Repák (1), Vylíčil, Divín (5), Růčka

TJ FS Napajedla – TJ Rožnov p. R.  15 : 27 (6 : 14)

Ve slunečném nedělním poledni naši starší žáci nastoupili k zápasu na hřišti Napajedel. Celý zápas se odvíjel podle krásné a pohodové neděle, a to z obou stran. Hrálo se v poklidu a uvolněně na obou stranách. Naši kluci si zastříleli, devět z nich dalo branku a vehementně jim v tom pomáhal Patrik Kučera, který je neustále zásoboval přesnými dlouhými pasy, ke kterým mu pomohl jeho pěkný výkon v brance. Takže „Pome na ten Vsetín“!

Sestava a branky: Kučera – Erben (1), Rára, Bystroň, Zuzaňák (6), Navrátil (1), Paťava, Měrka (1), Halamíček (1), Grochol (4), Kulišťák (9), Repák, Vylíčil, Divín (3)

TJ Rožnov p. R. – HC Zlín „B“  24 : 14 (10 : 7)

Druhý soutěžní zápas jara starší žáci zvládli. Oproti minulému týdnu jsme nastoupili v domácím prostředí proti B týmu Zlína. První půle byla vyrovnaná, naši kluci působili nervózně a důsledkem toho byla přemíra technických chyb a nedůraz v obranné činnosti, které umožnily soupeři držet s našimi kluky vyrovnaný průběh první půle.

V druhé půli se kluci uklidnili a soupeř nám naopak svou špatnou disciplínou dovolil brankově odskočit a dovést zápas do vítězného konce. Zahráli si všichni, chválíme náhradníky, kteří se plně zapojili do hry a dali i nějakou tu branku.

Sestava a branky: Kučera – Erben (2), Rára (1), Bystroň, Měrka, Halamíček (2), Grochol (6), Kulišťák (8), Repák, Vylíčil (1), Divín (2), Růčka (2)

HC Zlín „A“ – TJ Rožnov p. R.  19 : 22 (8 : 12)

Ve svém prvním jarním zápase na palubovce Zlínského áčka kluci předvedli parádní začátek a během první části poločasu se ujali vedení 8:2 a donutili soupeře vzít si oddechový čas. Kluci ze Zlína následně začali praktikovat osobní obranu, chvíli trvalo, než se naši chlapci s tímto systémem obrany vypořádali, ale přesto jsme poločas vyhráli 12:8. Během druhé půle se soupeř několikrát snažili brankově dotáhnout, což se i jednou stalo (rozdíl jedné branky), ale kluci zápas ustáli a první jarní vítězství si již pohlídali.

Sestava a branky: Kučera P.- Erben T. (1),, Rára D., Bystroň T., Zuzaňák V.(10), Navrátil D., Paťava M., Měrka D.(3), Halamíček O. (1), Kulišťák M.(7), Repák T., Růčka T., Divín M.


PODZIM 2012

Tabulka soutěže a výsledky dalších zápasů zde

TJ Rožnov p. R. – TJ Bystřice p.H. 23 : 15  (12 : 7)

Na dnešním výkonu našich hochů se odrazila velmi dlouhá zápasová přestávka, kdy jsme k poslednímu soutěžnímu zápasu nastoupili před měsícem a dodnes jsme jen trénovali. Přesto jsme ani v tomto utkání nezaváhali a dotáhli podzim do vítězného konce.

Přes pomalý rozjezd přece jen kluci měli v zápase převahu a dobré pětiminutovky, kdy jim balón šel rychle z ruky a dařilo se zakončovat akce hlavně z křídelních prostor. V zápase dostali příležitost všichni hráči z lavičky a zapojili se zdárně a přispěli tak k celkovému vítězství, jak svým výkonem v útoku, tak v obraně.

Dnešním zápasem ukončili starší žáci Rožnova p.R. Zlínskou ligu na prvním místě!

Všem klukům gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů, jak v příštím týdnu konaném mezinárodním turnaji Dobiáš cup 2012, tak v Žákovské lize staršího žactva, kterou si svými výkony kluci vybojovali a zasloužili si přímý postup.

„Kluci jen tak dál, jste tým a tak to má být, tak je to správné. Bavíte nás!“

Sestava a branky: Kučera P.- Erben T., Rára D., Bystroň T.(2), Zuzaňák V.(3), Měrka D., Halamíček O. (1), Grochol T.(8), Kulišťák M.(5), Repák T.(1), Vylíčil O., Divín M.(3), Turza L., Navrátil D.

TJ Rožnov p. R. – TJ Sokol Luhačovice 24 : 21 (9 : 11)

Naším jediným nevysloveným cílem bylo dnes v domácím utkání s Luhačovicemi zvítězit. Pod tímto vítězstvím se skrývala možnost, zajistit si přímý postup z prvního místa, po podzimní části Zlínské ligy, do celostátní soutěže nejlepších 24 týmů starších žáků v České republice a tím se vyhnout  regionální kvalifikaci přímo nepostupujících celků do ŽL.

Kluci to podvědomě asi cítili, a tak jsme první poločas veskrze jen dotahovali a snažili se vyrovnat v té chvíli lepšímu celku z Luhačovic. Hráli jsme staticky, na klucích ale bylo vidět, že chtějí a ví, že pokud se začnou více pohybovat, tak to půjde.

Druhou půli jsme vyhráli 15:10, celkově 24:21 a mohli jsme slavit. Obrovskou měrou se dnes o výsledek zasloužili Vojta s Tomem, kteří to rozběhali a rozstříleli. Takže chválím a všem ostatním samosebou velký dík za výkon pro tým!

Sestava a branky: Kučera P.- Erben T. (1), Rára D., Bystroň T., Zuzaňák V. (10), Paťava M., Měrka D. (1), Halamíček O., Grochol T. (10), Kulišťák M. (2), Repák T., Vylíčil O., Pohořelský O., Turza L.

Tímto výsledkem přispěl klub TJ Rožnov pod Radhoštěm do Nadačního fondu dětské onkologie Krtek 225 korunami.

HC Zubří – TJ Rožnov p. R. 20:21 (7:9)

Utkání se sousedem ze Zubří v nedělní ráno na palubovce zuberské haly kluci zvládli ke spokojenosti všech zúčastněných, jak samotných hráčů, trenérů i rožnovských diváků, přímo v hale. K zápasu naši hoši nastupovali s jediným cílem, nenechat si soupeře v průběhu hry brankově odskočit. Tomu jsme přizpůsobili obranu, trošku jsme zamíchali s rozestavěním a výsledkem bylo, že soupeř vedl v zápase pouze jednou a to hned na počátku, kdy jako první vsítil branku a ujal se vedení 1:0.

Od této doby již kluci ze Zubří ani jednou nevedli, důsledně jsme bránili v řadě na šestce, občas sice nedobránili křídelní prostory, ale poločas jsme vyhráli a v průběhu druhé půle, až do jejího samotného závěru, jsme neustále vedli a to až o pět branek. V samotném závěru klukům trošku docházely síly a nebyli sto rychle přistupovat ke střelecké spojce Zubří a tak se stav zápasu ustálil na konečných 20:21 pro hosty z Rožnova p. R.

Utkání bylo z naší strany hlavně o bojovnosti a snaze předčít soupeře, útočná hra byla občas pomalejší a ze stoje, ale přesto se nám dařilo vsítit branky a kluci předvedli i několik povedených, tak trošku již nacvičených zakončení. Patrik v bráně zaslouží za výkon velkou pochvalu, kdy předvedl několikrát za zápas parádní zákroky a tak kluky podržel a podpořil týmového ducha našich hochů. Kluci si to vyhráli dnes svým přístupem, jak ti, kteří bojovali v průběhu hry na palubovce, tak i celá lavička, z které se sice dnes nedostali všichni do hry, ale v průběhu zápasu, bojující kluky povzbuzovali a přidali se tak k našemu kolektivnímu výkonu, který nás dnes, posunul blíže k žákovské lize, kterou bychom rádi v druhé polovině sezóny hráli a předvedli i nějaký pěkný výsledek.

Takže chlapci, díky za výkony všem, za přístup k trénování a jen tak dál.

Sestava a branky: Kučera P. – Erben T. (3), Rára D., Bystroň T., Zuzaňák V. (2), Paťava M., Měrka D. (1), Halamíček O., Grochol T. (7), Kulišťák M. (8), Repák T., Vylíčil M, Pohořelský O., Turza L.

KH Zbrojovka Vsetín – TJ Rožnov p. R. 26:28 (10:14)

Derby starších žáků ve Vsetíně se po celý průběh zápasu vyznačovalo spíše velkou bojovností obou celků a občas i snaživou tvrdostí vedení zápasu, hlavně ze strany domácích, a tak byl průběh hry nervózní a chyby kupily obě strany. Naši chlapci se však dokázali lépe přizpůsobit hře soupeře a tak jsme po poločase vedli o čtyři branky a do kabin kluci odcházeli, sice vyplivnutí, ale spokojeni.

Úkol zněl jasně, odskočit ve druhé půli na více branek a zápas v poklidu dotáhnout do vítězného konce. A tak se i stalo, vedení nad soupeřem jsme svou hrou natáhli na nějakých šest sedm branek a odstup si v průběhu druhé půle stále udržovali, i přes pár obdržených branek v samém závěru zápasu.

Dnes nechválím střelce, nechválím obranáře, nechválím kluky, co se dostanou méně do hry, ale o to víc makají pro tým, dnes chválím VÁS VŠECHNY BEZ ROZDÍLU!!

Pánové Kučero, Ráro, Bystroni, Zuzaňáku, Měrko, Paťavo, Halamíčku, Grochole, Kulišťáku, Repáku, Vylíčile, Turzo,  Erbene – nehrající dnes, ale přítomný s týmem, a omluvené pány Navrátila, Pohořelského, Růčku a Divína, VAŠE HRA MNE BAVÍ, VÁŠ PŘÍSTUP MNE BAVÍ A BAVÍ MNE TO S VÁMÍ. (dál již bez komentáře).

P.S. V úterý všichni na trénink, budeme se fotit!!!

Sestava a branky: Patrik- Domin, Byro, Zuzi (9), Dalík, Marťas, Haldy (2), Grochy (6), Michy (9), Repis, Mára(2), Luky.

TJ Rožnov p. R. – Slavia Fatra Napajedla 29:16

Domácí utkání s celkem s Napajedel naši starší žáci, ač oslabeni o zraněné, zvládli a opětovně na všech svých postech předvedli hru, která se skloubila v jeden pěkný  kolektivní výkon. Bojovali a snažili se co to šlo, Zuzi s Grochym to dnes vzali střelecky na sebe a ostatní jim zdárně sekundovali při svém pobytu na palubovce jak v útoku, tak v obraně, za kterou opět Patrik předvedl několik parádních zákroků.

Kromě čtyřminutovky v závěru první půle, kdy to kluci v útočné fázi nezvládali takticky a zbytečně kupili chyby, plnili to co měli na zápas nachystáno a je třeba  kluky pochválit a popřát jim, ať se jim daří týmová spolupráce a mají chuť hrát a dávat branky i v dalších zápasech.

Patrik- Domin (1), Golem (3), Zuzi (12), Dalík (1), Marťas, Grochy (10), Repis, Mara, Luky (2),  Tomáš, Byro.

HC Zlín „B“ – TJ Rožnov p. R. 11:22

Ke druhému letošnímu utkání Zlínské ligy naši starší žáci vyrazili do krajského města, kde se střetli s B týmem Zlína. Kluci nastoupili do prvé půle naladěni po domácím úspěchu s A týmem Zlína s dobrou náladou a celý poločas předváděli výkon na velmi slušné úrovni, jak v útoku, tak jak už je u našich hochů zvykem, zejména v obraně. Dobře pracující obrana povolila za poločas pouze třikrát, a to jednou ze sedmimetrového hodu.
Na palubovku se dostalo v průběhu první i druhé půle všech dvanáct hráčů na soupisce, sedm z nich zaznamenalo branku a i ti ostatní se dostali do mnoha šancí, jen chybělo trochu štěstíčka, tak snad příště. Druhá půle byla z naší strany, snad v důsledku příznivého vývoje z první půle lehce v přístupu kluků ke hře vágnější, ale i přesto, hráči odevzdávali každý z nich to, co umí a s přehledem zápas dotáhli do vítězného konce. Pochvala opět všem za přístup a týmového ducha.

Sestavy a branky: Patrik- Domin, Byro (2), Zuzi (6), Martin (1), Dalík (1), Haldy, Grochy (8), Kulin (3), Repis, Ondra, Luky (1), Tomáš.

TJ Rožnov pod Radhoštěm – HC Zlín „A“ 26:20

První letošní soutěžní zápas naši starší žáci, v nové soutěži pod Zlínským krajem, na domácí palubovce zvládli proti soupeři ze Zlína na výbornou. Družstvo složené z devíti loňských mladších žáků (1999-2000) a sedmi kluků ročníku narození 1998 , kteří již okusili v minulém roce zápasovou zátěž v lize starších žáků SML ligy, předvedlo výkon , na kterém bychom chtěli po celou sezónu stavět.

Proti, na některých postech výškově i silově silnějšímu soupeři, kluci svou neutuchající bojovností hlavně v obranné činnosti a zdařilému výkonu Patrika v bráně, docílili toho, že jsme snad skoro po celý průběh zápasu vedli a své vedení udrželi až do konce. Takže pochvala střelcům.

Klukům se podařilo i zdárně vypořádat s osobní obranou soupeře na některé naše hráče, i když většina těch mladších se s tímto způsobem vedení zápasu v minulých sezónách nesetkalo, poněvadž to soupeři nepraktikovali.

Takže hoši, přesně jste pochopili, co jsme si před zápasem řekli. Za to vám díky a velká pochvala pro všechny za předvedený výkon.

Patrik- Erbis, Domin, Byro, Zuzi (6), Dalík, Haldy (4), Grochy (6), Kulin (9), Repis, Mara (1), Ondra, Tomáš.

Comments are closed.